Κρατήστε το κεφάλι σας στον απίστευτο ιππέα του Conner Prairie

Κάθε χρόνο, η Conner Prairie παρουσιάζει την εκδήλωση Headless Horseman. Βασισμένο στο κλασσικό " The Legend of Sleepy Hollow " της Ουάσινγκτον Έρβινγκ, το επίκεντρο αυτής της εκδήλωσης είναι ο στοιχειωμένος αβαθής αγωνιστής ιππέας. Εκτός από τη βόλτα με χόρτο, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για κάθε ηλικιακή ομάδα. Αυτή η εκδήλωση είναι μια αγαπημένη παράδοση πτώσης με τοπικές οικογένειες.

Ο Αχίλλειος Ιππέας των Ιπποτών

Ίσως το πιό spookiest γεγονός στο γεγονός Headless Horseman είναι το στοιχειωμένο καγιάκ.

Το τρακτέρ που τραβάει το τρακτέρ τρέχει μέσα από την πόλη του 1800 του Conner Prairie. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, εμφανίζεται ο Αφαλής Ιππέας και καταδιώκει την παλιά καλυμμένη γέφυρα. Η βόλτα συμπεριλαμβάνεται στο κόστος εισόδου αλλά απαιτεί ένα χρονομετρημένο εισιτήριο. Τα νωρίτερα εισιτήρια είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια του σούρουπο για τα μικρότερα παιδιά ή οποιονδήποτε άλλον που φοβάται το σκοτάδι!

Ο θρύλος του Sleepy Hollow Show Puppet

Αν θέλετε να ακούσετε τα giggles ενός δωματίου γεμάτο με παιδιά , παρακολουθήστε το μύθο της Sleepy Hollow μαριονέτας. Παρουσιάζεται από τα Puppets του Steven, η παράσταση διαθέτει μια συμπυκνωμένη και ξεκαρδιστική εκδοχή της κλασικής ιστορίας. Τα Puppets του Steven χρησιμοποιούν χειροποίητες μαριονέτες που δημιουργούνται στο παραδοσιακό παλιό κόσμημα. Η παράσταση είναι μοναδική και διασκεδαστική. Αν έχετε παιδιά, αυτό είναι απαραίτητο!

Ρυθμός διασκέδασης με τον Bill Bailey

Ίσως η πιο δημιουργική δραστηριότητα του Headless Horseman, του Rhythm Fun με τον Bill Bailey, παίρνει τακτικά αντικείμενα οικιακής χρήσης και τα μετατρέπει σε μουσικά όργανα.

Τα παιδιά (και οι ενήλικες) καλούνται να δημιουργήσουν ρυθμικά ήχους με σπιτικά όργανα. Η μουσική αποκριών θεμάτων παίζεται και όλοι αρπάζουν ένα όργανο. Ενώ διασκέδαση και σίγουρα δυνατά, το μάθημα εδώ είναι ότι ο ρυθμός και τα όργανα μπορούν να δημιουργηθούν από οτιδήποτε. Πάντα απασχολημένος, η σκηνή προσφέρει υπέροχη διασκέδαση για τα παιδιά.

Διήγηση μύθων

Ανακαλύψτε τις καλοκαιρινές σας αναμνήσεις και συγκεντρώστε μια φωτιά για να ακούσετε ιστορίες φαντασμάτων. Ο αφηγητής της Conner Prairie θα κάνει τα μαλλιά σας να σηκωθούν καθώς αναπαριστά τις λαμπρές ιστορίες που ακούει ως κάτοικοι του Conner Prairie. Επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ζεσταθεί από τον ψυχρό καιρό πτώσης.

Scary-o-ke και Ghostly Vortexes

Τελειώστε τις δεξιότητές σας στο τραγούδι της Conner Prairie για το καραόκε. Οι επισκέπτες καλούνται να καθίσουν και να ακούσουν τους άλλους να σκαρώνουν τα φωνητικά τους ταλέντα ή να δοκιμάσουν το χέρι τους όταν τραγουδούν μαζί με τρομακτικά τραγούδια. Μορφοποιήστε σε ένα Ghostbuster στην περιοχή φανταστικών Vortexes, καθώς αξιοποιείτε τη δύναμη του αέρα για να κρατήσετε αυτές τις εμφανίσεις στον κόλπο. Δεν χρειάζεστε πακέτα πρωτονίων - απλά λουρίστε σε ένα κανόνι αέρα και πυρκαγιά ρέοντας αέρα στον στόχο σας.

Magic Show

Ο Master Illusionist CR, Ryan Demler, απολαμβάνει ακροατήρια όλων των ηλικιών με την ειδική μαγεία του Beehive Horseman!

Αλλες δραστηριότητες

Απολαύστε τη ζωγραφική προσώπου, την περιπέτεια, το καταπέλτη μαϊμού και επισκεφθείτε το ανατριχιαστικό Monster Museum!

Πριν φύγεις

Σχεδόν κάθε δραστηριότητα στο Conner Prairie βρίσκεται στα στοιχεία. Η πτώση στην Ιντιάνα είναι ψυχρή και συνήθως υπάρχει ένα αεράκι που τρέχει στα πεδία. Φόρεμα σε ζεστά στρώματα γιατί δεν υπάρχουν πολλά μέρη για να βγούμε από τον καιρό στην εκδήλωση.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό το γεγονός είναι γεμάτο. Εάν θέλετε να εξασφαλίσετε μια θέση για την άκαμπτη ιππασία με άλογο, φτάνετε νωρίς στη γραμμή για τον καθορισμένο χρόνο εισιτηρίου σας. Να είστε έτοιμοι να καθίσετε σε σανό και να αγκαλιάσετε δίπλα σε ξένους. Τα τρόφιμα και τα ποτά είναι διαθέσιμα για αγορά, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων πτώσεων όπως η ζεστή σοκολάτα, το καλαμπόκι, τα μήλα καραμέλας και ο μηλίτης μήλου.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Φέτος, ο Headless Horseman είναι 15-18 Οκτωβρίου, 22-25, 29-31, 2015 από τις 6-9 μ.μ. Τα εισιτήρια είναι $ 10 εκ των προτέρων την Πέμπτη και την Κυριακή. $ 12 στην πύλη. Τα εισιτήρια Παρασκευής και Σάββατου είναι $ 14 εκ των προτέρων και $ 16 στην πύλη. Presale εισιτήρια είναι διαθέσιμα σε Marsh σούπερ μάρκετ, O'Malia και MainStreet τοποθεσίες.