Το Huffaker Hills Trailhead του Reno

Πεζοπορικές διαδρομές με μεγάλη θέα

Το Huffaker Hills Trailhead του Reno είναι η πύλη σε ένα σύστημα μονοπατιών που οδηγεί τους πεζοπόρους σε εκτεταμένες απόψεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Με ελάχιστη προσπάθεια, τα μονοπάτια αυτά μεταφέρουν τον πεζοπόρο στην υψηλότερη από τις Twin Peaks για να δουν το γύρω τοπίο, συμπεριλαμβανομένου του Reno μέχρι το Peavine Peak, το Sparks, το Virginia Range, Mt. Rose, και νότια στους λόφους γύρω από την Pleasant Valley. Ακόμη και αν δεν φτάσετε τόσο μακριά, δεν θα απογοητευτείτε απλά να κάνετε μια χαλαρή βόλτα σε πιο κοντινή άποψη.



Τα μονοπάτια του Huffaker Hills άνοιξαν για το κοινό τον Σεπτέμβριο του 2005. Αυτά τα 251 στρέμματα δημόσιας γης βρίσκονται στην πόλη μεταξύ της λεωφόρου S. McCarran και της περιοχής South Meadows / Double Diamond του νότιου Reno. Ως συχνός πεζοπόρος Huffaker Hills, μπορώ να σας πω ότι αυτά τα μονοπάτια κάνουν ένα υπέροχο και χαλαρωτικό μέρος για να ξεφύγετε για λίγο. Απλά κοιτάξτε προς τα δυτικά στο Mt. Rose και το Carson Range, ή ανατολικά στις πολύχρωμες πλαγιές της γειτονιάς της Βιρτζίνια πάνω από το Περιφερειακό Πάρκο Hidden Valley , και μπορείτε να ξεχάσετε για λίγο ότι είστε πραγματικά μόνο λίγα λεπτά μακριά από τη φασαρία των πολυσύχναστων δρόμων του Reno.

Όταν οι συνθήκες είναι σωστές, οι ηφαιστειακοί Huffaker Hills που διασχίζουν αυτά τα μονοπάτια έχουν μια υπερβολική εκδήλωση άνοιξης αγριολούλουδων της ερήμου . Διαφέρει από έτος σε έτος, αλλά υπάρχουν πάντα πιτσιλιές από χρώμα άνοιξης, ξεκινώντας από τη λεπτή βιολετί του Beckwith τον Απρίλιο ή το Μάιο. Εάν καταφέρετε να το χτυπήσετε απλά, ο αριθμός και η ποικιλία των λουλουδιών που μπορείτε να δείτε σε μια σύντομη πεζοπορία είναι πραγματικά αξιοσημείωτο.

Huffaker Hills Trails

Τα μονοπάτια Huffaker Hills είναι καλά χτισμένα και παρέχουν μια εύκολη στην μέτρια εμπειρία πεζοπορίας. Οι οικογένειες με παιδιά θα βρουν αυτό το φιλικό πεζοδρόμιο. Τα σκυλιά σε λουριά είναι ευπρόσδεκτα και τα μονοπάτια είναι επίσης ανοιχτά για ποδηλασία βουνού. Η περιοχή είναι ευρύτατα ανοιχτή, καθιστώντας εύκολη για όλους εκείνους που βρίσκονται στα μονοπάτια να βλέπουν ο ένας τον άλλο και να φιλοξενούν ευγενικά μια ποικιλία χρήσεων.

Ο μεγάλος χώρος στάθμευσης είναι χαλίκι. Υπάρχουν πολλά τραπέζια για πικ-νικ, περίπτερο πληροφοριών και εγκαταστάσεις πορτ-ποτ. Δεν υπάρχει νερό ή άλλες υπηρεσίες.

Δυτικός βρόχος : Από το κιόσκι της διαδρομής, ακολουθήστε το σωστό μονοπάτι που κατευθύνεται προς τα κάτω δίπλα στη δεξαμενή νερού. Θα κατεβείτε μια πλαγιά που καλύπτεται από σαγιονάρες σε ένα ρηχό φαράγγι και, στη συνέχεια, ξεκινήστε μια ήπια ανάβαση όταν ξεκινήσετε το ανηφορικό τμήμα του βρόχου. Το πέλμα γίνεται πιο απότομο αφού το μονοπάτι στρίψει αριστερά και σκαρφαλώσει πίσω στην κορυφή του βρόχου. Συνεχίστε ευθεία για να επιστρέψετε στο χώρο στάθμευσης. Η απόσταση μετ 'επιστροφής είναι περίπου 1,2 μίλια.

Twin Peaks Loop : Αυτός ο βρόχος δεν είναι ακόμη επίσημος βρόχος - μέρος του μονοπατιού δεν έχει ακόμη κατασκευαστεί, επομένως είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε τα βήματά σας στο ταξίδι επιστροφής. Από το περίπτερο του trailhead, περπατήστε ευθεία μέχρι το φαρδύ μονοπάτι που έχει απομείνει από το σημείο. Σύντομα θα έρθετε σε τραπέζι πικνίκ και ανεμπόδιστη θέα στην περιοχή Carson. Αφήστε το αριστερό στο πιρούνι (το δεξιό ίχνος είναι μέρος του δυτικού βρόχου) και συνεχίστε σε μικρή απόσταση από την επόμενη διασταύρωση. (Περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ αυτών των δύο γωνιών θα περάσετε ένα ερμηνευτικό σημάδι.) Στρίψτε δεξιά και ξεκινήστε την ανάβαση της ανατολικής Twin Peak (ύψος 4851). Σύντομα θα δείτε μια δεξαμενή που αποθηκεύει επεξεργασμένα λύματα που χρησιμοποιούνται για άρδευση και άλλα μη ποτά.

Υπάρχουν επίσης υπολείμματα υγροτόπων της περιοχής μεγάλων ελών και λιβαδιών που κάλυπταν αυτό το τμήμα της κοιλάδας (αυτό που έμεινε από τα αρχικά λιβάδια του Truckee). Από εδώ, είναι μια μικρή αλλά απότομη ανάβαση στην κορυφή. Από την κορυφή, έχετε θέα 360 μοιρών στην περιοχή Reno / Sparks. Υπάρχει, ωστόσο, ένα μικρό ελάττωμα - τμήμα της βόρειας όψης είναι μπλοκαρισμένο από τον ηφαιστειακό κώνο 5011 του Rattlesnake Mountain. Η έξοδος και πίσω στο Twin Peaks Loop είναι περίπου 1,5 μίλια.

Διαδρομή Lookout Reservoir : Αφήστε το αριστερό από το περίπτερο trailhead και πεζοπορίστε μια εύκολη πλαγιά νότια από το χώρο στάθμευσης. Θα ακολουθήσετε έναν φράκτη και σύντομα θα δείτε μια αποκατασταθείσα δεξαμενή νερού. Στη διασταύρωση Τ, συνεχίστε κατευθείαν στη δεξαμενή κοιτάξτε για τις απόψεις των υγροτόπων και της λίμνης Αλεξάνδρου, η οποία τροφοδοτείται από το Steamboat Creek και άλλα ρεύματα που ρέουν από την περιοχή Carson κοντά στο Mt.

Τριαντάφυλλο. Απλά ακολουθήστε τον περίπατό σας για να επιστρέψετε στο χώρο στάθμευσης. Για να κάνετε ένα βρόχο, επιστρέψτε στην τομή T και στρίψτε αριστερά, αναρρίχνοντας ένα λόφο σε μια διασταύρωση με τη διαδρομή Twin Peaks. Πηγαίνετε κατ 'ευθείαν στο κύριο μονοπάτι και θα επιστρέψετε στο χώρο στάθμευσης μετά από πεζοπορία περίπου ένα μίλι.

Πηγαίνετε στο Trailhead Huffaker Hills

Προχωρώντας ανατολικά στη λεωφόρο S. McCarran, cross Longley Lane και πάρετε την πρώτη δεξιά. Αυτή είναι η οδός Alexander Lake Road και θα δείτε ένα σημάδι που δείχνει το Trailhead του Huffaker Hills. Οδηγήστε ένα μίλι από την πλευρά του Rattlesnake Mountain και στρίβετε δεξιά στην περιοχή στάθμευσης του μονοπατιού ακριβώς δίπλα από τη μεγάλη δεξαμενή νερού. Για αναφορά, αυτό βρίσκεται κοντά στη νοτιοανατολική γωνία της λεωφόρου McCarran Blvd. γύρω από το Truckee Meadows. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε τα περιφερειακά πάρκα Washoe County και Open Space στο (775) 828-6642.

Afoot & Afield - Reno-Tahoe

Το Afoot & Afield - Reno-Tahoe είναι ένας οδηγός πεζοπορίας σε περισσότερα από 175 ταξίδια πεζοπορίας γύρω από τη λίμνη Tahoe, Reno, Sparks, Carson City και Minden-Gardnerville. Κάθε είσοδος χαρακτηρίζεται από χρόνο πεζοπορίας και βαθμολογία δυσκολίας, περιγραφή περιπάτου, οδηγίες πεζοπορίας και χάρτη. Τα μήκη διαδρομής κυμαίνονται από λιγότερο από ένα μίλι έως 18 μίλια. Ο συγγραφέας Mike White έχει γράψει πολυάριθμους οδηγούς για μονοπάτια στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα και στη βορειοδυτική Νεβάδα.