Νότιο Κογκρέσο Πάρκινγκ

Η δημοτικότητα του χώρου στάθμευσης SoCo μπορεί να είναι εφιάλτης

Η περιοχή ψυχαγωγίας του South Congress Avenue εκτείνεται από το Riverside Drive μέχρι την οδό Oltorf. Φυσικά, δεδομένου ότι η περιοχή έχει γίνει hipper, πολλά διαμερίσματα και άλλες επιχειρήσεις μακρύτερα στη νότια χρησιμοποιούν επίσης τη φράση SoCo.

Δεδομένου ότι ο δρόμος βορρά-νότου έχει κατοικημένες γειτονιές εκατέρωθεν του, ο όγκος του χώρου στάθμευσης βρίσκεται στην ίδια την λεωφόρο Congress. Στο πιο πυκνοκατοικημένο τμήμα του δρόμου, περίπου από το Academy Drive, κοντά στο Continental Club , στη West Mary Street, ο χώρος στάθμευσης στο δρόμο αποτελείται από διαγώνια διαστήματα στα οποία πρέπει να επιστρέψετε .

Αυτή η προσέγγιση είχε ως στόχο να προστατεύσει την ασφάλεια των ποδηλατών και των πεζών, αλλά η "οργή στάθμευσης" που δημιουργεί μερικές φορές, κάποιοι θα υποστήριζαν, δεν είναι καθόλου ασφαλής.

Τεχνική στάθμευσης αυτοκινήτου

Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να εντοπίζετε πραγματικά ένα χώρο καθώς ταξιδεύετε κάτω από τον πολυσύχναστο δρόμο δύο λωρίδων. Εάν εντοπίσετε το χώρο αφού το έχετε ήδη περάσει, ίσως είναι πολύ αργά. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να σταματήσετε απότομα και να πάρετε πίσω.

Το καλύτερο στοίχημα είναι να οδηγήσετε αργά και να προχωρήσετε και να βάλετε το φλας σας αν νομίζετε ότι βλέπετε ένα ανοιχτό σημείο. Με αυτόν τον τρόπο, τα αυτοκίνητα πίσω από σας πιθανότατα θα περάσουν, αν μόνο επειδή κινείτε πολύ αργά. Μόλις είστε σε θέση να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, είναι όλα σχετικά με τη γωνία. Είναι σπάνιο ότι θα είστε αρκετά τυχεροί ώστε να σταματήσετε στο σωστό σημείο και να έχετε τη σωστή γωνία για να μπείτε στο χώρο.

Αυτή είναι μια από τις πολλές πηγές απογοήτευσης με αυτήν την προσέγγιση. Για να έχετε τη σωστή γωνία, ίσως χρειαστεί να τραβήξετε προς τα εμπρός και στην άλλη λωρίδα για να προσεγγίσετε το χώρο από τη δεξιά γωνία.

Και, φυσικά, οι ποδηλάτες και οι πεζοί που περνούν μπορούν εύκολα να σπάσουν τη συγκέντρωσή σας. Μόλις πάρετε τη γωνία δεξιά, ευκολία στο σημείο αργά. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να δούμε πόσο καιρό να πάμε πίσω.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφημα Austin-American Statesman Ben Wear, ο χώρος στάθμευσης με αντίστροφη γωνία εξαπλώνεται σε όλη την πόλη.

Θα υπάρξουν σύντομα πάνω από 600 θέσεις ανάστροφης γωνίας στο Ώστιν. Παρόλο που το κοινό φαίνεται να περιφρονεί την τάση, κινείται προς τα εμπρός ούτως ή άλλως επειδή επιτρέπει περισσότερο χώρο στάθμευσης στον ίδιο χώρο, τουλάχιστον σε σύγκριση με τον παράλληλο χώρο στάθμευσης. Ο αριθμός των ατυχημάτων στο νότιο Κογκρέσο έχει επίσης μειωθεί από τότε που πραγματοποιήθηκε η αλλαγή, έτσι φαίνεται να υπάρχει χώρος στάθμευσης με αντίστροφη γωνία.

Περίπτερα πληρωμής

Οι περισσότεροι χώροι ανάστροφης γωνίας είναι εξοπλισμένοι με περίπτερα πληρωμής που εξυπηρετούν περισσότερους από έναν χώρους στάθμευσης. Ως εκ τούτου, το κιόσκι, μπορεί να μην είναι ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα και στη συνέχεια απλά τοποθετήστε ένα αυτοκόλλητο στο εσωτερικό του παρμπρίζ σας.

Το μόνο που συμφωνεί ο καθένας είναι ότι η έξοδος από τους χώρους είναι αρκετά εύκολη. Θα πρέπει να έχετε μεγάλη ορατότητα καθώς διευκολύνετε την κυκλοφορία. Κρατήστε ένα μάτι έξω για τους ποδηλάτες, ιδιαίτερα επειδή μερικοί είναι γνωστό ότι πίνουν ποδήλατα σε αυτό το τμήμα της πόλης.

Χώρος στάθμευσης Γκαράζ πίσω από το Guero's

Ένα γκαράζ στάθμευσης είναι τοποθετημένο πίσω από το Guero's , στην 1412 South Congress Avenue. Η ελάχιστη τιμή είναι $ 10, αλλά το Hopdoddy και κάποια (όχι όλα) καταστήματα και εστιατόρια θα επικυρώσουν το χώρο στάθμευσης σας. Ελέγξτε την πινακίδα κοντά στην είσοδο του γκαράζ για πλήρη λίστα με τους συμμετέχοντες προμηθευτές.

Θα χρειαστεί να εισέλθετε και να βγείτε από την οδό Elizabeth Street. Η είσοδος είναι βασικά σε ένα δρομάκι και είναι πολύ εύκολο να παραβλεφθεί. Βεβαιωθείτε ότι οδηγείτε πολύ αργά επειδή οι πεζοί συνεχώς διασχίζουν την περιοχή χωρίς συνεκτικό σχέδιο. Η οδήγηση αργά θα σας βοηθήσει επίσης να καταλάβετε ακριβώς πού είναι η είσοδος και να διαβάσετε τα άλλα (μικρά) πληροφοριακά σήματα. Είναι ένας περιορισμένος χώρος και πολλοί άνθρωποι μπερδεύονται στο δρόμο.