Καλύτερα γεγονότα αποκριών στο Πίτσμπουργκ

Απόκριες κατατάσσεται μεταξύ των δημοφιλέστερων διακοπών του Πίτσμπουργκ, με παιδιά και ενήλικες να φορούν κοστούμια και να γιορτάζουν. Πάρτε τη σέσουλα στα αποκριάτικα γεγονότα στην ευρύτερη περιοχή του Πίτσμπουργκ, συμπεριλαμβανομένων των πιο διασκεδαστικών στοιχειωμένων σπιτιών αποκριών. Φαντάσματα του Πίτσμπουργκ. στοιχειωμένες περιηγήσεις; Αποκριάτικα ψώνια και κοστούμια. και αποκριές τέχνασμα ή περιποίηση για τη γειτονιά σας.

Στοιχειωμένα σπίτια και αξιοθέατα

Το Πίτσμπουργκ και οι γύρω περιφέρειες της νοτιοδυτικής και δυτικής Πενσυλβάνια ξέρουν πώς να γιορτάσουν το αποκριές με στυλ.

Κυριολεκτικά, εκατοντάδες στοιχειωμένα σπιτάκια, στοιχειωμένα μονοπάτια και στοιχειωμένες εκδρομές είναι διαθέσιμα στους κατοίκους της περιοχής, από τα δημοφιλή οικογενειακά πάρτι αποκριών στο Ωδείο Phipps στο Πίτσμπουργκ, στα ψύχρα φαντάσματα και τα ξωτικά των George Romero Fright Nights στην πλατεία του σταθμού. Οι ενήλικες θα πρέπει να τραβήξουν εισιτήρια για το Manor των εκατό Acres, μια τρομακτικά εντυπωσιακή εμπειρία, ή το Scarehouse, το οποίο είναι έθιμο χτισμένο από ντόπιους τεχνίτες και διαθέτει μια αίθουσα διαφυγής με θέμα τη φρίκη.

Ιστορίες και περιηγήσεις φαντασμάτων

Εάν είστε fan-ιστορία-ή απλά να ακούτε τρομακτικές ιστορίες-το Πίτσμπουργκ έχει περισσότερες από αρκετές περιηγήσεις φάντασμα για σας. Ξεκινήστε από το Victorian Frick Mansion, το οποίο λέγεται ότι στοιχειοθετείται από την Helen Clay Frick, που έζησε εκεί ως παιδί. Στη συνέχεια, κάντε το δρόμο σας στο Pittsburgh Playhouse, το οποίο λέγεται ότι είναι ένα από τα πιο τρομακτικά σημεία της πόλης. Εδώ, οι ghouls έχουν ονόματα άγρια ​​όπως η Lady in White, η Weeping Eleanor και η Bouncing Red Meanie.

Η πόλη της Πενσυλβάνια φιλοξενεί επίσης το πιο στοιχειωμένο σπίτι στην Αμερική, χάρη στη φήμη της για τη δολοφονία, τον ανθρώπινο πειραματισμό και τα αποκομμένα κεφάλια. Εν τω μεταξύ, η εθνική Avery χτίστηκε στο χώρο μιας φυλακής εμφύλιου πολέμου και λέγεται ότι στοιχειώνεται από συμμαχικούς στρατιώτες.

Αποκριάτικες Στολές και Αποκριάτικα Διακοσμητικά

Δεν είστε σίγουροι ακόμα τι πρόκειται να κάνετε για αποκριές φέτος;

Υπάρχουν τόνοι κοστούμι αποκριών μπορείτε να επιλέξετε, από χαριτωμένο και τρελό σε άγρια ​​και wacky. Ορισμένα καταστήματα του Πίτσμπουργκ πάνε όλα έξω από την αποθήκευση εξωφρενικών κοστουμιών για κάθε ηλικία. Υπάρχει το Spirit Halloween Superstore, το οποίο διαθέτει μάσκες, περούκες και μακιγιάζ ή Costume World, όπου μπορείτε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε οποιαδήποτε φορεσιά που συλλαμβάνει το μάτι σας.

Ζεστά μέρη αποκριών

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το Halloween δεν είναι μόνο για παιδιά! Υπάρχουν αφιερώματα αφιερωμένα μόνο σε ενήλικες με κοστούμια, ζωντανή μουσική και ποτό γύρω από το Burgh. Ενώ μπορείτε εύκολα να συμμετάσχετε σε ένα crawl μπαρ αποκριών, μερικές από τις αγαπημένες σας εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το Trick or Treat Free Whiskey Festival και το Boo 'n Brew Dance Cruise που επιπλέει κάτω από τον ποταμό Ohio.

Απόκριες Χειροτεχνία & Τροφίμων

Ετοιμαστείτε για το πιο δροσερό Halloween ακόμα με αυτή την συλλογή αποκριών κοστουμιών κολοκύθας, μοτίβα κολοκύθας, νόστιμες απολαύσεις αποκριών, αποκριές χειροτεχνίας και ιδέες κόμματος αποκριών.

Κάντε μια βόλτα με το Patchkin Patch

Οι αγορές των αγροτών του Πίτσμπουργκ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αποκτήσετε αποκριάτικες κολοκύθες, καθώς και κοτσάνια καλαμποκιού, μπάλες σανού, μαμάδες και άλλες διακοσμήσεις πτώσης και αποκριών. Τα μπαλώματα κολοκύθας παρέχουν διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Μπορείτε να ζωοτροφών ζώα συντροφιάς, να εξερευνήσετε λαβυρίνθους καλαμποκιού, και να πάει σε τρακτέρ βόλτες

Η Harvest Valley Farms είναι ιδιαίτερα μεγάλη καθώς έχει κολοκυθάκια κολοκύθας, ζωντανή μουσική και κολοκυθοκομείο. Επιπλέον, είναι δωρεάν είσοδος!