Πλήρης οδηγός για την Πυροτεχνήματα της Πρωτοχρονιάς της Νέας Υόρκης στο Μπρούκλιν

2018 Νέο Έτος στη Νέα Υόρκη!

Πού να δείτε το Πυροτεχνήματα NYC Γιορτάζοντας το 2017-2018 της Πρωτοχρονιάς

Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2017-18, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πυροτεχνήματα στο κεντρικό Prospect Park του Μπρούκλιν, σε ένα παραθαλάσσιο παραθαλάσσιο πυροτεχνημάτων στο Coney Island ή σε μια βόλτα στην Γέφυρα του Μπρούκλιν.

Πότε να δείτε το Πυροτεχνικό Πάρκο Prospect Γιορτάζοντας το 2017-2018 της Πρωτοχρονιάς

Το Grand Army Plaza, που βρίσκεται στην κεντρική είσοδο του Πάρκου Prospect, θα είναι μια μεγάλη περιοχή προβολής για τα πυροτεχνήματα Prospect Park, τα οποία εκτοξεύονται στο τμήμα του Great Lawn του πάρκου.

Για ένα καλό σημείο, φτάνουν νωρίς.

Εκδηλώσεις: 11:00 μμ-12: 30πμ: Διασκέδαση και ζεστά αναψυκτικά στο Grand Army Plaza.

Πώς να φτάσετε στο Μεγάλο Στρατό της ΠΓΔΜ Πυροτεχνήματα της Νέας Υόρκης με τη δημόσια συγκοινωνία

Είναι εύκολο να φτάσετε στα πυροτεχνήματα με το μετρό από όλα τα σημεία του Μπρούκλιν, του Μανχάταν και αλλού. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την περιοχή:

Επιλογή A : Πάρτε το # 2 ή το μετρό # 3 στο σταθμό Grand Army Plaza. Συνεχίστε μέχρι την Flatbush Avenue (είναι μια μικρή ανηφόρα, σε περίπτωση που δεν είστε σίγουρος ποιος τρόπος να πάτε) ή ακολουθήστε την Plaza Street μέχρι να δείτε ένα πολύ μεγάλο μνημείο και κυκλοφοριακό κύκλο, που ονομάζονται Grand Army Plaza.

(Χρησιμοποιώντας τον ίδιο μετρό, μπορείτε να πάρετε μια πιο απομακρυσμένη έξοδο στο Eastern Parkway.) Βγείτε από το σταθμό East Parkway και ακολουθήστε το Eastern Parkway από το Μουσείο του Μπρούκλιν και περάστε από τους Βοτανικούς Κήπους στο Grand Army Plaza.

Επιλογή Β : Πάρτε το Q ή B στον σταθμό 7ης Λεωφόρου. Ακολουθήστε την λεωφόρο Flatbush μέχρι το λόφο.

Το Grand Army Plaza απέχει περίπου 3 τετράγωνα μακριά.

Επιλογή C : Πιάστε ένα τρένο F ή G στη στάση 9ης και 7ης Λεωφόρου, η οποία απέχει περίπου τρία τέταρτα χιλιόμετρα από το Grand Army Plaza. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε τα πυροτεχνήματα από το δρόμο, οπότε δεν χρειάζεται να περπατήσετε ολόκληρη την απόσταση από το Grand Army Plaza.

Ή, πάρτε τα ίδια τρένα, το F ή το G, στον σταθμό 15th Street Prospect Park. Από εδώ, μπορείτε να περπατήσετε μέσα στο πάρκο, ακολουθώντας τις πινακίδες "προς το αλεξίπτωτο", και να παρακολουθήσετε από οπουδήποτε στο δρόμο του πάρκου ή στο χορτάρι. Και αν δεν σας πειράζει το περπάτημα, υπάρχουν μερικοί άλλοι σταθμοί λίγο πιο μακριά.

Επιλογή Δ : Πάρτε το τρένο N ή R στο σταθμό Union Street και περπατήστε από την 4η Λεωφόρο κατευθείαν στο Grand Army Plaza, σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια.

Επιλογή E : Πάρτε οποιοδήποτε τρένο (ή το LIRR) στο σταθμό του μετρό Atlantic Avenue, και περπατήστε ή πάρτε ένα λεωφορείο μέχρι Flatbush Avenue.

Λεωφορεία:
Μπορείτε επίσης να πάτε με λεωφορείο:

Πάρτε μια ελεύθερη βόλτα στα λεωφορεία NYC, υπόγειες γραμμές, καμπίνες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Χώρος στάθμευσης κοντά στο Grand Army Plaza την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για την προβολή των πυροτεχνημάτων

Ο χώρος στάθμευσης μπορεί να είναι δύσκολος σε ορισμένες γειτονιές στο Μπρούκλιν και η Park Slope είναι μία από αυτές. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν χώρο στάθμευσης στο δρόμο μέσα και γύρω από το Grand Army Plaza, από την 4η Λεωφόρο στο Prospect Park West στο Park Slope, κατά μήκος των οικιστικών συγκροτημάτων που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Prospect Park. Ή, δοκιμάστε τα Prospect Heights, μεταξύ της λεωφόρου Vanderbilt και της λεωφόρου Flatbush.

Ο μεγαλύτερος χώρος στάθμευσης στην περιοχή είναι ο κεντρικός χώρος στάθμευσης στην Union Street μεταξύ της έκτης και της έβδομης λεωφόρου, δέκα λεπτά με τα πόδια από το Grand Army Plaza. Πολλοί άλλοι που είναι εγγεγραμμένοι στο Google είναι αρκετά μικροί και πολλοί χώροι προορίζονται για τοπικούς μηνιαίους πελάτες που τακτοποιούν τακτικά εκεί.

Έτσι, η στάθμευση μπορεί να είναι δύσκολη. Αν σχεδιάζετε να οδηγείτε για να δείτε τα πυροτεχνήματα, προσπαθήστε να φτάσετε νωρίτερα στη γειτονιά. Καλύτερα, βασίζεστε στη μαζική διέλευση για ασφαλή παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Τέλος, μπορεί να είναι δύσκολο να τοποθετήσετε μια καμπίνα, αλλά όχι αδύνατο. Κατάλογος 100 υπηρεσιών αυτοκινήτων σε 20 γειτονιές του Μπρούκλιν .

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Νέα Υόρκη: Τι να κάνετε πριν από τα πυροτεχνήματα στο Grand Army Plaza

Στις 11 το πρωί παρακολουθήστε το δωρεάν προ-πάρτι στο Grand Army Plaza, με ψυχαγωγία και μερικά ελαφριά αναψυκτικά.

Ή, για ποτά ή δείπνο, κάντε μια νύχτα!

Φάτε σε μια από τις πολλές μικρές γειτονιές στο Prospect Heights ή προς το Restaurant Row του Park Slope, στην Πέμπτη Λεωφόρο. (Λίστα να έρθει.)

Πάρτε ένα 3-μίλι, σχεδόν-μεσάνυχτα τρέχει σε Prospect Park, φινίρισμα κοντά στο σημείο θέασης για τα πυροτεχνήματα.

Επισκεφθείτε το The Nutcracker στην Ακαδημία Μουσικής του Μπρούκλιν.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Νέα Υόρκη: Τι να κάνετε μετά τα πυροτεχνήματα στο Μπρούκλιν

Το Park Slope διαθέτει πολλά μπαρ και χώρους με εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς. Σε κοντινή απόσταση, μπορείτε να επισκεφθείτε μερικά μικρά μέρη γειτονιάς στα προάστια Heights.

Νέο Έτος στη Νέα Υόρκη: Πού να πάρετε μια υπέροχη θέα του Μπρούκλιν Πυροτεχνήματα 2017-18

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο νησί Coney

Μάλλον να περάσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην παραλία αντί του πάρκου; Μπορείτε να δείτε μια έκθεση πυροτεχνημάτων μεσάνυχτα στο Coney Island. Περάστε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο γραφικό Conway Island Boardwalk. Το Luna Park θα φιλοξενήσει την 4η ετήσια έκθεση πυροτεχνημάτων. Ο εορτασμός ξεκινά στις 6μμ, τα γεγονότα του παρελθόντος περιλαμβάνουν εκτεταμένες ώρες στο ενυδρείο της Νέας Υόρκης και δωρεάν βόλτες του Wheel Wonder.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Γέφυρα του Μπρούκλιν

Περάστε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς περπατώντας κατά μήκος της Γέφυρας του Μπρούκλιν. Περπατήστε στην ιστορική γέφυρα που παίρνει τις απόψεις και τα πυροτεχνήματα τα μεσάνυχτα.

Ευτυχισμένο το νέο έτος!

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein