Οδηγός νυχτερινής διασκέδασης Chicago Gay: Andersonville & Uptown

Βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Σικάγο - ένα μίλι περίπου βόρεια της γειτονιάς που ονομάζεται Gayview, η Lakeview - η ποικιλόμορφη γοητευτική γειτονιά Αντερσονβίλ είναι επίσης ένα από τα κορυφαία μέρη για να ζήσει, να εργαστεί και να παίξει μεταξύ των LGBT ατόμων. Ιστορικά το σπίτι των μεγάλων Σουηδών και στη συνέχεια της Μέσης Ανατολής πληθυσμών, η γειτονιά άρχισε να κερδίζει δημοτικότητα με λεσβίες και ομοφυλόφιλους στη δεκαετία του 1970 και έχει παραμείνει ένας από τους εναλλακτικούς κόμβους της πόλης από τότε. Δεν πρόκειται μόνο για τη σκηνή LGBT: το Andersonville έχει λίγες αλυσίδες και μια ισχυρή εκτίμηση για καταστήματα, καφέ, μπαρ και εστιατόρια. Είναι το σπίτι σε όλα από βιβλιοπωλεία φεμινιστών σε ένα από τα παλαιότερα gay bathhouses της χώρας (δείτε το Gay Gay Bathhouse Guide για περισσότερα γι 'αυτό). Θα βρείτε hipster εστιατόρια και ένα από τα πιο επιτυχημένα κλαδιά του γκέι μπιφτέκι εστιατόριο και ποτό, Hamburger Mary's.

Εδώ είναι μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα μέρη στο Andersonville για το ποτό, το φαγητό, την καφετέρια και τη συνδιαλλαγή με λαοί LGBT.

Μια άλλη μεγάλη γειτονιά για να εξερευνήσετε νυχτερινά κέντρα και εστιατόρια φιλικά προς τα ΛΟΑΤ είναι το Lakeview, γνωστό και ως Boystown - ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας σε αυτή τη γειτονιά . Και για γκέι νυχτερινή ζωή πιο κοντά στα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης καθώς και πιο μακρινό νότο, επισκεφθείτε το Chicago Downtown Gay Bars Guide.