Ψώνια στο Ρέικιαβικ

Ώρες λειτουργίας καταστημάτων στο Ρέικιαβικ:

Οι ώρες λειτουργίας είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 9 π.μ. - 6 μ.μ. και Σάββατο από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. - 5 μ.μ. (ανάλογα με το κατάστημα). Το εμπορικό κέντρο Kringlan είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Πέμπτη 10 π.μ. - 6:30 μ.μ., Παρασκευή 10 π.μ. - 7 μ.μ., Σάββατο 10 π.μ. - 4 μ.μ. και Κυριακή 1 μ.μ. - 5 μ.μ.

Μερικά καταστήματα παραμένουν κλειστά το Σάββατο το καλοκαίρι, παρόλο που πολλά σούπερ μάρκετ παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις 23:00, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Downtown Shopping στο Ρέικιαβικ:

Το Laugavegur είναι ο εμπορικός δρόμος στην περιοχή του κέντρου της πόλης. Σε αυτήν την δημοφιλή εμπορική περιοχή του Ρέικιαβικ, οι επισκέπτες βρίσκουν μεγάλο αριθμό καταστημάτων και βιοτεχνικών στούντιο, αλλά δεν είναι ακριβώς η φθηνότερη περιοχή για ψώνια στο Ρέικιαβικ. Αντ 'αυτού, το Skólavödustígur (ο δρόμος που οδηγεί από το Laugavegur στην εκκλησία Hallgrímskirkj) έχει μετατραπεί σε μια πολύ ζεστή εμπορική περιοχή. Υπάρχουν πολλά καταστήματα που πωλούν υπαίθρια φθορά και εξοπλισμό, όπως ο Skátabúdin στο Snorrabraut 60.

Πηγαίνοντας στο Mall στο Ρέικιαβικ:

Το εμπορικό κέντρο Kringlan στο νέο κέντρο της πόλης του Ρέικιαβικ είναι ένα εμπορικό κέντρο κοινωνικής δραστηριότητας. Πάρτε μερικά αναμνηστικά από το Íslandia, το δημοφιλές κατάστημα με ισλανδικά αναμνηστικά. Η ένδυση γούνας βρίσκεται στο Eggert στο Skólavördustιgur 38. Οι διάσημοι lopapeysa (Ισλανδός άλτης) είναι επίσης ωραίοι για να φέρουν στο σπίτι - μπορούν να αγοραστούν σε κάθε μεγαλύτερο κατάστημα στο Ρέικιαβικ.

Άλλες ευκαιρίες για αγορές στο Ρέικιαβικ:

Η αγορά ψύλλων που βρίσκεται στο Laugardalur 24 είναι ανοιχτή το Σάββατο 10 π.μ. - 5 μ.μ. και Κυριακή 11 π.μ. - 5 μ.μ.

Εδώ, οι αγοραστές του προϋπολογισμού μπορούν να βρουν όλα τα είδη των τυπικών συσκευών ψύλλων στην αγορά σε χαμηλές τιμές.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 20% ενώ ψωνίζετε οπουδήποτε στο Ρέικιαβικ χρησιμοποιώντας την κάρτα έκπτωσης Travel Iceland .

Επιστροφές ΦΠΑ για Ισλανδία Επισκέπτες:

Ο ΦΠΑ (Φόρος Προστιθέμενης Αξίας) στα περισσότερα αγαθά στην Ισλανδία είναι 25,5% (τα βιβλία είναι 14%).

Η επιστροφή του ΦΠΑ κατά την άφιξή σας σας επιτρέπει να ανακτήσετε τους φόρους που καταβάλατε αρχικά κατά την αγορά. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, πρέπει να πραγματοποιηθεί μια ελάχιστη αγορά 4.000 IKr (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) σε ένα κατάστημα που εμφανίζει μια πινακίδα ή μια σημαία "Αφορολόγητα" ή "Φόρο Γενικής Επιστροφής" και πρέπει να ζητήσετε έλεγχο επιστροφής χρημάτων κατά την πληρωμή. Για επιστροφές ύψους άνω των 5.000 IKr, τα αγαθά θα πρέπει να εμφανίζονται στο αεροδρόμιο για να λάβουν την επιστροφή.