Κάνοντας τα περισσότερα από μια διακοπές Disney

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες μπορούν να κάνουν κράτηση για πάρκα Disney ένα cinch

Είμαι οπαδός της Disneyland και αγαπώ την επίσκεψη με τα παιδιά μου αλλά, ακόμη και ως συγγραφέας και συχνός επισκέπτης με πρόσβαση σε ειδήσεις και ενημερώσεις πάρκων, δεν ξέρω ότι όλοι πρέπει να γνωρίζουμε για το Disneyland Resort - Walt Disney World, Ξέρω ακόμα λιγότερο, όπως έδειξε η επίσκεψή μου εκεί το περασμένο Σαββατοκύριακο. Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε. Αν αγοράσετε μόνο μερικά εισιτήρια, κλείσετε ένα ξενοδοχείο και εκτοξεύσετε στο Ορλάντο της Φλόριντα, πιθανότατα θα έχετε έναν καλό χρόνο, αλλά πιθανότατα θα συνειδητοποιήσετε ότι υπήρχαν τόσα πολλά περισσότερα από τα οποία θα μπορούσατε να είστε μέρος.

Πληκτρολογήστε τον ταξιδιωτικό πράκτορα. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που πωλούν τη Disney ξέρουν όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα πάρκα. Ξέρουν για το τσάι της πριγκίπισσας στο Grand Floridian Hotel. Ξέρουν πότε είναι το φεστιβάλ τροφίμων & κρασιού στο Epcot. Θα σας πουν ότι, αν τα παιδιά σας είναι λάτρεις των ζώων, δεν πρέπει να χάσετε το Animal Kingdom της Disney.

Υπάρχει τόσο πολύ στο WDW και τα πάρκα Disneyland ότι, αν δεν είστε τοπικός και θα επισκεφθείτε συχνά, ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού σε ένα από τα πάρκα είναι μια μεγάλη επιχείρηση - αυτό φυσικά θέλετε να πάρετε το σωστό.

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας Debby Summerlin συνιστά τη χρήση ενός πράκτορα ως χρονοδιακόπτη. Επισημαίνει ότι μπορεί να κάνει κράτηση εισιτηρίων για το αεροδρόμιο, το ξενοδοχείο, το πάρκο και τις δραστηριότητες προγραμματισμού, δημιουργώντας το τέλειο δρομολόγιο για εσάς χωρίς να χρειάζεται να κάνετε οποιαδήποτε από τις βαριές ανύψωσης.

Η Summerlin σημειώνει επίσης ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά στοιχεία σε ένα ταξίδι της Disney και δεν είναι φθηνή. Πιστεύει ότι είναι καλύτερο να αφήσετε όλο τον σχεδιασμό σε έναν επαγγελματία.

Και χρησιμοποιώντας ένα πρακτορείο ταξιδίων δεν κοστίζει πλέον χρήματα, στην πραγματικότητα, θα μπορούσε ακόμη και να σας εξοικονομήσει χρήματα. Το ξενοδοχείο, τα εισιτήρια και τα αεροπορικά εισιτήρια μπορεί να έρθουν αρκετά ακόμη και με ταξιδιωτικό πράκτορα. Αλλά η κράτηση εκ των προτέρων κάνει πολλά πράγματα φθηνότερα.

Επιπλέον, αν το αφήσετε στους ειδικούς, δεν θα φτάσετε στο πάρκο και σπαταλάτε το χρόνο σας υπολογίζοντας τι θέλετε να κάνετε.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα προγραμματίζουν όλα όσα μπορούν να κλείσουν εκ των προτέρων για εσάς.

Εδώ είναι τρία παραδείγματα εμπειριών που μπορεί να κάνει ο ταξιδιωτικός πράκτορας για εσάς:

Εμπειρίες στην κουζίνα. Προσπαθήσατε ποτέ να μπείτε στο Blue Bayou; Ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια στη Disneyland για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να κάνετε κρατήσεις μέσω Disney Dining εκ των προτέρων και απλά να εμφανιστείτε στην καθορισμένη ώρα σας, χωρίς άγχος ή χρόνο σπαταλημένος ικετεύοντας την οικοδέσποινα για ένα τραπέζι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Bippity Boppity Boutique. Περπατάτε γύρω από την Disneyland και βλέπετε κομψές πριγκίπισσες και όμορους πρίγκιπες που βγαίνουν στο πάρκο. Μπορεί να νομίζετε ότι το έκαναν αυτό στο σπίτι, αλλά θα εκπλαγείτε να μάθετε ότι επισκέφτηκαν την Boutique Boppity Boppity και ότι είχαν ένα head-to-toe makeover. Η μπουτίκ είναι εξαιρετικά δημοφιλής, ώστε οι κρατήσεις είναι σχεδόν απαραίτητη - ειδικά όταν το πάρκο είναι γεμάτο.

Η πριγκίπισσα τσάι είναι ο Μεγάλος Φλοριδωτός. Το Garden View Tea Room στο Grand Floridian Resort & Spa προσφέρει ένα τσάι πριγκίπισσας, το Disney Perfectly Princess Tea, που περιλαμβάνει μουσική, χορό, αφήγηση και πολλά άλλα σε αυτό το αξέχαστο τριαντάφυλλο τσάι. Υπάρχει ακόμη και μια επίσκεψη από την πριγκίπισσα Aurora. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βασιλικά δώρα, συμπεριλαμβανομένης της κούκλας My Disney Girl 18 ιντσών ντυμένη ως Aurora, μια τιάρα πριγκίπισσας, ένα ασημένιο πριγκίπισσα βραχιόλι, ένα πριγκίπισσα κολιέ, ένα φρέσκο ​​τριαντάφυλλο, μια ειδική πριγκίπισσα σελίδα λευκώματος "Best Friend" για τη νέα κούκλα τους.

Οι πρίγκιπες λαμβάνουν ένα σπαθί, μια ασπίδα, μια αρκούδα και ένα πιστοποιητικό. Το τσάι πραγματοποιείται μόνο σε επιλεγμένα πρωινά και οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν 180 ημέρες νωρίτερα.