Τα πυροτεχνήματα είναι παράνομα στο Reno

Μην σκεφτείτε ούτε καν να κάνετε το δικό σας show fireworks. Όχι μόνο θα βάζετε τον εαυτό σας και τους γείτονές σας σε κίνδυνο πυρκαγιάς και / ή σοβαρού τραυματισμού, είναι πολύ πιθανό να συλληφθεί και να τιμωρηθεί. Παρακολουθήστε μία από τις θεαματικές εκδηλώσεις πυροτεχνημάτων της περιοχής και απολαύστε μια ασφαλή και υγιή γιορτή τέταρτου Ιουλίου.

Τα πυροτεχνήματα είναι παράνομα στο Reno και το Washoe County

Τα πυροτεχνήματα δεν είναι νόμιμα εκτός από εγκεκριμένες δημόσιες οθόνες πυροτεχνημάτων, περίοδοι.

Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα της Ρίνο, "Αν και μπορεί να είναι νόμιμο να αγοράζετε πυροτεχνήματα σε ορισμένες περιοχές έξω από την περιοχή Washoe County, είναι παράνομο να κατέχετε ή να χρησιμοποιείτε πυροτεχνήματα ή / και πυροτεχνήματα στην πόλη Reno και στις μη ενσωματωμένες περιοχές του Washoe County Η παράνομη κατοχή ή η χρήση πυροτεχνημάτων μπορεί να οδηγήσει σε πρόστιμα μέχρι $ 1.000 και / ή μέχρι έξι μήνες στη φυλακή για κάθε αδίκημα και οι νόμοι προβλέπουν επίσης κατάσχεση και κατάπτωση όλων αυτών των υλικών από ιδιώτες από την επιβολή του νόμου. Εάν το κάνετε ούτως ή άλλως και οι πυροτεχνικές σας δραστηριότητες προκαλούν υλική ζημιά ή σωματική βλάβη, θα μπορούσατε να εξολοθρεύεστε οικονομικά για τη ζωή. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Τμήμα Προστασίας Πυρκαγιάς της Reno στο (775) 334-2300.

Αν τυχαίνει να έχετε κάποια πυροτεχνήματα και θέλετε να τα ξεφορτωθείτε με ασφάλεια και φυσιολογικό τρόπο, το Τμήμα Πυρκαγιάς της Ρίνο έχει ένα πρόγραμμα αμνηστίας με το οποίο μπορείτε να τα μετατρέψετε σε πυροσβεστικό σταθμό, αστυνομικό ή αναπληρωτή του σερίφη, χωρίς ερωτήσεις.

Τα πυροτεχνήματα είναι παράνομα και σε άλλα μέρη

Τα πυροτεχνήματα είναι παράνομα σε δημόσιες εκτάσεις που διαχειρίζεται το Γραφείο Διαχείρισης Γης και σε εθνικά δάση που διαχειρίζεται η Υπηρεσία Δασών των ΗΠΑ. Γύρω από τη λίμνη Tahoe , δεν επιτρέπονται πυροτεχνήματα στις επαρχίες Placer και El Dorado στην Καλιφόρνια και στις κομητείες Douglas και Carson City στη Νεβάδα.

Η μόνη εξαίρεση από όλα αυτά είναι στη λίμνη Πυραμίδα.

Νομικά πυροτεχνήματα στη Λίμνη Πυραμίδας

Εάν απλά πρέπει να φτιάξετε τα δικά σας πυροτεχνήματα, ο μοναδικός νόμιμος τόπος στην κομητεία Washoe για να αγοράσετε και να πυροβολήσετε πυροτεχνήματα είναι το κυρίαρχο έθνος της Κρουαζιέρας Tribe Pyramid Lake Paiute Tribe βόρεια της περιοχής Reno / Sparks. Αποκτήστε τις λεπτομέρειες από αυτό το προφίλ στη λίμνη Pyramid .

Απολαύστε ένα φανταστικό, επαγγελματικό 4ου Ιουλίου πυροτεχνημάτων

Θα υπάρχουν μεγάλα, επαγγελματικά σκηνοθετημένα και δωρεάν πυροτεχνήματα σε όλη την περιοχή Reno / Tahoe για να απολαύσουν με ασφάλεια όλη η οικογένεια. Ελέγξτε τα πυροτεχνήματα στην περιοχή Reno και Sparks και στη λίμνη Tahoe.