Μεγάλες Ινδιάνικες Διακοπές και Φεστιβάλ

Οι 7 μεγαλύτερες διακοπές στην Ινδία

Τα ινδικά φεστιβάλ και οι διακοπές είναι συχνά δυνατά, έντονα, πολύχρωμα και χαοτικά - όλα ταυτόχρονα. Ταξιδεύοντας στην Ινδία κατά τη διάρκεια των κανονικών περιστάσεων είναι ήδη συναρπαστικό, αλλά σίγουρα δεν θα έχετε έλλειψη φωτογραφικών ευκαιριών ή ιστοριών για να μοιραστείτε μετά από να παρακολουθήσετε μερικές από αυτές τις επικές γιορτές!

Πολλά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στην Ινδία γιορτάζονται σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ασία και σε άλλα μέρη του κόσμου όπου υπάρχουν μεγάλες ινδικές ή ινδουιστικές κοινότητες. Θα μπορείτε να απολαύσετε πολλές από τις ίδιες εορταστικές εκδηλώσεις εάν ταξιδεύετε σε μέρη όπως η Μαλαισία και η Σιγκαπούρη.

Η Νότια Ασία είναι η πιο πυκνοκατοικημένη και πιο πυκνοκατοικημένη χώρα στον κόσμο. Τα μεγάλα ινδικά φεστιβάλ και οι εθνικές γιορτές είναι από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στην Ασία . Μπορούν να επιβραδύνουν τη μεταφορά σε μια crawl καθώς πλήθος ανθρώπων χρειάζονται χρόνο από την εργασία για να γιορτάσουν και να επισκεφθούν την οικογένεια. Σχεδιάστε ανάλογα. μεταφορά βιβλίων πολύ νωρίτερα - ιδιαίτερα ταξίδια με τρένα.

Το ζωντανό μείγμα πολιτισμών και θρησκειών της Ινδίας αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες να εκπλαγείτε ευχάριστα από μια απροσδόκητη γιορτή ενώ ταξιδεύετε. Η Ινδία έχει τόσες πολλές θρησκευτικές διακοπές, που μερικές φορές θεωρούνται πάρα πολύ καλές "πράξεις που εμποδίζουν τις επιχειρήσεις.

Αν και η Ινδία παρατηρεί μόνο τρεις επίσημες εθνικές αργίες (γενέθλια του Γκάντι, Εθνική Ημέρα και Ημέρα Δημοκρατίας), κάποιος πάντα φαίνεται να γιορτάζει κάτι όλο το χρόνο!