Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Βρείτε ένα μέρος για να προσγειωθείτε μετά την πτήση σας στην Αθήνα

Η πτήση προς Αθήνα , Ελλάδα μπορεί να είναι μεγάλη, ειδικά για τους επισκέπτες από τις ΗΠΑ. Εδώ είναι μερικά ξενοδοχεία που βρίσκονται κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και τα οποία είτε έχουν προταθεί από τους αναγνώστες είτε έχω εμπειρία απ ​​'ευθείας μαζί τους.

Το Sofitel στο αεροδρόμιο της Αθήνας είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων που βρίσκεται στο αεροδρόμιο. Δεν μπορεί να χτυπηθεί για ευκολία, αν και η εξωτερική του αρχιτεκτονική είναι θλιβερή και οι τιμές δωματίων δεν είναι φθηνές.

Τα ίδια τα δωμάτια αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικά πολυτελή, σύμφωνα με έναν έμπειρο ταξιδιώτη.

Μια άλλη επιλογή είναι το Holiday Inn στο αεροδρόμιο της Αθήνας . Ενώ είναι ένα δωρεάν 5 λεπτά με το λεωφορείο μακριά, είναι πιο κοντά από τις περισσότερες από τις άλλες επιλογές και προσφέρει ένα άνετο καταφύγιο για τον κουρασμένο ταξιδιώτη για λιγότερο από το Sofitel, αλλά ακόμα, περιμένετε να πληρώσετε περίπου $ 150 στο γραφείο. Ενδεχομένως να θέλετε να κάνετε κράτηση on-line στο δρόμο σας.

Ξενοδοχείο Armonia. Αναφέρεται ότι είναι το "πλησιέστερο ξενοδοχείο στο νέο αεροδρόμιο" πριν το Sofitel ανοίξει, είναι περίπου μισή ώρα ταξίδι. Βρίσκεται κοντά στα ιαματικά νερά της λίμνης Βουλιαγμένης . Το αδελφικό του ξενοδοχείο, όχι μακριά, είναι το Hotel Paradise.

Το Peri's Hotel and Apartments προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο στην τοποθεσία Artemis, περίπου δέκα λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας . Οι τιμές περιλαμβάνουν ευρωπαϊκό πρωινό και δωρεάν Wi-Fi. Μπορεί να γίνει κράτηση απευθείας ή μέσω του ταξιδιωτικού γραφείου του αερολιμένα του Ειρηνικού στο αεροδρόμιο, το οποίο μπορείτε να το βρείτε αμέσως μετά την έξοδο από την αποσκευή σας.

Στη Ραφήνα, το Hotel Avra ​​βρίσκεται υπό νέα διοίκηση και έχει πρόσφατα ανακαινιστεί και αναβαθμιστεί. Είναι βολικό για τα υδροπλάνα και τα φέρι που φεύγουν από τη Ραφήνα και είναι περίπου 30 λεπτά από το αεροδρόμιο.

Τα Astir Palace Hotels είναι πολυτελή, ακριβά, αλλά παρέχουν ένα επιβλητικό καταφύγιο. Είναι ένα απόβλητο για μια μόνο νύχτα - αν κάνετε κράτηση εδώ, μείνετε για πολλούς και απολαύστε την εξερεύνηση της Αττικής.

Αυτά τα πολυτελή ξενοδοχεία βρίσκονται επίσης στη Βουλιαγμένη.

Plaza Hotel
Πρόκειται για ένα μικρό (72 δωματίων) ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη, κοντά στη διάσημη λίμνη, που βρίσκεται περίπου μισή ώρα από το αεροδρόμιο. Μπόνους: Ισχυρίζεται ότι προσφέρει υπηρεσία δωματίου μέχρι τις 2 το πρωί, ένα lifesaver μετά από μια μακρά, καθυστερημένη πτήση, αλλά θα έλεγα μπροστά για να βεβαιωθώ αν φτάνετε αργά.

Ξενοδοχείο Mare Nostrum
Βρίσκεται στη Βραυρώνα, μια όμορφη περιοχή περίπου μισή ώρα από το αεροδρόμιο. Αυτό το ξενοδοχείο έχει επανειλημμένα συνιστάται ως καλή τιμή. Αν μείνετε εκεί, προσπαθήστε να πιέσετε την επίσκεψη στον υπέροχο ναό της Αρτέμιδος που βρίσκεται κοντά.

Εάν δεν έχετε προγραμματίσει εκ των προτέρων, μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω ενός από τα ταξιδιωτικά γραφεία στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή σας. Έχω πάρει καλές τιμές μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων στο αεροδρόμιο, ακόμη και σε γεμάτες ώρες του έτους. Εάν πηγαίνετε στο ξενοδοχείο σας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή με ταξί, είναι πολύ προσεκτικοί για να σας δώσουν καλές οδηγίες, συμπεριλαμβανομένης της γραφής τους για το λεωφορείο ή το ταξί σας και μια εκτίμηση των τελών ταξί αν χρειαστεί.

Οι χρονολογικές εκτιμήσεις μεταξύ του αεροδρομίου και των ξενοδοχείων είναι όπως αναφέρονται ή έχουν εμπειρία, πρέπει να θεωρούνται κατά προσέγγιση και μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας. Εάν είχατε μια καλή διαμονή σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο, ενημερώστε με και θα το συμπεριλάβουμε σε αυτή τη λίστα.