Θέατρο Λος Άντζελες

Live Θέατρο στο Λος Άντζελες

Ναι, υπάρχει υπέροχο ζωντανό θέατρο στο Λος Άντζελες. Ως ένας μεγάλος και τεράστιος θεατρικός θεατρικός θεατρικός θεατρικός θεατρικός θεατρικός θεατρικός κόσμος, ήμουν πραγματικά απογοητευμένος από τη σκηνή του θεάτρου όταν μετακόμισα για πρώτη φορά στο Λος Άντζελες, αλλά αυτό ήταν πριν από πολλά χρόνια. Στην ομολογουμένη γνώμη μου, τα πράγματα έχουν αλλάξει δραστικά προς το καλύτερο τις τελευταίες δεκαετίες και είμαι ευτυχής να πω, το νόμιμο θέατρο στο Λος Άντζελες δεν είναι πλέον χάλια. Δηλαδή, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες δυστυχώς φοβερές μικρές εταιρείες θεάτρου στο Λος Άντζελες, αλλά υπάρχουν και πολλά εξαιρετικά ζωντανά θέατρα στην περιοχή του Λος Άντζελες , τόσο στα μεγάλα επαγγελματικά σκηνικά όσο και σε μικρότερες 99 (ή λιγότερες) αίθουσες συνεδριάσεων .

Πάρτε αυτό το ένα ερώτημα δημοσκόπηση, στη συνέχεια, διαβάστε περισσότερα για LA σκηνή θεάτρου παρακάτω.

Broadway στο Λος Άντζελες

Μπορείτε να δείτε περιοδείες του Broadway σε διάφορα θέατρα της LA, τα οποία είναι τα ίδια shows που μπορείτε να δείτε στο Κλίβελαντ ή το Ντάλας. Αυτό δεν είναι κακό. Πολλές από αυτές τις παραστάσεις είναι εξαιρετικές. Και όταν μπορείτε να συνδυάσετε μια επίδειξη Broadway με μια επίσκεψη σε ένα πανέμορφο ιστορικό θέατρο όπως το Pantages Theatre στο Χόλιγουντ, είναι βέβαιο ότι θα είναι μια εξαιρετική νύχτα έξω στο Λος Άντζελες (παρόλο που θέτουν το ηχητικό τους σύστημα πολύ δυνατά).

Άλλοι χώροι που φιλοξενούν εκδρομές στο Broadway περιλαμβάνουν το Κέντρο The Performing Arts του Cerritos και το Κέντρο Performing Arts του Orange County.

Σημείωση: Η προβολή ενός Broadway show στο Λος Άντζελες δεν είναι αρκετά η οικεία εμπειρία που παίρνετε στο Μπρόντγουεϊ, γιατί αυτά τα θέατρα που φιλοξενούν τις εταιρείες περιοδεύοντας είναι σημαντικά μεγαλύτερα από το μεγαλύτερο θέατρο του Broadway. Τα μπαλκόνια και τα πατάρια που μπορεί να έχουν καλή θέα στο Μπρόντγουεϊ είναι πολύ μακρύτερα από τη σκηνή στα μεγάλα θέατρα της ΛΑ.

Οι εταιρείες του Λος Άντζελες παράγουν κάποιο μεγάλο Θέατρο

Αν έχετε ήδη δει αυτές τις εκπομπές όταν περάσουν από την πόλη σας (συνήθως βρισκόμαστε στο τέλος των εθνικών περιηγήσεων), μπορείτε να πάρετε μια αίσθηση του εγχώριου LA θεάτρου που παράγεται από τοπικές εταιρείες που θέτουν σε εξαιρετικές παραγωγές κλασικών έργων και μουσικών ως καθώς και νέα έργα που κάνουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους.

Τηλεοπτικά και κινηματογραφικά αστέρια στην σκηνή

Σε μια πόλη με τόσους πολλούς τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς ηθοποιούς, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι συχνά μπορείτε να βρείτε διάσημες προσωπικότητες στις παραγωγές του LA (το γεγονός ότι μερικά μεγάλα ονόματα θα κάνουν legit theatre στη Νέα Υόρκη, αλλά όχι το LA είναι μια άλλη ιστορία). Μερικές φορές αυτό είναι υπέροχο, και μπορείτε να δείτε μια εντελώς διαφορετική διάσταση από έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη. Σε άλλες περιπτώσεις, το μεγάλο όνομα είναι μια προσπάθεια να προσελκύσει ένα μεγαλύτερο κοινό, αλλά το casting δεν είναι ένας καλός αγώνας ή το σύνολο δεξιοτήτων απλά δεν μεταφέρει και η συνολική εμπειρία του θεάτρου είναι απογοητευτική. Εν πάση περιπτώσει, επικροτώ τους ηθοποιούς της οθόνης για να βρεθούν εκεί έξω μπροστά σε ένα ζωντανό ακροατήριο χωρίς δεύτερη ανάληψη.

Ως τουρίστας, ο χώρος που θα ελεγχθεί πρώτα, για την ποιότητα του θεάτρου, την προσβασιμότητα και το δυναμικό casting θα είναι η Ομάδα Θεάτρου Κέντρου, η οποία διοργανώνει τόσο δημοφιλή όσο και νέα έργα στο Θέατρο Ahmanson και το Forum Mark Taper στο Μουσικό Κέντρο Los Angele , καθώς και το θέατρο Kirk Douglass στο Culver City. Το Μουσικό Κέντρο αποτελεί πόλο έλξης από μόνο του και μπορεί να είναι ένα καλό σημείο εστίασης για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο στο Downtown LA .

Το Geffen Playhouse, λίγο έξω από την πανεπιστημιούπολη κοντά στην UCLA, είναι ένα άλλο θέατρο που θαυμάζω για την προθυμία του να αναλάβει κινδύνους με νέα δουλειά και να φέρει περισσότερα πνευματικά έργα στην πόλη.

Έχουν επίσης δίκαιη συμμετοχή τους από τους τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς ηθοποιούς που παρακολουθούν τα στάδια τους.

Θεατρικά στο Λος Άντζελες σε μικρούς χώρους

Υπάρχουν τόσες πολλές μικρές εταιρείες θεάτρου που κάνουν εξαιρετική δουλειά στην περιοχή του θεάτρου του North Hollywood, στη Σάντα Μόνικα, το Χόλιγουντ, το Long Beach και παντού. Κάθε συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, υπάρχουν κυριολεκτικά πολλές δεκάδες έργων και μουσικών που εκτελούνται στο μεγαλύτερο Λος Άντζελες.

Οι χώροι κυμαίνονται από μικροσκοπικά μπροστινά καταστήματα με 25 πτυσσόμενες καρέκλες έως μικρά θέατρα 99 θέσεων και μερικά μεσαία θέατρα με 2-300 θέσεις. Ορισμένα από αυτά βρίσκονται στο δικό τους χώρο, όπως το Playhouse της Σάντα Μόνικα, το Θέατρο Σημείωσης στο Χόλιγουντ, το Θέατρο El Portal στο Βόρειο Χόλιγουντ, το Διεθνές Θέατρο Πόλης στο Κέντρο Θεάτρου στο Long Beach, το Long Beach Playhouse και το A Noise Within Το κτίριο του Τεκτονικού ναού στο Glendale.

Άλλες εταιρείες θεάτρου ενοικιάζουν χώρο ανάλογα με τις ανάγκες, ώστε να μοιράζονται χώρο ή να μετακινούνται από τοποθεσία σε τοποθεσία.

Έτσι, όταν εξετάζετε κριτικές για τα παιχνίδια, είναι πιο σημαντικό να δώσετε προσοχή στην εταιρία του θεάτρου από το φυσικό θέατρο, γιατί την επόμενη φορά που θα δείτε μια λίστα για μια εκπομπή σε αυτό το θέατρο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μια διαφορετική εταιρεία .

Το Live Theatre είναι μια συμφωνία στο LA

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου κινηματογράφου στο LA είναι $ 10- $ 16. Εκτός από τους μεγαλύτερους χώρους διοργάνωσης και το Broadway Touring, το οποίο μπορεί να είναι αρκετά ακριβό (αλλά λιγότερο από συγκρίσιμα εισιτήρια στο Μπρόντγουεϊ), η μέση τιμή ενός εισιτηρίου ζωντανών θεατών στο Λος Άντζελες είναι $ 20- $ 30, με πολλά χαμηλά $ 10 για ένα πλήρες τιμή εισιτήριο. Δεδομένου ότι η προσφορά θέσεων θεάτρου υπερβαίνει κατά πολύ τη ζήτηση, υπάρχουν πάντα διαθέσιμα μισά εισιτήρια για μια ζευγάρι δεκάδες παραστάσεις (βλ. LA Discounts for info), μειώνοντας ακόμη περισσότερο τις τιμές. Ξέρω ότι είναι θλιβερό από μένα να πω σε μια ταινία πόλη, αλλά αν μπορώ να δω μια ζωντανή απόδοση για την τιμή μιας ταινίας, θα επιλέξω πάντα να περάσω το χρόνο μου σε μια ζωντανή παράσταση.

Παρόλο που τα πλήρη εισιτήρια για τα μεγάλα μιούζικαλ μπορούν να είναι πολύτιμα, όταν εξετάζετε πόσα σώματα και σκηνικά κάνουν αυτή την παραγωγή, το εισιτήριό σας αξίας 120 $ χωρίζεται σε πολλούς τρόπους για να κρατήσετε πολλούς ανθρώπους που απασχολούνται. Γι 'αυτό και σας ενθαρρύνω να πληρώσετε την πλήρη τιμή όταν μπορείτε, και απολαύστε να είστε αληθινός προστάτης των τεχνών.

Το θέατρο είναι ένα γεγονός Σαββατοκύριακου στο Λος Άντζελες

Σε αντίθεση με τη Νέα Υόρκη, όπου πολλές εμφανίσεις τρέχουν 6 ημέρες την εβδομάδα, στο LA, το ζωντανό θέατρο είναι σε μεγάλο βαθμό διαθέσιμο μόνο τα σαββατοκύριακα. Ένα Σαββατοκύριακο στην περίπτωση αυτή ορίζεται ως οποιοσδήποτε συνδυασμός 2 ή περισσοτέρων ημερών μεταξύ της Πέμπτης και της Κυριακής. Αν θέλετε να δείτε μια επίδειξη σε μια βδομάδα (Δευτέρα είναι σκοτάδι), το Pantages Theatre , η ομάδα Theatre Center ή το The Geffen Playhouse είναι σχεδόν οι μοναδικές σας επιλογές.

Λος Άντζελες Θέατρο Κριτικές

Για αναθεωρήσεις των παραγωγών θεάτρου του Λος Άντζελες, ελέγξτε αυτούς τους πόρους:
Πολιτισμός Monster LA Times Arts Blog
Περισσότερες κριτικές στο LA Times
LA Εβδομαδιαία θέατρο Κριτικές
Backstage.com Κριτικές LA Θέατρο
LAStageTimes.com της LA Stage Alliance

Λονδίνο θέατρο εισιτήρια θέατρο

Υπάρχουν διάφορα καταστήματα που προσφέρουν μειωμένα εισιτήρια για τις παραγωγές Θεάτρου του Λος Άντζελες. Υπάρχει κάποια επικάλυψη, αλλά ορισμένα εισιτήρια παρατίθενται μόνο σε ένα κατάστημα και έχουν διαφορετικές χρεώσεις υπηρεσιών, οπότε συνήθως ελέγχω όλους πριν αγοράσουν. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για να ειδοποιηθούν οι ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους όταν έχουν αναρτηθεί νέες εκπομπές.
Goldstar.com
LAStageTix
Plays411.com