Εστιατόρια και αρτοποιεία χωρίς γλουτένη στη Μινεάπολη και το Παύλο

Δεν γλουτένη; Δεν υπάρχει πρόβλημα αν επισκέπτεστε τη Μινεσότα

Η αποτυχία στο κέικ, το ψωμί, τα ζυμαρικά και η πίτσα μπορεί να είναι σπασμωδική για οποιονδήποτε αλλεργική ή ανεκτική σε σιτάρι ή γλουτένη. Στην περιοχή των Twin Cities της Μινεσότα, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε έξω. Υπάρχουν πολλές επιλογές χωρίς γλουτένη.

Εδώ είναι μερικά (αλλά μακρυά από όλα) εστιατόρια και αρτοποιεία όπου μπορείτε να βρείτε ψημένα αγαθά χωρίς γλουτένη, πίτσες και ιταλικά φαγητά στη Μινεάπολη, τον Άγιο Παύλο και γύρω από τις πόλεις Twin City.

Φούρνοι χωρίς γλουτένη στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Στο Eagan, στα νότια προάστια, το Bittersweet Bakery ειδικεύεται σε αρτοσκευάσματα χωρίς γλουτένη. Θα βρείτε κέικ, μπαστούνια και μπαρ, καθώς και πίτσες για λήψη και ψήσιμο. Τα καλούδια του Bittersweet πωλούνται επίσης σε κάποια καφετέριες, co-ops και αγορές γύρω από τις πόλεις Twin City.

Το εστιατόριο Uptown Minneapolis Η γαλλική αρτοποιία Meadow έχει πολλά κέικ και γεύσεις χωρίς γλουτένη, καθώς και γεύματα χωρίς γλουτένη στα μενού πρωινού, μεσημεριανού και δείπνου.

Η Cooqi παράγει μίγματα ψησίματος χωρίς γλουτένη για μπισκότα, τηγανίτες, ψωμί, κρούστες πίτσας και άλλα. Η Cooqi είχε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης, τώρα κλειστό, αλλά τα μείγματα ψησίματος διατίθενται στο διαδίκτυο και σε τοπικά καταστήματα όπως το Tailor Made Nutrition στο Woodbury και πολλά άλλα.

Εστιατόρια χωρίς γλουτένη στη Μινεάπολη και στο St. Paul

Εδώ μπορείτε να βρείτε πίτσα χωρίς ζάχαρη, ζυμαρικά και άλλα γεύματα σε εστιατόρια της Minneapolis και του St. Paul.

Η πιτσαρία Twin Cities, Pizza Luce, διαθέτει πολλές επιλογές χωρίς γλουτένη για πίτσα, καθώς και ζυμαρικά και μπισκότα.

Υπάρχουν επίσης και αντικείμενα μενού από βέγκαν, έτσι φυσικά υπάρχουν και επιλογές για γαλακτοκομικά προϊόντα. (Το γαλακτοκομικό προϊόν είναι ζωικό παραπροϊόν, το οποίο αποφεύγουν τα vegans.)

Η Γαλαξιακή Πίτσα στη Μινεάπολη θα κάνει οποιαδήποτε ποικιλία από πίτσες σε μια γλουτένη χωρίς κρούστα για μερικά δολάρια επιπλέον.

Και στα προάστια, στο Shoreville, η Fresh Picked Pizza προσφέρει πίτσες χωρίς γλουτένη, καθώς και πίτσες χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα.

Το εστιατόριο Wildfire στο Eden Prairie διαθέτει ένα ειδικό μενού χωρίς γλουτένη.

Η ιταλική αλυσίδα Biaggi, έχει ένα μενού χωρίς γλουτένη με ζυμαρικά και σάλτσες χωρίς γλουτένη. Υπάρχει ένα Biaggi στο Maple Grove και ένα άλλο στο Eden Prarie.

Το Mad Jacks Sports Cafe στο Vadnais Heights έχει ένα μεγάλο μενού χωρίς γλουτένη το οποίο είναι σχεδόν εξίσου περιεκτικό με το κανονικό του.

Το Ginger Hop, το εστιατόριο που εμπνέεται από την Ασία στη βορειοανατολική Μινεάπολη, έχει πολλές επιλογές χωρίς γλουτένη στο μενού.

Παντοπωλεία χωρίς γλουτένη στη Μινεάπολη και το Παύλο

Όταν τα καταστήματα παντοπωλείων, τα περισσότερα από τα μεγαλύτερα σούπερ μάρκετ αρχικά ήταν αργά για να παρέχουν επιλογές χωρίς γλουτένη για ψωμί, ζυμαρικά και άλλα είδη που συνήθως παρασκευάζονται με σιτάρι, αλλά αυτά τα αντικείμενα γίνονται όλο και πιο εύκολα να βρεθούν καθώς η ζήτηση αυξάνεται.

Ολόκληρα τα τρόφιμα και οι δύο πόλεις συνεργάζονται με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων χωρίς γλουτένη, όπως ζυμαρικά και δημητριακά, με πολλές οργανικές επιλογές.

Η Tailor Made Nutrition στο Woodbury ειδικεύεται σε προϊόντα χωρίς γλουτένη και χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα και είδη διατροφής.

Το σούπερ μάρκετ καλύτερης αξίας για τρόφιμα χωρίς γλουτένη είναι η αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων του Trader Joe. Πολλά από τα προϊόντα ετικετών του Trader Joe διατίθενται σε εκδόσεις χωρίς γλουτένη. Υπάρχουν καταστήματα του Trader Joe στο St. Paul, St. Louis Park, Maple Grove και Woodbury.