Οδηγός επισκεπτών του μουσείου Solomon R. Guggenheim

Στεγασμένο στο όμορφο λευκό κτίριο του Frank Lloyd Wright, η σπειροειδή δομή του Guggenheim προσφέρει στους επισκέπτες ένα καταπληκτικό μονοπάτι για να ταξιδέψουν, εξερευνώντας τη συλλογή του μουσείου και τις εκθέσεις που περιλαμβάνουν σύγχρονους πίνακες, γλυπτά και ταινίες.

Η εντυπωσιακή και αναμφισβήτητη δομή που είναι γνωστή σε όλους τους επισκέπτες της Νέας Υόρκης ως το Μουσείο Guggenheim στεγάζει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέσα μιας περιήγησης τέχνης που θα συναντήσετε στα ταξίδια σας.

Η σπειροειδή κύρια γκαλερί, η ίδια η τέχνη που σχεδιάστηκε από τον φημισμένο αρχιτέκτονα Frank Lloyd Wright, επιτρέπει στους επισκέπτες να κινούνται συνεχώς μέσα από ένα μεγάλο κύριο εκθετήριο, το οποίο βλέπει διάφορα εκθέματα ανά έτος.

Οι επισκέπτες δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός από την κύρια γκαλερί, η οποία παρουσιάζει την τέχνη της σύγχρονης γλυπτικής και των έργων τέχνης ενός εντυπωσιακού φάσματος παραδόσεων, υπάρχει ένα παράρτημα το οποίο ανοίγει σε ακόμα περισσότερους θησαυρούς για να το βλέπεις.

Είτε πρόκειται να κάνετε μια σύντομη περιστροφή μέσα από το αξιοσημείωτο κτίριο του Wright είτε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα να ρίξετε μια ματιά σε όλη την τέχνη που ο τεράστιος χώρος έχει να προσφέρει, το Guggenheim είναι ένα must-see για τους λάτρεις της τέχνης και της αρχιτεκτονικής.

Συμβουλές για την επίσκεψη στο Μουσείο Guggenheim

Βασικά στοιχεία του Μουσείου Guggenheim:

Μουσείο Guggenheim Εισαγωγή:

Ωρες:

Περιηγήσεις: (Όλες οι εκδρομές συμπεριλαμβάνονται στο κόστος εισόδου).