Περιπατητικές εκδρομές με την ιστορική κοινωνία συντήρησης Reno

Μάθετε περισσότερα για το ιστορικό και τα ιστορικά μέρη στο Reno και τα λιβάδια Truckee

Οι περιηγήσεις με τα πόδια είναι μία από τις κύριες δραστηριότητες που χρηματοδοτούνται από την Ιστορική Εταιρεία Διατήρησης της Ρήνο (HRPS). Η ομάδα πραγματοποιεί περιηγήσεις, με έμπειρους οδηγούς, μέσω ιστορικών περιοχών του Ρίνο και άλλων περιοχών ιστορικού ενδιαφέροντος γύρω από το Reno, τις Sparks και τη βόρεια Νεβάδα.

Συμμετοχή σε Ιστορικές εκδηλώσεις περιπάτου Reno Preservation Society

Μπορείτε να εγγραφείτε στο διαδίκτυο για να συμμετάσχετε στις περιηγήσεις HRPS. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην ιστοσελίδα Walking Tours και επιλέξτε ένα μήνα.

Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ στο μήνα για να δείτε ημερομηνίες και περιγραφή κάθε περιήγησης κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα ή να μεταβείτε απευθείας στη σελίδα εγγραφής και να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε τηλεφωνικά στο (775) 747-4478. Η εγγραφή για κάθε περιοδεία κλείνει την ημέρα πριν από την περιοδεία. Ο χώρος είναι περιορισμένος και απαιτούνται κρατήσεις. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εκδρομές. Το ποσό των $ 10 για τα μη μέλη συλλέγεται την ημέρα της περιοδείας. Τα μέλη του HRPS μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν σε περιηγήσεις με τα πόδια. Οι πεζοπορικές διαδρομές διαρκούν μέχρι δύο ώρες.

Ιστορικές εκδρομές Reno Preservation Society για το 2014

Ακολουθούν οι περιηγήσεις με τα πόδια που έχουν προγραμματιστεί για το 2014. Για λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα τονίσει κάθε περιοδεία, ανατρέξτε στο ημερολόγιο περιηγήσεων HRPS.

Μάιος 2014

Ιούνιος 2014

Ιούλιος 2014

Σεπτέμβριος 2014

* Κατά τη διάρκεια της περιοδείας Harvest of Homes, οι ιδιοκτήτες σημαντικών ιστορικών κατοικιών ανοίγουν τις πόρτες τους στα μέλη του ξενώνα για μια σπάνια και οικεία ματιά σε αυτά τα πολύτιμα λίθια Truckee Meadows.

Συμμετοχή στην ιστορική κοινωνία συντήρησης Reno

Η συμμετοχή στο HRPS περιλαμβάνει δωρεάν είσοδο σε εκδρομές και το τριμηνιαίο ενημερωτικό δελτίο FootPrints. Εδώ είναι τα ετήσια τέλη ...

Μπορείτε να συμμετάσχετε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στο διαδίκτυο. Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές και μέσω ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας την τυπωμένη έντυπη μορφή και την αποστολή της στο ...

HRPS
Τ.Θ. 14003
Reno, NV 89507

Πηγή: Ιστορική κοινωνία συντήρησης Reno.

Βιβλία Σχετικά με το ιστορικό του Reno

Early Reno - Ένα βιβλίο ιστορικών φωτογραφιών του Ρίνο που συνέταξε το επιστημονικό συμβούλιο της ιστορικής κοινωνίας της Νεβάδα.

Ιστορικές φωτογραφίες του Reno - Ένα βιβλίο μεγέθους καφέ στο Reno με εικόνες και σχόλια που καλύπτουν τον Reno από το 1868 μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '70. Ο συγγραφέας Donnelyn Curtis είναι βιβλιοθηκάριος στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδας, Reno, Διευθυντής Συλλογών και Υπηρεσιών Έρευνας και επικεφαλής Ειδικών Συλλογών.

Nevada Ghost Towns & Mining Camps: Εικονογραφημένος Άτλας - Συγγραφέας Stanley W. Paher μας φέρνει ένα εξαιρετικό βιβλίο για την εξερεύνηση των βόρειων πόλεων-φάντασμα Νεβάδα (υπάρχει ένα συνοδευτικό βιβλίο που καλύπτει νότια Νεβάδα).

Μαζί με μια μικρή ιστορία των τοποθεσιών, το βιβλίο έχει χάρτες και φωτογραφίες για να σας βοηθήσει να βρείτε αυτές τις ιστορικές τοποθεσίες.