Πρωτοχρονιά περπατήστε πάνω από τη γέφυρα του Μπρούκλιν

Αποκτήστε την καλύτερη θέα των πυροτεχνημάτων από αυτό το ορόσημο της Νέας Υόρκης

Χιλιάδες ταξιδεύουν στη Νέα Υόρκη κάθε χρόνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να παρακολουθήσουν την πτώση της μπάλας στο Times Square. Αλλά αν τα μεγάλα πλήθη και τα θορυβώδη δεν είναι οι ιδέες σας για διασκέδαση, μπορείτε ακόμα να συμμετέχετε σε κάτι πραγματικά Νέα Υόρκη: περπατώντας τη γέφυρα του Μπρούκλιν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να κάνετε τη βόλτα σας ασφαλή και ευχάριστη, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε το δικαίωμα της νέας χρονιάς.

Καλύτερος χρόνος να περπατήσετε τη γέφυρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Μπορείτε να πάτε ανά πάσα στιγμή, αλλά αν βλέπετε πυροτεχνήματα είναι ο κύριος στόχος σας, θα θελήσετε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας πολύ πριν από τα μεσάνυχτα.

Από τη γέφυρα, θα μπορείτε να δείτε τα πυροτεχνήματα στο λιμάνι της Νέας Υόρκης κοντά στο νησί Liberty. Θα δείτε επίσης πυροτεχνήματα μακριά, για παράδειγμα, Staten Island

Πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Το κύριο αξιοθέατο είναι το Empire State Building, το οποίο είναι χτισμένο σε ειδικές αποχρώσεις για την περίσταση. Επίσης, αναζητήστε τη σιλουέτα του χαμηλότερου Μανχάταν, το Άγαλμα της Ελευθερίας, τη Γέφυρα του Μανχάταν, τη γέφυρα Williamsburg, το κτίριο Chrysler και την κίνηση στο East River Drive.

Απόσταση από τη γέφυρα του Μπρούκλιν μέχρι το Prospect Park Fireworks

Τα πυροτεχνήματα της Πρωτοχρονιάς του Μπρούκλιν βρίσκονται στο Prospect Park στην περιοχή Park Slope. Το Grand Army Plaza στην είσοδο του πάρκου Prospect είναι όπου θα βρείτε τις γιορτές και την ψυχαγωγία πριν από την έκθεση πυροτεχνημάτων. Θα χρειαστεί περίπου μια ώρα για να περπατήσετε εκεί από τη Γέφυρα του Μπρούκλιν. Αλλά μπορείτε να φτάσετε σε ένα μετρό από τους σταθμούς Clark Street ή Borough Hall (και στο Brooklyn Heights, κοντά στη Γέφυρα του Μπρούκλιν) και φτάνετε στο Park Slope σε λιγότερο από 20 λεπτά, υποθέτοντας ότι τα τρένα δεν είναι πολύ γεμάτα για να φτάσουν σανίδα.

Είναι ασφαλές?

Πιθανώς. Το ποσοστό εγκληματικότητας στην πόλη της Νέας Υόρκης έχει μειωθεί και η πόλη είναι γενικά ασφαλής εάν χρησιμοποιείτε το μυαλό του δρόμου. Αυτό σημαίνει ότι δεν αναβοσβήνουν ακριβά κοσμήματα, ρολόγια και κάμερες σε δημόσιους, πολυσύχναστους χώρους. Σημαίνει επίσης ότι δεν είναι ξεχασμένος.

Εάν πιστεύετε στην ασφάλεια σε αριθμούς, να έχετε άνεση στο γεγονός ότι θα υπάρχουν πλήθη στη γέφυρα για να δείτε την έκθεση πυροτεχνημάτων της Νέας Υόρκης.

Η γέφυρα θα είναι πιθανώς γεμάτη από γλέντια όλο το βράδυ αν ο καιρός είναι καλός. Ο πεζόδρομος προς τη Γέφυρα του Μπρούκλιν είναι αναμμένο και οι άνθρωποι περνούν το βράδυ με δική τους ευθύνη. Θα υπάρξει αστυνομία στην περιοχή, αλλά θα πρέπει να το περπατήσετε στις 3 το πρωί; Η Big Apple είναι μια μεγάλη πόλη, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε την καλύτερη κρίση σας.

Πόσο κρύο είναι;

Είναι συνήθως κρύο το Δεκέμβριο, και όταν βρίσκεστε στη Γέφυρα του Μπρούκλιν, είστε εκτεθειμένοι στον άνεμο. Φορέστε ζεστά αν δεν θέλετε να παγώσετε.

Μπορείτε να πιείτε σαμπάνια στη γέφυρα του Μπρούκλιν;

Είναι παράνομο να πίνετε αλκοόλ δημόσια στη Νέα Υόρκη. (Γι 'αυτό στις παλιές ταινίες, οι νικητές και οι μεθύστες έφεραν πάντα το μπουκάλι τους κρυμμένο σε μια καφετιά τσάντα). Το τμήμα αστυνομίας της Νέας Υόρκης μπορεί να το επιβάλει ή να μην το επιβάλει στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Πιείτε με δική σας ευθύνη.

Μπορώ να φορέσω ψηλά τακούνια στη γέφυρα του Μπρούκλιν;

Ίσως να θέλετε να παραιτηθείτε από τη ματαιοδοξία για πρακτικότητα εάν περπατάτε τη Γέφυρα του Μπρούκλιν. Ο πεζόδρομος είναι κατασκευασμένος από ξύλο και θα ήταν εύκολο να κολλήσει μια φτέρνα. Σκεφτείτε να τοποθετήσετε κάποια χαριτωμένα παπούτσια στην τσάντα σας για να αλλάξετε μετά από τη διέλευση της γέφυρας.

Θα υπάρξουν διαμαρτυρίες για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς;

Ποτέ δεν ξέρεις; η γέφυρα του Μπρούκλιν είναι η πιο ιστορική γέφυρα διαμαρτυρίας της Νέας Υόρκης .

Επιστροφή στο Μπρούκλιν

Δείτε οδηγίες για το DUMBO εδώ .

Ξεναγήσεις της Γέφυρας του Μπρούκλιν

Περιπατητικές εκδρομές είναι πάντα διασκεδαστικές. Δείτε το ειδικό περίπατο της Γέφυρας του Μπρούκλιν στην Περιήγηση του Νέου Έτους που πραγματοποιήθηκε από τους περιπάτους και τις συνομιλίες του ΝΥ (646- 844 -4578).