Κορυφαία 5 στοιχειωμένα σπίτια στη Βαλτιμόρη και την Περιοχή

Εκείνοι που θέλουν να φοβηθούν αυτή την εποχή αποκριών δεν χρειάζεται να ψάξουν πολύ: οι περιοχές γύρω από τη Βαλτιμόρη έχουν κάποια κορυφαία ταξίδια στοιχειωμένα σπίτια, ανατριχιαστικό λαβύρινθο και πολλά άλλα! Τα στοιχειωμένα σπίτια παρατίθενται κατά σειρά απόστασης από την Κεντρική Βαλτιμόρη - εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε τον παράγοντα τρομοκρατίας.

Λάβετε υπόψη σας ότι αυτά τα στοιχειωμένα σπίτια δεν συνιστώνται για παιδιά. Παρακαλώ ελέγξτε μεμονωμένες ιστοσελίδες για προτάσεις ηλικίας αν έχετε παιδί.

Πεδίο των κραυγών του Μέριλαντ
4501 Olney Laytonsville Rd., Olney, MD. 240-366-7273
(38 μίλια από το κέντρο της πόλης του Βαλτιμόρη)
Field of Screams είναι το μεγαλύτερο στοιχειωμένο αξιοθέατο στο Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια. Πηγαίνετε σε 35 λεπτά με τα πόδια μέσα από ένα στοιχειωμένο δάσος, να εξερευνήσετε ένα ανατριχιαστικό πρώην ορφανοτροφείο, να κάνετε μια βόλτα σε ένα στοιχειωμένο αχυρώνα ή να πυροβολήσετε ζόμπι σε ζόμπι.
Εισιτήρια: Ξεκινώντας από $ 15 ανά έλξη

Το Κρυπτ του Κιμ
431 Eastern Blvd. Essex, MD. 410-391-7726
(8 μίλια από το κέντρο της πόλης του Βαλτιμόρη)
Ο ιδιοκτήτης Kim Yates δημιουργεί στοιχειωμένα σπίτια από το 1994. Φέτος, το Krypt της Kim θα πάρει τη μορφή μιας Αποκάλυψης Ζόμπι. Ακουστικές βόλτες είναι επίσης διαθέσιμες για $ 5.
Εισιτήρια: $ 15

Η κατάρα του Bennett
8024 Max Blobs Park Rd., Jessup, MD, 410-538-6461
(15 μίλια από το κέντρο της πόλης του Βαλτιμόρη)
Μια αποκριτική παράδοση που τώρα έχει γίνει 12 χρόνια, η κατάρα του Bennett περιλαμβάνει τρία τρομακτικά στοιχειωμένα σπίτια σε ένα συγκρότημα: το σπίτι των Vampyres, το Zombie Kingdom σε 3D και το ιερό της παραφροσύνης.


Εισιτήρια: $ 30

Creepywoods στοιχειωμένο δάσος
11898 Philadelphia Rd., Kingsville, MD. 410-538-6461
(16 μίλια από το κέντρο της πόλης του Βαλτιμόρη)
Το Φρούριο του Huber φιλοξενεί ένα στοιχειωμένο μονοπάτι γεμάτο από ζωντανούς ηθοποιούς, ειδικά εφέ και ανατριχιαστικά τέρατα. Το Creepywoods παρουσιάστηκε στο "Making Monsters", μια εκπομπή στο Travel Channel.

Φροντίστε να ντυθείτε για το μεγάλο ύπαιθρο.
Εισιτήρια: 20 ευρώ

Φορτ Χάουαρντ Haunted Dungeons
500 North Point Rd., Fort Howard, Edgemere, MD
(15 μίλια από το κέντρο της πόλης του Βαλτιμόρη)
Ετοιμαστείτε για ώρες διασκέδασης και φόβου μέσα στις ιστορικές στρατιωτικές δεξαμενές που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου του 1812. Περπατήστε σε μια σειρά θεματικών μπουντρούμι όπου θα συναντήσετε εργαζόμενοι με κοστούμια (και ίσως κάποιες κάτοικες). Φροντίστε να φτάσετε νωρίτερα, καθώς το πάρκο κλείνει μόλις η έλξη φτάσει στην ικανότητα.
Εισιτήρια: $ 15 ενήλικες, $ 12 παιδιά

Αξιόλογη αναφορά :

Το ξύλο του Τζέισον
99 Stehman Rd., Lancaster, ΡΑ. 717-872-5789
(78 μίλια από το κέντρο της πόλης του Βαλτιμόρη)
Το Woods του Jason παίρνει ζωντανούς ηθοποιούς, animatronics, ειδικά εφέ και ηχητικό σχεδιασμό για να παρουσιάσει ένα τρομακτικό αναρρίχηση με θέμα θανάτου, Barn of Terror με ασυνήθιστα ανατριχιαστικά ζώα, κυνήγι θησαυρού με πειρατικά θέματα, πλήρες με πειρατές ζόμπι και άλλα θανατηφόρα πλάσματα, και το καρναβάλι του φόβου. Ένας μυστηριώδης λαβύρινθος και θέατρο περιλαμβάνονται επίσης στην τιμή του εισιτηρίου. Αυτό το στοιχειωμένο σπίτι μπορεί να είναι περισσότερο μια κίνηση, αλλά είναι πραγματικά το καλύτερο μέρος για να πάρει περισσότερους τρόπους για το buck σας.
Ημερομηνίες & ώρες: Ανοιχτά 7-10 μ.μ. τις Παρασκευές και τα Σάββατα και 7-9 μ.μ. τις Κυριακές από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 28 Οκτωβρίου
Είσοδος: $ 25 για τρία αξιοθέατα ή $ 45 για πέντε αξιοθέατα (γενική αποδοχή)? $ 40 για τρία αξιοθέατα ή $ 60 για πέντε αξιοθέατα (VIP είσοδος)? διαθέσιμες τιμές ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Είδη κοστουμιών στη Βαλτιμόρη
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορυφαία στοιχειωμένα μέρη στη Βαλτιμόρη
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιηγήσεις φάντασμα κοντά στη Βαλτιμόρη