Πόλη του Παναμά, Φλόριντα, Καιρός

Μέση μηνιαία θερμοκρασία και βροχόπτωση στην πόλη του Παναμά

Η πόλη του Παναμά, που βρίσκεται στο Panhandle της Φλόριντα, έχει μια συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 78 βαθμών και ένα μέσο χαμηλό 59 μοίρες. Εν τω μεταξύ, εκείνοι που συρρέουν στην παραλία του Πάναμα για εαρινό διάλειμμα τον Μάρτιο ενδέχεται να βιώσουν ελαφρώς πιο ψυχρές θερμοκρασίες. Οι οικογένειες που επισκέπτονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ίσως χρειαστεί να ακολουθήσουν αυτές τις συμβουλές για το πώς να κερδίσετε τη θερμότητα της Φλόριντα για να διατηρήσετε την ψυχραιμία τους στα υψηλότερα χρονικά διαστήματα

Ο καιρός του Panama City μπορεί να είναι απρόβλεπτος, όπως αποδεικνύεται από αυτές τις ασυνήθιστες καταγραφόμενες θερμοκρασίες: Η χαμηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία ήταν μια ψυχρή 6 βαθμούς το 1985 και η υψηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία ήταν μια πρησμένη 102 μοίρες το 2007.

Κατά μέσο όρο, ο Ιούλιος είναι ο θερμότερος μήνας της Πάναμα πόλης και ο Ιανουάριος είναι ο πιο ωραίος μήνας. Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει τον Ιούλιο.

Αν θα βρίσκεστε στην πόλη του Παναμά κατά τη διάρκεια της εαρινής διακοπής, ελέγξτε ότι έχετε το μαγιό σας, ένα κάλυμμα και σανδάλια για την παραλία. Να γνωρίζετε όμως ότι ορισμένα εστιατόρια ενδέχεται να χρειάζονται λίγο περισσότερο από το να παρέχουν υπηρεσίες.

Να είστε βέβαιος να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές για ταξίδια κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων εάν θα είστε στη Φλόριντα μεταξύ 1 Ιουνίου και 30 Νοεμβρίου. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το weather.com για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες, τις πρόβες των 5 ή 10 ημερών και πολλά άλλα. Εάν προγραμματίζετε διακοπές ή αποδράσεις από τη Φλώριδα , ελέγξτε τις καιρικές συνθήκες, τα γεγονότα και τα επίπεδα από τους οδηγούς μας κάθε μήνα .

Ιανουάριος

Ο Ιανουάριος είναι στην καρδιά της χαμηλής σεζόν του Πάναμα το χειμώνα, γεγονός που σημαίνει ότι υπάρχουν λιγότερα πλήθη και χαμηλότερες τιμές ξενοδοχείων. Ωστόσο, αν ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς, ενδέχεται να συμβούν γεγονότα διακοπών.

Φεβρουάριος

Ο Φεβρουάριος είναι ακόμα σχετικά ψυχρός, οπότε μπορεί να θέλετε να φορέσετε μακρύ παντελόνι και ένα ελαφρύ σακάκι για τους ψυχρότερους καιρούς.

Μάρτιος

Μάρτιος είναι η αρχή της εποχής διακοπών άνοιξη, οπότε αναμείνετε την περιοχή να είναι γεμάτη με τα παιδιά κολλεγίων. Αν έχετε σχέδια ταξιδιού τον Μάρτιο, βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει τα δωμάτια του ξενοδοχείου πολύ νωρίς.

Απρίλιος

Γύρω στο Πάσχα, στις αρχές Απριλίου, είναι μια μεγάλη στιγμή για να επισκεφθείτε την πόλη του Παναμά χάρη στα μικρότερα πλήθη και τις άνετες θερμοκρασίες.

Ενδέχεται

Το Μάιο σηματοδοτεί τη γλυκιά κηλίδα μεταξύ της εαρινής διακοπής και των καλοκαιρινών υψηλών περιόδων Ο καιρός είναι υψηλός, τα αξιοθέατα είναι ανοιχτά και οι τιμές των ξενοδοχείων είναι ακόμα προσιτές.

Ιούνιος

Τον Ιούνιο είναι η αρχή του καλοκαιριού, έτσι θα δείτε πολλές οικογένειες να συρρέουν στην πόλη του Παναμά.

Ιούλιος

Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι οι πιο καυτοί μήνες και τείνουν να έχουν και τις περισσότερες βροχοπτώσεις - αν και συνήθως είναι μόνο μικρά απογεύματα απόγευμα.

Αύγουστος

Ο Αύγουστος συνεχίζει να φέρει τη θερμότητα, αλλά τα πλήθη μειώνονται καθώς αρχίζει η σχολική περίοδος.

Σεπτέμβριος

Ημέρα Εργασίας είναι καιρός για την πόλη του Παναμά, γι 'αυτό έρχεται στα τέλη Σεπτεμβρίου για να αποφύγετε τους παραθεριστές.

Οκτώβριος

Ο Οκτώβριος είναι ένας από τους καλύτερους μήνες για να επισκεφθείτε καθώς οι θερμοκρασίες είναι υψηλές αλλά δεν είναι πολύ ζεστές και θα έχετε την παραλία μόνο για τον εαυτό σας.

Νοέμβριος

Νοέμβριος είναι το τέλος της εποχής του τυφώνα (που τρέχει από τον Ιούνιο μέχρι τον Νοέμβριο).

Δεκέμβριος

Αν και ο Δεκέμβριος βρίσκεται στην καρδιά των διακοπών, είναι ακόμα χαμηλή σεζόν στην Πόλη του Παναμά. Αυτό σημαίνει ότι τα έξοδα στέγασης είναι χαμηλά.