Το Pioneer Village στο Περιφερειακό Πάρκο Shingle Creek

Περπατήστε στην Ιστορία στο Kissimmee

Θέλετε έναν προσιτό τρόπο να βγείτε από το σπίτι, να διδάξετε τα παιδιά σας για την ιστορία και να έχετε μια δέσμη διασκέδασης ταυτόχρονα; Αν ναι, επισκεφτείτε το Pioneer Village.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΙΜΜΗ

Το νέο χωριό Pioneer στο Kissimmee είναι ανοιχτό στο κοινό και κάθεται σε 10 στρέμματα διατηρητέων εκτάσεων. Το χωριό αποτελείται από οκτώ από τα παλαιότερα κτίρια του νομού, τα οποία συλλέχθηκαν και μεταφέρθηκαν στο όμορφο τοπικό πάρκο Shingle Creek μέσω μιας συνδυασμένης προσπάθειας του Osceola County Historical Society και της κυβέρνησης του Osceola County, προγραμματιστών και επιχειρήσεων.

Οι ιστορικές δομές βρίσκονται τώρα κοντά σε μερικούς από τους πρώτους οικισμούς του νομού και έχουν αποκατασταθεί και επιπλωθεί ώστε να αντικατοπτρίζουν τον τρόπο ζωής των πρωτοπόρων οικογενειών στα τέλη του 18ου αιώνα. Οι επισκέπτες του Pioneer Village μπορούν να εξερευνήσουν τις δομές και να εξετάσουν αντικείμενα από μερικές από τις πρώτες βιομηχανίες στην ιστορία της Φλώριδας, όπως ένα καταφύγιο καλαμποκιού ρεκόρ καλαμποκιού της Φλόριντα και ένα αρχικό μύλο συσκευασίας εσπεριδοειδών.

Το Pioneer Village στο Shingle Creek Regional Park είναι ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα, 10:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ., για εκδρομές με ξεναγό. Φέρτε την οικογένεια ή την ομάδα σπιτιού σας για μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική εμπειρία.

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ:

MARY KENDALL ΦΥΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ:

Αυτά τα 7.8 στρέμματα εκπληκτικής φύσης διατηρούνται δίπλα στο Shingle Creek και δείχνουν στους επισκέπτες ένα στιγμιότυπο της επαρχίας Osceola όπως ήταν στην εποχή των πρώτων πρωτοπόρων της Φλώριδας και των πρωτότυπων φυλών της Αμερικανικής ιθαγενείας. Η βλάστηση που καλλιεργείται στην προστατευόμενη φύση παρείχε στους πρώτους κατοίκους τα υλικά που χρειάζονταν για ρούχα, βαφές, φάρμακα και άλλα.

ΕΤΗΣΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ PIONEER:

Το χωριό Pioneer στο Περιφερειακό Πάρκο Shingle Creek είναι τώρα το σπίτι της ετήσιας Πρωτομαγιάς του νομού. Η Πρωτοχρονιά είναι ένα υπαίθριο φεστιβάλ που γιορτάζει την κληρονομιά της επαρχίας Osceola. Οι συμμετέχοντες απολαμβάνουν φιλικές προς την οικογένεια δραστηριότητες, ζωντανή μουσική, ιστορικές αναδημοσιεύσεις και ενδιαφέροντα μαθήματα σε βούτυρο, αγελάδες και άλλες πρωτοπόρες δουλειές.

Ξεκίνησε το 1991, η Ημέρα της Πρωτοπορίας διδάσκει στους επισκέπτες πόσο πρώιμες οικογενειακές οικογένειες και Φλόριντα Σιμινόλες έζησαν πριν από την εφεύρεση ηλεκτρισμού και κλιματισμού. Η Πρωτοπορία πραγματοποιείται τον Νοέμβριο κάθε έτους. Ελέγξτε τις ημερομηνίες και τις ώρες online πριν επισκεφθείτε.

ΕΑΝ ΠΑΣ:

Το Pioneer Village βρίσκεται στο 2491 Babb Road, Kissimmee, FL 34746.

Το πάρκο είναι κλειστό στις μεγάλες διακοπές (Πάσχα, Ευχαριστιών, Παραμονή Χριστουγέννων, Ημέρα των Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιά).

Ελέγξτε τι προσφέρει το Shingle Creek κατά την επίσκεψή σας στο Village Pioneer.