Οδηγός ανεμιστήρων για το πρώτο ενεργειακό στάδιο στο Κλίβελαντ

Το First Energy Stadium, που χτίστηκε το 1997, βρίσκεται στο χώρο του αρχικού Δημοτικού Στάδιο, ορόσημο του Κλίβελαντ από το 1931. Το νέο στάδιο συνδυάζει την ιστορία του παλιού με τις σύγχρονες ανέσεις, όπως οι άφθονες τουαλέτες και η ανεμπόδιστη θέα. Το στάδιο βρίσκεται στο κέντρο του Κλίβελαντ στην προκυμαία κοντά σε πολλά από τα αξιοθέατα της πόλης .

Η ΔΟΜΗ

Το πρώτο ενεργειακό στάδιο είναι 933 πόδια πλάτος, 695 πόδια μήκος, και 171 πόδια ψηλά.

Η δομή έχει χωρητικότητα 73.200 θέσεων, η οποία περιλαμβάνει 8754 θέσεις σε κλαμπ, 10.644 θέσεις Dawg Pound και καθίσματα σε 145 πολυτελείς σουίτες. Η κατασκευή σκυροδέματος και γυαλιού βρίσκεται σε 31 στρέμματα ιδιοκτησίας της παραλίας.

Ημέρες παιχνιδιών

Η συμμετοχή σε ένα παιχνίδι Cleveland Browns στο First Energy Stadium είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία της πόλης. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που σας βοηθούν να απολαύσετε την επίσκεψή σας:

Εγκαταστάσεις στο First Energy Stadium

Οι εγκαταστάσεις στο First Energy Stadium περιλαμβάνουν πολυάριθμες μηχανές ATM, άφθονες παραχωρήσεις, ένα κατάστημα με λογότυπα ομάδας, το Brownstown - ένα εμπορικό και ψυχαγωγικό συγκρότημα και το Cleveland Browns Hall of Fame, το οποίο διαθέτει εκθέματα για την πλούσια ιστορία της ομάδας.

Δημόσιες συγκοινωνίες και στάθμευση

Η γραμμή Waterfront του γρήγορου συστήματος RTA του Κλίβελαντ σταματά ακριβώς μπροστά από το First Energy Stadium και μπορεί να προσεγγιστεί από την πλατεία της δημόσιας πλατείας.

Το First Energy Stadium δεν διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Υπάρχουν, ωστόσο, πολλές παρτίδες σε απόσταση ενός μιλίου από το στάδιο, συμπεριλαμβανομένου του γειτονικού σταθμού στάθμευσης του λιμανιού του Cleveland. Οι τιμές στάθμευσης κυμαίνονται από $ 5 έως $ 25 +, ανάλογα με την εγγύτητα της παρτίδας στο γήπεδο.

Ειδικά γεγονότα

Εκτός από τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια του Cleveland Browns, το First Energy Stadium φιλοξενεί περιοδικές ειδικές εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, παιχνίδια ποδοσφαίρου κολλεγίων, ποδοσφαιρικές κλινικές και άλλα αθλητικά γεγονότα.

Ξενοδοχεία κοντά στο Πρώτο Ενεργειακό Στάδιο

Το First Energy Stadium βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από σημαντικά ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης, όπως το Renaissance Cleveland , το Ritz Carlton και το Marriott Key Center. Το Holiday Inn Express Hotel & Suites είναι μια άλλη βολική επιλογή, ιδιαίτερα αν επισκέπτεστε επίσης την αίθουσα Rock and Roll of Fame.

Περιηγήσεις

Οι εκδρομές του πρώτου ενεργειακού σταδίου διατίθενται μεταξύ Απριλίου και Δεκεμβρίου. Περιλαμβάνουν το κουτί Τύπου, το πεδίο παιχνιδιού, το Hall of Fame, το αποδυτήριο και άλλες εγκαταστάσεις.

Πίσω

Οι Browns φιλοξενούν ένα επίσημο κόμμα στην βόρεια περίφραξη και υπαίθριο πάρτι του First Energy Stadium για όλους τους κατόχους εισιτηρίων που αρχίζουν δύο ώρες πριν από το παιχνίδι.

Επιπλέον, το μεγαλύτερο μέρος των χώρων στάθμευσης είναι γεμάτο με ανεπίσημα κόμματα πίσω πόρτας, ξεκινώντας από νωρίς το πρωί. Ιδιαίτερα εορταστικός είναι ο κοινοτικός χώρος στάθμευσης Cleveland στο Marginal.