Προφίλ της Γειτονιάς Travis Heights του Ώστιν

Μια άνθηση και ιστορική κεντρική γειτονιά του Ώστιν

Το Travis Heights είναι μια γραφική γειτονιά στο νότιο κεντρικό Ώστιν γεμάτο τόσο γοητευτικά ιστορικά σπίτια και funky νέα. Αρχικά δημιουργήθηκε στη δεκαετία του 1890, αν και η ανάπτυξη δεν ξεκίνησε πραγματικά μέχρι τη δεκαετία του 1920. Είναι μια ασυνήθιστη γειτονιά σε ένα αστικό και ισχίο τμήμα της πόλης και η γειτνίαση με τη διασκέδαση του South Congress area και το κέντρο του Ώστιν το καθιστούν ένα πολύ επιθυμητό μέρος για να ζήσει κανείς.

Η τοποθεσία

Το Travis Heights βρίσκεται σε ένα αναπτυσσόμενο τμήμα του νότιου κεντρικού Ώστιν. Περίπου από το I-35 στα ανατολικά μέχρι τη λεωφόρο του Κογκρέσου στα δυτικά. Τα βόρεια σύνορα είναι η λίμνη Lady Bird (ή το Riverside Drive) και τα νότια σύνορα είναι η οδό Oltorf.

Μεταφορά

Ορισμένοι κάτοικοι του Travis Heights είναι αρκετά τυχεροί για να ζήσουν σε κοντινή απόσταση από τα καταστήματα και τα εστιατόρια της περιοχής. Μερικοί κάτοικοι χρησιμοποιούν ένα ποδήλατο για να ξεφύγουν από τη γειτονιά Ωστόσο, σχεδόν όλοι οι κάτοικοι βασίζονται σε αυτοκίνητα για να ξεφύγουν από την υπόλοιπη πόλη. Υπάρχουν στάσεις λεωφορείων Capital Metro σε όλη τη γειτονιά για όσους δεν έχουν αυτοκίνητα.

Ο λαός των Travis Heights

Αυτό δεν είναι βαρετό προάστιο. Το Travis Heights είναι γνωστό ότι είναι μια φιλελεύθερη, εκλεκτική περιοχή με ποικίλο πληθυσμό. Οι άνθρωποι σε αυτή τη γειτονιά τείνουν να είναι οι τύποι που υποστηρίζουν τη στάση "Keep Austin Weird", και δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε φιλελεύθερες πολιτικές ενδείξεις σε αυλές ή παράθυρα.

Υπάρχουν πολλές οικογένειες, αλλά υπάρχουν και νέοι επαγγελματίες, καλλιτέχνες και μουσικοί.

Υπαίθριες δραστηριότητες

Υπάρχουν δύο αστικά πάρκα στο Travis Heights, το Big Stacy και το Little Stacy, τα οποία συνδέονται με την Greenbelt Blunn Creek. Το Little Stacy Park διαθέτει δωρεάν πισίνα, παιδική χαρά, γήπεδα τένις, γήπεδο βόλεϊ, γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο ποδοσφαίρου, τραπέζια για πικ-νικ και πολλά καλάμια για μπάρμπεκιου.

Το πάρκο Big Stacy είναι στην πραγματικότητα μικρότερο από το Little Stacy και διαθέτει δωρεάν πισίνα με λωρίδες και βαθύ άκρο. Υπάρχει επίσης ένα μονοπάτι πεζοπορίας και ποδηλασίας.

Καφέ και εστιατόρια

Τα δυτικά σύνορα του Travis Heights είναι η λεωφόρος South Congress, η οποία είναι γεμάτη με φανταστικά εστιατόρια , όπως το Vespaio, το South Congress Café, το Magnolia Café και το Gueros . Διαθέτει επίσης καφετέριες, όπως τα Jo's, φορτηγά και ρυμουλκούμενα τροφίμων, όπου μπορείτε να αγοράσετε τα πάντα, από το ποπ κορν μέχρι την πίτσα με τα tacos. Το Travis Heights βρίσκεται επίσης νότια από το κέντρο της πόλης, όπου μπορείτε να βρείτε δεκάδες σε δεκάδες εστιατόρια και καφετέριες.

Ακίνητα

Επειδή το Travis Heights είναι μια τέτοια ιστορική γειτονιά, τα σπίτια είναι όλα μοναδικά και έρχονται σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από μοντέρνα διαμερίσματα έως αρχοντικά σε μικρά σπίτια, αν και ο κανόνας είναι μπανγκαλόου δύο υπνοδωματίων, ενός μπάνιου. Ενώ πολλά από τα σπίτια είναι αρκετά παλιά, η τοποθεσία είναι σε υψηλή ζήτηση, έτσι οι τιμές των σπιτιών μπορεί να είναι υψηλές. Ανάλογα με το μέγεθος, αναμένετε να πληρώσετε οπουδήποτε από $ 550.000 έως $ 2 εκατομμύρια, αν και ο μέσος όρος είναι περίπου $ 500.000.

Τα βασικά

Ταχυδρομείο: 3903 South Congress Avenue
Ταχυδρομικός κώδικας: 78704
Σχολείο: Δημοτικό Σχολείο Travis Heights, Γυμνάσιο Fulmore, Γυμνάσιο Travis

Επεξεργασμένο από τον Robert Macias