Μη μου τηλεφωνείτε στην Πενσυλβάνια

Πώς να προσθέσετε ή να ανανεώσετε το όνομά σας στο τηλεφωνικό κέντρο PA Μη κλήση κατάλογος

Για να μειώσει τον αριθμό των ενοχλητικών κλήσεων telemarketing στους κατοίκους της, η Pennsylvania προσφέρει ένα statewide Do Not Call πρόγραμμα εγγραφής που επιτρέπει στους κατοίκους της PA να μειώσουν σημαντικά τον αριθμό των ανεπιθύμητων και ανεπιθύμητων τηλεματικών κλήσεων που λαμβάνουν στο σπίτι. "Οι πολίτες της Πενσυλβάνια έχουν την εξουσία να κρεμούν ένα σημάδι" do not disturb "στα τηλέφωνά τους και να ανακτούν ένα κομμάτι της ιδιωτικής ζωής τους, το οποίο έχει εισβάλει αδιάκοπα από τους τηλεπωλητές", δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Mike Fisher όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα Do Not Call το 2002.

Κάθε τηλεμάρκετινγκ που καλεί τους καταναλωτές στην Πενσυλβάνια απαιτείται να αγοράσει τη λίστα "Μη κλήση" και πρέπει να καταργήσει κάθε όνομα στη λίστα από τις λίστες κλήσεων τους εντός 30 ημερών.

Πώς λειτουργεί?

Η λίστα Do Not Call έχει συνταχθεί από όλους τους εγγεγραμμένους κατοίκους της Πενσυλβανίας που επιθυμούν να αποφύγουν τις τηλεματικές κλήσεις. Αυτός ο κατάλογος ενημερώνεται και παρέχεται σε τηλεμεταφορείς σε τριμηνιαία βάση. Κάθε τηλεμάρκετινγκ που καλεί τους καταναλωτές στην Πενσυλβάνια πρέπει να αγοράσει αυτόν τον κατάλογο και πρέπει να αφαιρέσει κάθε όνομα στη λίστα "Μη κλήση" από τις λίστες κλήσεων τους εντός 30 ημερών. Η παραβίαση του νόμου συνεπάγεται αστικές κυρώσεις ύψους έως 1.000 $ ή 3.000 $ αν το άτομο που έρχεται σε επαφή με την ηλικία των 60 ετών ή άνω. Οι επαναληπτικοί παραβάτες μπορούν να απαγορευτούν από την άσκηση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην Πενσυλβάνια.

Πώς μπορώ να εγγραφώ;

Οι κάτοικοι της Πενσυλβανίας μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα Do Not Call με δύο τρόπους:

  1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα και να καταχωρήσετε το όνομά σας και το τηλέφωνό σας.
  1. Καλέστε χωρίς χρέωση 1-888-777-3406. Θα σας ζητηθεί να δώσετε το όνομά σας, τη διεύθυνση, τον ταχυδρομικό σας κωδικό και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Η θερμή γραμμή είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και είναι ανοιχτή όλο το εικοσιτετράωρο.

Πρέπει να ανανεώσω;

Ναί. Ο αριθμός τηλεφώνου σας θα παραμείνει στη λίστα κλήσεων PA όχι για 5 χρόνια μετά την εγγραφή σας. Μετά από αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να επανεγγραφείτε στο πρόγραμμα.

Επίσης, εάν αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, πρέπει να καταχωρήσετε τον νέο αριθμό για να επηρεάσει το νέο σας τηλέφωνο.

Αυτό θα σταματήσει όλες τις κλήσεις από Telemarketers;

Όχι. Εάν εγγραφείτε στη λίστα "Η κλήση", εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες κλήσεις που ενδέχεται να λάβετε επειδή εξαιρούνται από αυτόν τον νόμο. Ενδέχεται να εξακολουθείτε να λαμβάνετε κλήσεις:

Τι γίνεται αν λάβω τηλε-τηλεφωνική κλήση και είμαι στη λίστα;

Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι δεν πρόκειται για τους τύπους κλήσεων που αναφέρονται ως εξαιρέσεις (Βλέπε "Θα σταματήσουν όλες οι κλήσεις από τα τηλεκατευθυνόμενα;") και ότι έχετε περιμένει τουλάχιστον 2 μήνες από τη στιγμή που προσθέσατε αρχικά το όνομά σας στη λίστα .

Στη συνέχεια, αν νομίζετε ότι έχετε μια έγκυρη διαμαρτυρία, οι καταγγελίες κατά τηλεμακερικού τηλεφώνου κατά παράβαση αυτού του νόμου θα πρέπει να κατατεθούν στο Γραφείο Προστασίας Καταναλωτών του Γενικού Εισαγγελέα, καλώντας την τηλεφωνική γραμμή Hotline 1-800-441-2555 ή αρχειοθέτηση καταγγελία ηλεκτρονικά μέσω του Γραφείου του Γενικού Εισαγγελέα.