Φύλλο παραβίασης sex σε Φλόριντα - Νόμος του Megan

Ψάξτε για σεξουαλικούς θηρευτές στην γειτονιά σας στο Μαϊάμι

Η πρόσφατη νομοθεσία απαιτεί από την πολιτεία της Φλόριντα να παρέχει πληροφορίες στο κοινό σχετικά με άτομα που έχουν καταδικαστεί για εγκλήματα σεξουαλικού περιεχομένου που ζουν στις κοινότητές μας. Οι παραβάτες σεξουαλικής εκμετάλλευσης υποχρεούνται να εγγραφούν στην υπηρεσία επιβολής του νόμου και να έχουν τις διευθύνσεις τους και οι φωτογραφίες τους να εμφανίζονται ηλεκτρονικά. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να αποδειχθούν ζωτικές για τους γονείς που επιδιώκουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους από πιθανό κίνδυνο. Ήμουν συγκλονισμένος να διαπιστώσω ότι υπάρχουν 79 εγγεγραμμένοι παραβάτες που ζουν σε απόσταση 5 μιλίων από το σπίτι μου στο Μαϊάμι.



Το μητρώο σάς επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση στη βάση δεδομένων των παραβατών σεξουαλικής εκμετάλλευσης της Φλόριντα με γειτονιά Απλά πληκτρολογήστε τη διεύθυνσή σας και τον ταχυδρομικό σας κωδικό και θα λάβετε πλήρη κατάλογο παραβατών σεξ στην περιοχή σας. Οι παρεχόμενες πληροφορίες περιλαμβάνουν:

Εάν επιλέξετε την επιλογή "Προβολή Flyer" για έναν παραβάτη, θα μπορείτε να δείτε τις ακόλουθες πρόσθετες πληροφορίες:

Η βάση δεδομένων περιέχει πληροφορίες σχετικά με όλους τους σεξουαλικούς δράστες που απελευθερώθηκαν από το 1997, καθώς και εκείνα που ορίζονται ως σεξουαλικά αρπακτικά από τα δικαστήρια μετά τον Οκτώβριο του 1993.