Οι γέφυρες του Jacksonville, Φλόριντα

7 διασχίζουν τον ποταμό St. Johns και ένας άλλος διασχίζει έναν παραπόταμο, τον ποταμό πέστροφας

Το Jacksonville ονομάζεται The River City για καλό λόγο. Ο ευρύς ποταμός του Αγίου Ιωάννη διέρχεται από αυτή την εκτεταμένη πόλη και εκτείνεται στον Ατλαντικό Ωκεανό προς τα ανατολικά, ενώ ολόκληρος ο μεγάλος παραπόταμος του Αγίου Ιωάννη, ο ποταμός πέστροφας, βρίσκεται εντελώς μέσα στα όρια της πόλης του Τζάκσονβιλ.

Προσθέστε ένα ψηλό τραπέζι νερού και γη που στο υψηλότερο σημείο του είναι μόλις 40 πόδια πάνω από τη στάθμη της θάλασσας και έχετε ένα πολύ υδαρές μέρος που είναι επιρρεπές σε πλημμύρες, με περισσότερο από 13 τοις εκατό της έκτασης 875 τετραγωνικών μιλίων της πόλης - η μεγαλύτερη επιφάνεια περιοχή οποιασδήποτε πόλης των ΗΠΑ στο χαμηλότερο 48-κάτω από το νερό.

Το Τζάκσονβιλ υποχρεώθηκε με επτά μεγάλες γέφυρες πάνω από τον ποταμό Άγιος Ιωάννης και ένα πάνω από τον ποταμό πέστροφας για συνολικά οκτώ μεγάλες γέφυρες για κυκλοφορία στο Τζάκσονβιλ.

7 γέφυρες πάνω από τον ποταμό St. Johns

Αυτά είναι συνήθως γνωστά με μικρότερες εκδόσεις των πλήρων ονομάτων τους. τα σύντομα ονόματα εμφανίζονται σε παρενθέσεις παρακάτω. Από τα κατάντη έως τα ανάντη, τα επτά περιλαμβάνουν:

Plus One Πέρα από τον ποταμό πέστροφα

Γεγονότα γέφυρας