Μήλα, οπωρώνες, κολοκύθες και Hayrides

Ο οδηγός σας για να πέσει διασκέδαση στην περιοχή της Ινδιανάπολης

Τι θα έπεφτε χωρίς ένα ταξίδι σε έναν οπωρώνα μήλου και ένα καραβάνι έξω στο μπαστούνι κολοκύθας για να επιλέξετε τη δική σας κολοκύθα; Αυτές οι οπωρώνες της Ινδιανάπολης διαθέτουν αγροτικά καταστήματα με φρούτα και λαχανικά, μηλίτη, ψημένα αγαθά και πολλά άλλα. καθώς και μπάλες άχυρου, λαβίδες καλαμποκιού , διακόσμηση πτώσης και πολλές δραστηριότητες διασκέδασης για τα παιδιά.

Adrian Orchards

Διεύθυνση: Λεωφ. 500 West Epler, Indianapolis 46217
Αυτή η οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς άνοιξε το 1925.

Οι σπεσιαλιτέ τους περιλαμβάνουν ένα μπάλωμα κολοκύθας U-Pick, μήλα, μη παστεριωμένο μηλίτη, χυλό μηλίτη, βούτυρο μήλου, μαρμελάδες και ζελέ, εκτός από φρέσκα εποχιακά φρούτα και λαχανικά.

Anderson Orchard

Διεύθυνση: 369 East Greencastle Rd., Mooresville 46158 (3 μίλια δυτικά από Mooresville on Main Street)
Αυτός ο οικογενειακός οπωρώνας ιδρύθηκε ως U-pick το 1969. Διαθέτει μήλα και κολοκύθες U-Pick καθώς και ένα κατάστημα αγροκτήματος με μήλα, κυλίνδρους κολοκύθας, μηλίτη και χυλό μηλίτη, βούτυρο μήλου, εγχώρια κάστανα και εποχιακά φρέσκα φρούτα και λαχανικά και κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν φαράγγι τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου.

Οπωροφόρα του Beasley

Διεύθυνση: 2304 E. Main St., Danville 46122 (12 μίλια δυτικά του Indy off Old US 36).
Αυτό το οικογενειακό αγρόκτημα λειτουργεί από το 1946. Μπορείτε να διαλέξετε τα δικά σας μήλα και να απολαύσετε ένα καραβόπανο στο μπαστούνι U-Pick, να περιηγηθείτε στο λαβύρινθο και να παρακολουθήσετε τη φωτιά των πυροβόλων των μήλων. Έχουν το Φεστιβάλ Apple Heartland τα Σαββατοκύριακα στα μέσα Οκτωβρίου με λαβύρινθο καλαμπόκι, μουσική, φαγητό, βιοτεχνίες και πολλά άλλα.

Ετήσιο Φεστιβάλ κολοκύθας κολοκύθας του Stony Creek Creek

Διεύθυνση: 11366 State Road 38 East, Noblesville 46060.
Ο Stony Creek λειτουργεί εδώ και πάνω από τέσσερις δεκαετίες σε ένα αγρόκτημα της δεκαετίας του 1860 με κολοκύθες U-pick. Υπάρχει τέλος στάθμευσης ανά όχημα και οι περισσότερες δραστηριότητες απαιτούν εισιτήρια για συμμετοχή. Για δωρεάν, τα παιδιά μπορούν να παίξουν στο σωρό άχυρου και στον εξοπλισμό παιδικής χαράς και να δουν τα αγροτικά ζώα.

Το κατάστημα δώρων διαθέτει πτώση και διακόσμηση των Χριστουγέννων και ένα νηπιαγωγείο. Οι δραστηριότητές του περιλαμβάνουν τσάρτερ, τρενάκι κολοκύθας, πυροβόλο όπλο, μικροσκοπική σφεντόνα, σφενδόνη με σκουλήκια, γιγάντιο σκάκι, ψηλό επιθετικό, κερί, φουσκωτό Kiddiepillar, πάπια, πεντάλ και φερμουάρ.

Tuttle Orchards

Διεύθυνση: 5715 North 300 West, Greenfield 46140.
Αυτό το οικογενειακό αγρόκτημα τέταρτης γενιάς προσφέρει μήλα U-pick και hayrides στο μπαστούνι του μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Αναπτύσσονται πάνω από 35 ποικιλίες μήλων και ο καρπός τους και ο μηλίτης τους έχουν κερδίσει κρατικούς και εθνικούς αγώνες. Μάζεμα της Apple, κόψτε τα δικά σας ηλίανθια και το μπάλωμα κολοκύθας είναι ανοιχτό μέχρι τον Οκτώβριο. Δεν υπάρχει γενική χρέωση εισόδου ή τέλους στάθμευσης και για τα ελεύθερα παιδιά μπορούν να δουν τα ζώα εκμετάλλευσης, μια κυψέλη παρατήρησης και μια ιστορική έκθεση. Για μια μικρή χρέωση, μπορείτε να απολαύσετε το Farm Tractor Town Adventure Farm, τον λαβύρινθο αραβοσίτου Agrimaze και τις αχυρώσεις γύρω από το αγρόκτημα. Κατάστημα στο αγρόκτημα και το κολοκύθα γη για μήλα, μηλίτη, παράγουν, κολοκύθες, κολοκύθες, άχυρο, και άλλα διακόσμηση πτώση και τοπικές απολαύσεις.

Αγροτική Αγορά του Waterman και Φεστιβάλ Συγκομιδής:

Διεύθυνση: 7010 E. Raymond St., Indianapolis.
Διεύθυνση: 1100 Ν. 37, Greenwood.
Ο Bruce και ο Carol Waterman άνοιξαν την αγροτική αγορά του Waterman το 1978 με U-pick και φρέσκα προϊόντα.

Προστέθηκαν το φεστιβάλ φθινοπωρινής συγκομιδής, το οποίο έχει πλέον επεκταθεί σε δύο τοποθεσίες και εκτείνεται από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου. Χρεώνουν την είσοδο στο φεστιβάλ και τα αξιοθέατα ποικίλλουν για τις δύο τοποθεσίες. Και οι δύο έχουν ένα λαβύρινθο και ένα λαβύρινθο με άχυρο. Η θέση Raymond Street έχει να προσφέρει τα περισσότερα, όπως το λαβύρινθο, τα στρέμματα των κολοκύθων, οι δεινόσαυροι κολοκύθας, τα εξωτικά ζώα, οι διασκεδαστικές βόλτες και οι πωλητές μουσικής και ψυχαγωγίας το Σαββατοκύριακο.