Οπωροφόρα οπωροφόρα οπωροκηπευτικά του Μόντρεαλ 2017

Apple picking μία ώρα ή λιγότερο από το Μόντρεαλ

Montreal picking οπωρώνες; Δεν υπάρχουν. Αλλά οπωροφόρα οπωροφόρα δέντρα κοντά στο Μόντρεαλ σίγουρα κάνουν. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πού να πάτε.

Η εποχή της Apple picking , μια δημοφιλής δραστηριότητα πτώσης στο Μόντρεαλ, διαρκεί από τα μέσα Αυγούστου έως τα τέλη Οκτωβρίου στο Κεμπέκ. Και με αυτό, δεκάδες οπωρώνες ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό.

Αλλά δεν είναι πάντα σαφές πού να πάτε. Έτσι έκανα τη δουλειά για σένα. Τα παραπάνω χαρακτηρίζονται από αρκετές δωδεκάδες οπωρώνες (ονομάζονται "vergers" στα γαλλικά, προφέρονται voir-gay αλλά με ένα απαλό g όπως στο "genre") μέσα σε μία ώρα οδήγησης από το Μόντρεαλ, ταξινομημένο κατά γενική κατεύθυνση.

Τα καυτά σημεία της Apple που βρίσκονται ανατολικά του Μόντρεαλ, όπως το Rougemont και το Mont St. Hilaire, είναι γνωστά για τα οπωροφόρα δέντρα τους, ωστόσο υπάρχει κίνδυνος να παρουσιαστούν τα είδη και η συνολική κυκλοφορία σε αυτές τις εξαιρετικά συχνές εκβολές, ιδιαίτερα στα τέλη Σεπτεμβρίου και τον Οκτώβριο . Εχω πάει εκεί. Χρειάστηκαν 30 λεπτά μόνο για να βγούμε από την κυκλοφορία και να επιστρέψουμε στο δρόμο για να κυνηγήσουμε έναν οπωρώνα χωρίς σύνθεση.

Έτσι, εδώ είναι η στρατηγική μου.

Εάν τα πράγματα προχωρήσουν σε προφυλακτήρα, ξεφύγετε από το καυτό χάος το συντομότερο δυνατό και επιλέξτε άλλη κατεύθυνση. Σκεφτείτε να δοκιμάσετε τις οπωροκηπευτικές εκτάσεις μήλων στο Frelighsburg και το Dunham, και στις δύο συνοριακές πόλεις νοτιοανατολικά του Μόντρεαλ, ή στη χώρα μήλου του Αγίου Ιωσήφ-ντε-Λακ στη Βόρεια Θάλασσα ως εναλλακτικές λύσεις, με το δικό τους μερίδιο των λιγότερο γνωστών ακόμα τέλειων εικόνων τέλειων οπωρώνων.

ΟΡΧΑΡΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ : ΕΚΚΙΝΗΘΕΙ

ΟΡΧΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ : ΧΑΡΤΙΖΕΤΑΙ