Ανακύκλωση Χριστουγεννιάτικων Δέντρων στο Reno και Sparks

Μη κερδοσκοπικός οργανισμός Reno Κρατήστε το Truckee Meadows Beautiful (KTMB) χορηγός της ετήσιας προσπάθειας ανακύκλωσης Χριστουγεννιάτικων δέντρων, η οποία βοηθάει στη διαφυγή τους από τον χώρο υγειονομικής ταφής και αποθαρρύνει την παράνομη ντάμπινγκ στους ανοικτούς χώρους της περιοχής. Το πρόγραμμα ανακύκλωσης αρχίζει συνήθως την ημέρα μετά τα Χριστούγεννα και συνεχίζεται με το νέο έτος μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Άλλες υπηρεσίες δανεισμού των οργανισμών και των επιχειρήσεων περιλαμβάνουν τα πάρκα πόλεων και αναψυχής της πόλης Sparks, περιφερειακά πάρκα Washoe County και ανοιχτό χώρο, πόλεις Reno Urban Forestry, περιοχές πυροπροστασίας Sierra και Truckee Meadows, οχυρό φράχτη, διαχείριση αποβλήτων ανακύκλωση Αμερικής, κυβερνήσεις Reno, Sparks, County Washoe και NV Energy.

Ανακύκλωση Χριστουγεννιάτικων Δέντρων στο Reno και Sparks

Το πρόγραμμα ανακύκλωσης χριστουγεννιάτικων δέντρων KTMB δέχεται φυσικά δέντρα που έχουν αφαιρεθεί όλα τα στολίδια, τα φώτα και τα περίπτερα. Δεν είναι αποδεκτά τα συρματοποιημένα δέντρα, επειδή φράζουν τα τσιπς που χρησιμοποιούνται για να μετατρέψουν τα δέντρα σε μουσαμά.

Υπάρχουν αρκετές τοποθεσίες (που αναφέρονται παρακάτω) στα Truckee Meadows όπου χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι αποδεκτά κατά την περίοδο του προγράμματος ανακύκλωσης. Οι ώρες παραμονής είναι γενικά μεταξύ 9 π.μ. και 4:30 μ.μ. ημερησίως. Οι ημερομηνίες κατά την περίοδο των διακοπών κυμαίνονται από τις 26 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου. Ελέγξτε τον ιστότοπο για τις πιο ενημερωμένες ημερομηνίες και ώρες. Απαιτείται μια μικρή δωρεά για να υποστηρίξει αυτό το πρόγραμμα και άλλα προγράμματα KTMB. Το NV Energy Foundation εναρμονίζει τις δωρεές ανακύκλωσης των δέντρων. Οι κάτοικοι μπορούν να φέρουν τα δικά τους δέντρα, αλλά οι εμπορικές επιχειρήσεις με πέντε ή περισσότερα δέντρα για ανακύκλωση πρέπει να καλέσουν (775) 425-3015.

Χρήσεις για Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα ανακυκλώνονται με τη σπορά τους με μηχανές με τσιπς. Τα τοπικά πάρκα, τα τοπία και οι κάτοικοι χρησιμοποιούν το προϊόν με διάφορους τρόπους για να ενισχύσουν το περιβάλλον μας και να εξοικονομήσουν χρήματα με αυτό το πρακτικά δωρεάν υλικό. Ακολουθούν μερικές προτεινόμενες χρήσεις:

Οι κάτοικοι μπορούν να λάβουν δωρεάν σάπια μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το περιφερειακό πάρκο Bartley Ranch στο (775) 828-6612 ή στο περιφερειακό πάρκο Rancho San Rafael στο (775) 785-4512.

(* Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε σάπια χριστουγεννιάτικων δέντρων μέσα ή γύρω από τους κήπους λουλουδιών και λαχανικών λόγω της οξύτητας των τσιπς πεύκου.)

Να είστε εθελοντής ανακύκλωσης χριστουγεννιάτικων δέντρων KTMB

Το πρόγραμμα ανακύκλωσης χριστουγεννιάτικων δέντρων εξαρτάται από τους εθελοντές να βοηθήσουν στις τοποθεσίες συλλογής. Μπορείτε να εγγραφείτε στο διαδίκτυο και να επιλέξετε την τοποθεσία όπου θέλετε να εργαστείτε. Για περισσότερες πληροφορίες ή για εθελοντές μέσω τηλεφώνου, καλέστε (775) 851-5185. Η ανακύκλωση των χριστουγεννιάτικων δέντρων είναι 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 26 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου. Πολλές μετατοπίσεις είναι διαθέσιμες κάθε μέρα.

Οι εθελοντές πρέπει να είναι τουλάχιστον 14 ετών και οι εθελοντές κάτω των 18 ετών πρέπει να εθελοντικά με έναν ενήλικα.

Υπάρχουν και άλλα προγράμματα ομορφιάς και ανακύκλωσης της κοινότητας KTMB, όπως ο δείκτης Litter, οι Warriors για τα απόβλητα και οι καθαρισμοί ανοιχτού χώρου, οι οποίοι εξαρτώνται επίσης από τους εθελοντές.