Υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στο Λος Άντζελες

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όταν ταξιδεύετε στο Λος Άντζελες

911 Υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης: να επικοινωνήσετε με την αστυνομία, την πυρκαγιά ή την υπηρεσία ασθενοφόρων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, καλέστε το 911. Οι ισπανόφωνοι χειριστές είναι πάντα διαθέσιμοι. 911 χειριστές μπορούν να πάρουν άμεση τηλεφωνική μετάφραση για σχεδόν οποιαδήποτε γλώσσα, αλλά θα πρέπει να μπορείτε να τους πείτε στα Αγγλικά, σε ποια γλώσσα χρειάζεστε. Το 911 είναι μια δωρεάν τηλεφωνική κλήση από οποιοδήποτε τηλέφωνο.

311 Υπηρεσίες μη επείγουσας ανάγκης: Χρησιμοποιήστε το 311 για να αναφέρετε ένα έγκλημα μη έκτακτης ανάγκης ή να ζητήσετε υπηρεσίες πόλης.

Εάν κανείς δεν βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και δεν έχετε δει μόνο ένα έγκλημα, χρησιμοποιήστε το 311 αντί για το 911. Παραδείγματα θα ήταν αν το αυτοκίνητό σας είχε σπάσει όταν δεν βρίσκεστε ή αν κάποιος έχει σταθμεύσει παράνομα το αυτοκίνητό σας και εσείς πρέπει να τους ρυμουλκούνται ώστε να μπορείτε να μετακινήσετε το αυτοκίνητό σας. Οι ισπανόφωνοι φορείς εκμετάλλευσης διατίθενται ανά πάσα στιγμή. Οι φορείς εκμετάλλευσης έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες τηλεφωνικής μετάφρασης, αλλά πρέπει να μπορείτε να τους πείτε στα Αγγλικά, σε ποια γλώσσα χρειάζεστε.

211 για βοήθεια κοινωνικής υπηρεσίας: Η 211 Γραμμή Πληροφοριών είναι μια υπηρεσία της United Way που συνδέει καλούντες με 4500 παροχείς κοινωνικών υπηρεσιών στη Νότια Καλιφόρνια. Για παράδειγμα, μπορείτε να καλέσετε το 211 για υπηρεσίες διαφυγής και άστεγους. Μπορείτε επίσης να καλέσετε 211 για να λάβετε βοήθεια μετά από μια καταστροφή, παρόλο που θα πρέπει να καλέσετε 911 αν οι ζωές βρίσκονται σε κίνδυνο. Οι ισπανόφωνοι φορείς εκμετάλλευσης διατίθενται ανά πάσα στιγμή. Οι φορείς εκμετάλλευσης έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες τηλεφωνικής μετάφρασης, αλλά πρέπει να μπορείτε να τους πείτε στα Αγγλικά, σε ποια γλώσσα χρειάζεστε.

Οι χειριστές 211 μπορούν επίσης να σας συνδέσουν με οποιοδήποτε διεθνές προξενείο στην περιοχή του Λος Άντζελες. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.211la.org για περισσότερες πληροφορίες.

Κέντρα ενημέρωσης επισκεπτών: Δεν υπάρχει πλέον ένας ενεργός κλάδος της Travellers Aid International στο Λος Άντζελες που παρέχει κοινωνικές υπηρεσίες σε λανθάνοντες επισκέπτες, οπότε η κλήση 211 είναι ίσως το καλύτερο σας στοίχημα γι 'αυτό, αλλά για γενικές τουριστικές πληροφορίες, υπάρχουν πολλά κέντρα επισκεπτών γύρω από το Λος Άντζελες .



Διεθνή Προξενεία: Καλέστε 211 για να συνδεθείτε με οποιοδήποτε διεθνές προξενείο στο Λος Άντζελες.

Υπηρεσίες μετάφρασης

Το LA είναι μια διεθνής πόλη και οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών πόλης και επαρχιών γνωρίζουν πώς να έχουν πρόσβαση σε μεταφραστικές υπηρεσίες όταν χρειάζεται. Εντούτοις, υπάρχουν χρόνοι που μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να χρειάζονται υπηρεσίες από ιατρό, νοσοκομείο ή άλλο φορέα παροχής υπηρεσιών όπου δεν υπάρχουν μεταφραστικές υπηρεσίες.

Προφανώς, εάν διαβάζετε αυτό, μιλάτε κάποια αγγλικά, αλλά εάν αισθάνεστε ότι δεν μιλάτε αγγλικά αρκετά καλά για να επικοινωνήσετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή εάν κάποιος που ταξιδεύει μαζί σας δεν μιλάει αγγλικά, υπάρχουν υπηρεσίες τηλεφωνικής μετάφρασης που μπορείτε πρόσβαση από οποιοδήποτε τηλέφωνο με πιστωτική κάρτα. Είναι καλή ιδέα να κρατήσετε τον σχετικό αριθμό τηλεφώνου σε πολλά σημεία, με αντίγραφα των σημαντικών εγγράφων σας. Τα τέλη καθορίζονται από τους μεμονωμένους παρόχους υπηρεσιών. Ορισμένες υπηρεσίες τηλεφωνικής μετάφρασης απαιτούν να εγγραφείτε μαζί τους εκ των προτέρων. Μερικές επιλογές είναι: