Τι είναι το Σταφύλι Στάδιο;

Ρωτήστε οποιονδήποτε Clevelander για τα αγαπημένα τοπικά φαγητά του και το Mustard Stadium είναι βέβαιο ότι θα βρίσκεται κοντά στην κορυφή της λίστας. Εμείς οι κάτοικοι της Βορείου Ακτής αγαπάμε τη μουστάρδα μας, ότι το καφετί καφές είναι σίγουρο ότι θα σας κρατήσει ζεστό κατά τη διάρκεια ενός κρύου ποδοσφαίρου ή ενός μπέιζμπολ.

Το γήπεδο μουστάρδας κατασκευάζεται πραγματικά στο Ιλλινόις, όπου έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας την ίδια συνταγή από το 1890. Οι καθαριστές τροφίμων εκτιμούν ότι είναι κατασκευασμένοι χωρίς τεχνητά συντηρητικά, ζάχαρη, λίπος ή υλικά πλήρωσης.

Ο κατασκευαστής παρέδωσε διάφορους αθλητικούς χώρους στο Κλίβελαντ από τα τέλη του 19ου αιώνα μέχρι το 1982, συμπεριλαμβανομένου του League Park (το πρώτο σπίτι των Ινδιάνων του Κλίβελαντ) και του Δημοτικού Στάδιο του Κλίβελαντ. Μέχρι το 1969, το Mustard Stadium μπορούσε να βρεθεί μόνο σε αθλητικούς χώρους, όχι σε παντοπωλεία ή καταστήματα ειδών.

Δύο είδη μουστάρδας

Σήμερα υπάρχουν δύο διαφορετικές μάρκες μουστάρδας του Κλίβελαντ. Το πρώτο είναι το Bertman's Ballpark Mustard, το εμπορικό σήμα της αρχικής συνταγής, και το νεότερο και πιο συνηθισμένο είναι το Αυθεντικό Σταφύλι Σταδίου. Ο πρώτος είναι η επίσημη μουστάρδα του Progressive Field και εμφανίζεται σε 150 γήπεδα και αρένες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένου του FirstEnergy Stadium . Το τελευταίο, Αυθεντικό Σταφύλι Στάδιο, είναι διαθέσιμο τώρα σε παντοπωλεία σε ολόκληρο το Midwest και πέρα.

Η ΓΕΥΣΗ

Για τους out-of-towners, το Σταφύλι Mustard έχει πλούσιο καφέ χρώμα και πικάντικη, ημι-ζεστή γεύση.

Είναι τέλειο για τα ζεστά σκυλιά στο Progressive Field ή για το bratwurst μαγειρεμένο έξω από τη σχάρα. Το θυμίζει μια γερμανική μουστάρδα, αλλά όχι τόσο περίπλοκο και όχι κοκκώδες.

Ποιος προτιμάτε από τους Clevelanders;

Είναι ένα από αυτά τα ερωτήματα που αφήνουν μικρό μεσαίο έδαφος. Οι κάτοικοι της Βόρειας ακτής έχουν πολύ αποφασισμένη γνώμη για το αν το Ball Park ή η γέφυρα του σταδίου είναι η καλύτερη.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση των 2015 αναγνωστών από το Cleveland.com, ο Κλίβελαντς προτιμούσε το γήπεδο μουστάρδας σε μουστάρδα Ballpark με περιθώριο περίπου δύο προς ένα. Ένα πράγμα ήταν βέβαιο από την ψηφοφορία. Οποιοσδήποτε τύπος μουστάρδας εκτείνεται πολύ από κίτρινη μουστάρδα ή κέτσαπ. Μόνο το 2% των ψηφοφόρων επέλεξαν μία από τις δύο αυτές επιλογές. Ποιο προτιμάς?

Αγοράστε Mustard Στάδιο

Η αυθεντική γέμιση του σταδίου διατίθεται στα περισσότερα μπακάλια του νοτιοανατολικού Οχάιου και, όλο και περισσότερο, σε καταστήματα τροφίμων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για όσους βρίσκονται έξω από την περιοχή πώλησης, το γήπεδο μουστάρδας μπορεί να παραγγελθεί από την υπόθεση από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή.