Σεπτέμβριος καιρός, φεστιβάλ και εκδηλώσεις στη Φλώριδα

Ετήσια Νύχτα της Χαράς και Rock The Universe γεμίζει πάρκα με χαρούμενους ήχους!

August <Σεπτέμβριος> Οκτώβριος

Εκδηλώσεις Σεπτεμβρίου

Διεθνές Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού της Epcot
14 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου 2016
Εορτασμός των μεγαλύτερων τροφίμων και κουζινών σε όλο τον κόσμο σε συνδυασμό με τη συνεχή ψυχαγωγία.

Νύχτα της χαράς
9 και 10 Σεπτεμβρίου 2016
Η δημοφιλή νυχτερινή νύχτα της Disney χαρακτηρίζεται από καλλιτέχνες του χριστιανικού ευαγγελίου.

Ροκ Το Σύμπαν
9 και 10 Σεπτεμβρίου 2016
Rock Το Σύμπαν θα ενθουσιάσει και θα εμπνεύσει τους οπαδούς της μουσικής καθώς τα Universal Studios προβάλλουν τους καλύτερους καλλιτέχνες της χριστιανικής ροκ.

Βούτυρο του κήπου του Busch-O-Scream
Επιλέξτε Νύχτες από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 39 Οκτωβρίου 2016
Ένας από τους δημοφιλέστερους εορτασμούς αποκριών της Φλόριντα είναι μια πραγματική κραυγή!

Αποκριάτικες Νύχτες Απόκριες
Επιλέξτε Νύχτες 16 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου 2016
Οι αποκριές νύχτες φρίκης της Universal Orlando είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο περίτεχα γεγονότα της Χάλοουιν.

Το μυθιστόρημα του Μίκυ δεν είναι τόσο τρομακτικό
2, 8, 11, 13, 16, 18, 20, 23, 25, 29-30 και
2 Οκτωβρίου, 4, 6-7, 10-11, 13-14, 16, 18, 20-21, 23, 25, 27-28 & 30-31, 2016
Ειδική εκδήλωση με εισιτήρια σε επιλεγμένες βραδιές στο Magic Kingdom της Disney World που περιλαμβάνει το "Mickey's Boo-to-You Halloween Parade", τα κοστούμια Mickey's Mouse-Ka-Rade, το Halloween storytelling, ζωντανές εμφανίσεις και μια ειδική εμφάνιση πυροτεχνημάτων πάνω από το Κάστρο Σταχτοπούτας. Οι οικογένειες απολαμβάνουν μια δωρεάν φωτογραφία, απεριόριστη χρήση των αξιοθέατων και ευκαιρίες για εξαπατήσεις ή θεραπεία σε όλο το θεματικό πάρκο.

Φεστιβάλ θαλασσινών Pensacola
30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2016
Κάθε Σεπτέμβριο απολαμβάνετε τη συνεχή ψυχαγωγία και τα θαυμάσια θαλασσινά στην περιοχή της πλατείας Σεβίλλης του ιστορικού κέντρου της Pensacola.

Δραστηριότητες Σεπτεμβρίου

Οι αποκριές γιορτές ξεκινούν στις αρχές του μήνα και συνεχίζονται καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα και συνεχίζονται μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου .

Καλύτερος χρόνος να πάει

Τι μεγάλο μήνα για να επισκεφθείτε τα θεματικά πάρκα - είναι τα λιγότερο γεμάτα από την εβδομάδα μετά την Ημέρα της Εργασίας μέχρι το τέλος του μήνα. Θα παρατηρήσετε ακόμα τη ζέστη κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά οι βραδινές θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν ελαφρώς κάνοντας εορτασμούς ηλιοβασιλέματος και περιπάτους κατά μήκος της παραλίας πιο ευχάριστη.

Τι να Pack

Η συσκευασία για το Σεπτέμβριο στη Φλόριντα είναι σαν τη συσκευασία για το καλοκαίρι. Οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 ή των χαμηλών 90s απαιτούν δροσερό και άνετο ρουχισμό. Μην ξεχάσετε να συσκευάσετε ένα καπέλο και αντηλιακό για να σας βοηθήσει να νικήσετε τη θερμότητα της Φλώριδας . Φυσικά, ένα μαγιό είναι πάντα "κατάλληλο" κάθε φορά που επισκέπτεστε τη Φλόριντα!

Σεπτέμβριος καιρός

Μέσες θερμοκρασίες
Είναι ακόμα αρκετά ζεστό κατά τη διάρκεια του μήνα και αυτός είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους μήνες για τους τυφώνες . Είναι σημαντικό όταν ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της εποχής του τυφώνα να κρατάτε πάνω από τις καιρικές εκθέσεις και μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για μια εγγύηση τυφώνα όταν κάνετε τις διακοπές σας τον Σεπτέμβριο.

Οι μέσες θερμοκρασίες παρατίθενται παρακάτω. Αν ψάχνετε για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με αυτούς τους δημοφιλείς προορισμούς της Φλόριντα, πάρτε τους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε ποιο θα είναι ο καιρός καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Μέσες θερμοκρασίες νερού

Η θερμοκρασία του νερού για τον Κόλπο του Μεξικού (Δυτική Ακτή) και τον Ατλαντικό Ωκεανό (Ανατολική Ακτή) είναι σταθερά στα μέσα της δεκαετίας του '80.