Η καλύτερη εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε την Universal Orlando

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα και να δείτε περισσότερα για τις διακοπές σας Φλόριντα θεματικό πάρκο

Ήταν ότι μια επίσκεψη στο Universal Orlando ήταν συνήθως κολλημένη σε διακοπές της Φλώριδας που δαπανήθηκαν κυρίως στο Walt Disney World -αν ήταν γεμάτη καθόλου. Τότε, ήρθε ο κόσμος των Μαγείων του Χάρι Πότερ και όλα άλλαξαν. Τώρα, το άλλο θέρετρο θεματικών πάρκων της Κεντρικής Φλόριντα είναι ένας απόλυτος προορισμός με δύο πολύβουα θεματικά πάρκα (το καθένα με τη δική του γη του Χάρι Πότερ), ένα πάρκο νερού, μια δέσμη ξενοδοχείων και την πολυσύχναστη περιοχή τραπεζαρίας / ψώνια / ψυχαγωγία CityWalk.

Αυξάνεται με έξαψη και επιδιώκει να ανταγωνιστεί το ποντίκι κάτω από το δρόμο σε ίσες συνθήκες.

Γιατί να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια ενός λιγότερο συνωστισμένου χρόνου;

Με "θορυβώδη" θεματικά πάρκα, εννοώ ότι τόσο τα Universal Studios Florida όσο και τα νησιά περιπέτειας είναι γεμάτα με εξαιρετικά αξιοθέατα και άλλα υπέροχα πράγματα που πρέπει να κάνετε - καθώς και πολλοί άνθρωποι. Εάν εμφανιστείτε κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα πολυάσχολης περιόδου, θα μπορούσατε να καταλήξετε να ξοδέψετε πολύ χρόνο περιμένοντας σε παρατεταμένες γραμμές καθώς και να ξοδέψετε πολλά χρήματα για καταλύματα επί ακινήτων. Αντί να κάνετε την Universal Orlando μια σκέψη, προγραμματίζετε μπροστά και προγραμματίζετε την επίσκεψή σας κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο αργές περιόδους του έτους.

Είναι αλήθεια ότι η είσοδος εισόδου στα πάρκα γενικά κοστίζει το ίδιο ανεξάρτητα από το χρόνο που επισκέπτεστε. Αλλά όταν επισκέπτεστε κατά τη διάρκεια μιας λιγότερο συνωστισμένης περιόδου του έτους, θα είστε σε θέση να πάρετε περισσότερες βόλτες και να αποκομίσετε περισσότερη αξία από την αγορά εισιτηρίου σας.

Εάν σχεδιάζετε να μείνετε σε ένα από τα ξενοδοχεία της Universal στο ξενοδοχείο, οι τιμές μπορεί να είναι σημαντικά χαμηλότερες κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής.

Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι λόγοι για να εξεταστεί η διαμονή σας σε ακίνητα. Για ένα, όλα τα ξενοδοχεία, τα οποία διαχειρίζεται η Loew's, είναι θαυμάσια και προσφέρουν υπέροχα καταλύματα. Για άλλη μια φορά, αφού θα κάνετε μια σύντομη βόλτα, μια ευχάριστη βόλτα με βάρκα ή μια βόλτα με το λεωφορείο, θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε νωρίς και να μείνετε αργά στα πάρκα - δύο στρατηγικές που είναι κρίσιμες για την ελαχιστοποίηση της αναμονής και τη μεγιστοποίηση της αξίας των αγορών εισιτηρίων σας.

Σημαντικά, όλοι οι επισκέπτες του Portofino Bay , του Royal Pacific και των ξενοδοχείων Hard Rock παίρνουν δωρεάν πρόσβαση στο μπροστινό μέρος της γραμμής για τα περισσότερα αξιοθέατα και παραστάσεις σε αμφότερα τα πάρκα. Η μέτρια Sapphire Falls και τα ξενοδοχεία αξίας Cabana Bay Beach δεν προσφέρουν το perk. Οι επισκέπτες αυτών των ξενοδοχείων, μαζί με τους επισκέπτες εκτός ιδιοκτησίας, μπορούν να αγοράσουν Universal Pass Plus Passes, τα οποία προσφέρουν πρόσβαση με παράκαμψη των γραμμών, αλλά τα περάσματα είναι διαθέσιμα σε περιορισμένη βάση. Και, πάρτε αυτό - οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με την εποχή του έτους που επισκέπτεστε. Η Universal επιβαρύνεται με ένα υψηλό ασφάλιστρο για τα δρομολόγια Express Express. Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας κατά τη διάρκεια των πιο αργών χρόνων του έτους. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ξενοδοχείο Universal Orlando που θα μπορούσε να είναι το καλύτερο για εσάς .

Οι επισκέπτες σε όλα τα ξενοδοχεία, όπως το Cabana Bay Beach και ο Sapphire Falls, μπορούν να πάρουν πρόωρο εισδοχή και στα δύο μέρη του World Wizarding σε νησιά περιπέτειας και Universal Studios Florida. Κατά τη διάρκεια της επιπλέον πρωινής ώρας, πριν τη συντριβή του πλήθους του κοινού, οι γραμμές μπορούν να είναι πολύ πιο εύχρηστες.

Εντάξει, με με πείθεσε. Λοιπόν, ποιοι είναι οι αργότεροι χρόνοι του χρόνου για να επισκεφθείτε;

Η off-off-season με τον ελάχιστο αριθμό επισκεπτών και τις χαμηλότερες τιμές ξενοδοχείων είναι ο Ιανουάριος έως τα μέσα Φεβρουαρίου και αρχές Δεκεμβρίου.

Μείνετε μακριά από την Εβδομάδα των Προέδρων και την Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ (και, γενικά, προσπαθήστε να μείνετε μακριά από τις διακοπές. Προφανώς, αυτό συμβαίνει όταν περισσότεροι άνθρωποι σκοπεύουν να επισκεφθούν τα πάρκα).

Οι επόμενες καλύτερες εποχές του χρόνου για να επισκεφθείτε είναι οι off-season το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο (ως μπόνους, μπορείτε να ζήσετε τις απίστευτες αποκριές νύχτες τρόμου), στις αρχές Νοεμβρίου (μείνετε μακριά από την ημέρα των ευχαριστιών), στα μέσα Δεκεμβρίου, τον Απρίλιο Πάσχα) και αρχές Μαΐου.

Θα βρείτε μεγαλύτερα πλήθη και υψηλότερες τιμές ξενοδοχείων στα τέλη Μαΐου, στις αρχές Ιουνίου και στα τέλη Αυγούστου από τις περιόδους που αναφέρονται παραπάνω, αλλά αυτές οι εποχές του χρόνου θεωρούνται ακόμα εκτός εποχής. Θα εξακολουθείτε να απολαμβάνετε την επίσκεψή σας περισσότερο και να έχετε καλύτερη αξία από ό, τι κατά τη διάρκεια των εποχών που αναφέρονται παρακάτω.

Οι περίοδοι αιχμής (τις οποίες πρέπει να αποφύγετε, εκτός εάν τα χρήματα δεν αποτελούν αντικείμενο, δεν σας ενοχλούν τα τεράστια πλήθη και / ή δεν έχετε άλλη επιλογή) συνδυάζονται με το πότε τα παιδιά είναι εκτός σχολείου.

Η περίοδος διακοπών των καλοκαιρινών σχολείων στα τέλη Ιουνίου, Ιουλίου και αρχές Αυγούστου (καθώς και το διάλειμμα των Ευχαριστιών) είναι η πρώτη σεζόν στο Universal Orlando. Οι απόλυτα χειρότερες εποχές του χρόνου για να επισκεφθείτε, όταν τα πλήθη είναι τα βαρύτερα και, σύμφωνα με τους νόμους της προσφοράς και της ζήτησης, οι τιμές των ξενοδοχείων είναι στο υψηλότερο τους είναι οι διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα. Η εβδομάδα μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μπορεί να είναι ιδιαίτερα γεμάτη. Η Universal έκλεισε τις πύλες στους επισκέπτες εκτός ιδιοκτησίας επειδή τα πάρκα της φτάνουν μερικές φορές την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Αν βρεθείτε να προγραμματίσετε μια επίσκεψη κατά τη διάρκεια των πιο δραστήριων χρόνων, όλα δεν χάνονται! Μάθετε πώς να παραλείψετε τις γραμμές στο Universal Orlando , ακόμα και όταν τα πλήθη είναι τεράστια.