Το καλύτερο brunch του Ντένβερ: Beatrice και Woodsley

Οι ντόπιοι δεν μπορούν να πάρουν αρκετό από αυτό το εστιατόριο μόνο για κρατήσεις

Το Κολοράντο ξέρει πώς να brunch. Κάθε σημείο στις κορυφαίες 19 βραδιές στο Κολοράντο αξίζει μια επίσκεψη.

Το ένα στο Ντένβερ θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή.

Αν δεν έχετε δοκιμάσει brunch στα Beatrice και Woodsley στο νότιο Broadway, κάντε την κορυφαία προτεραιότητα. Και σχεδιάστε μπροστά. Επειδή αυτό το οικείο, μοναδικό εστιατόριο έχει μόνο μια χούφτα τραπεζιών που μπορείτε να μπείτε μόνο με κράτηση. Εάν είστε τυχεροί, μπορείτε να κερδίσετε ένα σημείο στο μετρητή μπαρ χωρίς κράτηση.

Το B & W, όπως είναι γνωστό, θα μπορούσε να κάνει μια δολοφονία συσσώρευση σε επιπλέον τραπέζια και τη συσκευασία του μετρητή μπαρ, αλλά αντί να διατηρεί μια αργή ρυθμό, χαλαρή ατμόσφαιρα με μακρά slots κράτησης και άφθονο χρόνο για να χαλαρώσετε και να προφθάσετε με τους φίλους σας ή την ημερομηνία.

Δύο άλλα χαρακτηριστικά θέτουν το B & W εκτός από τις άλλες επιλογές brunch στην περιοχή: την εντελώς μοναδική ατμόσφαιρα και το μενού - εξίσου καινοτόμο.

Φέρνοντας την υπαίθρια μέσα

Πρώτον, ο χώρος, επειδή δεν είναι όπως κανένα άλλο εστιατόριο στην πολιτεία.

Το B & W είναι διακοσμημένο με οροφή έως όροφο με πραγματικά, ανακαινισμένα ασβεστωμένα δέντρα. Τα δέντρα πλαισιώνουν τους τοίχους, θέτουν το υπόβαθρο για τις ζεστές τραπεζαρίες και διακοσμούν το εστιατόριο καθ 'όλη. Ένα κιτρινωπό μπροστινό παράθυρο κάνει το εστιατόριο να ξεχωρίζει, ακόμη και να οδηγεί στο παρελθόν, και μέσα στο εσωτερικό, αυτή η λεπτή απόχρωση κάνει το δωμάτιο να φαίνεται και να νιώθετε σαν να κάθεστε μέσα σε ένα άλσος δέντρων κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος.

Ο προσεκτικά σχεδιασμένος φωτισμός δημιουργεί μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και γαλήνης.

Τα φανάρια κρέμονται από το ταβάνι και οι σκόπιμα τοποθετημένες φωτιές φωτίζονται πάνω σε μέρη των δέντρων, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση των ηλιακών φανών. Κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία εδώ. Ακόμη και οι τουαλέτες είναι μια εμπειρία, και από μόνα τους. Οι πόρτες είναι κρυμμένες μέσα σε έναν τοίχο ξύλου. Φανταστείτε ότι είστε ένας μικρός elf και το δωμάτιό σας είναι χτισμένο στην πλευρά ενός δέντρου.

Στο εσωτερικό, οι εξαιρετικά ψηλές οροφές κοσμούνται με ρολά χαρτιού υγείας. Στη συνέχεια, υπάρχει ο σταθμός για το πλύσιμο των χεριών έξω από την τουαλέτα. Ένα μακρύ σχοινί κρέμεται δίπλα σε μια σειρά αλυσίδων από την οροφή. Εάν τραβήξετε το σχοινί, ένας απαλός καταρράκτης καταρρέει τις αλυσίδες από ψηλά.

Αν πάρετε ένα τραπέζι κοντά στην τουαλέτα, μπορείτε να παρακολουθήσετε με διασκέδαση, όπως άλλοι προστάτες προσπαθούν να καταλάβουν πώς να εργαστεί το ασυνήθιστο μαξιλάρι μέσα από τα γυάλινα παράθυρα που τον περιβάλλουν.

Πίσω στον κεντρικό χώρο, ένας άνετος μετρητής μπαρ με ένα πλήρες μπαρ συμπληρώνει το χώρο - και αποτελεί υπενθύμιση για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το μενού ποτών.

Πιείτε αυτό

Όπως ταιριάζει σε μια οικεία ατμόσφαιρα, μπορείτε να παραγγείλετε ποτά για να μοιραστείτε ή ξεχωριστά. Για brunch, βεβαιωθείτε ότι δοκιμάστε τον γαλλικό τύπο καφέ, το χέρι είναι ένα από τα καλύτερα διορθωτικά καφέ στην πόλη.

Για την εμπειρία της κοινής χρήσης ποτών, το BrunchaPuncha της B & W (σικάλε σοκολάτας, Pimm, αγγούρι, μέντα, φρέσκο ​​λεμόνι, απλή μπύρα πιπερόριζας) έρχεται σε μια μερίδα αρκετά μεγάλη ώστε να χωρίζεται μεταξύ έξι.

Ή αν ψάχνετε για ένα κλασικό ποτό brunch, το B & W έχει mimosas, τσάι και μια αιματηρή Mary - αλλά όχι τις συνηθισμένες σας εκδόσεις. Εδώ, ο αιματηρός είναι ένας αιματηρός Άγιος Γεώργιος, φτιαγμένος με μια πικάντικη πράσινη βότκα από Χιλή (έτσι το Κολοράντο, αγαπάμε τα πράσινα Χιλή τα πάντα ).

Το τσάι Earl Gray εδώ είναι στην πραγματικότητα τσάι με τσάι με έγχυση με χυμό λεμονιού και ουσία θυμάρι.

Οι ξηροί καρποί που αισθάνονται άτακτοι θα αγαπούν το Boozy-bucha: σπιτάκι combucha (θάμνος μέντας ροδακινί, βατόμουρο και φασκόμηλο, σόδα) με βότκα.

Το άλλο μας αγαπημένο brunchtail με ένα ανθρακούχο λάκτισμα είναι ο Κήπος των κοσμημάτων: αφρώδες, το St. Germain και η βότκα αχλάδι. Και όχι, δεν είναι πολύ νωρίς για τη βότκα.

Γεμίσουν

Εάν η B & W δεν σας έχει κερδίσει ήδη με το ντεκόρ και τα ποτά brunch (απίθανη), σίγουρα θα φτάσει όταν έρθει το φαγητό. Σπάνια βρίσκετε ένα εστιατόριο όπου κάθε στοιχείο στο μενού είναι εξίσου νόστιμο, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να πάει στραβά εδώ.

Πρέπει να ξεκινήσετε με τους εγκεφάλους των μαϊμούδων. αυτή είναι η υπογραφή του B & W. Και όχι, δεν είναι το στυλ της Indiana Jones. Τα Brains Monkey είναι απλά η έκδοση του B & W ενός κολλώδους κουνουπιού που καλύπτεται με πάγωμα και καρύδια.

Αρκεί να σας γεμίσω, αλλά μην το αφήσετε. Επειδή υπάρχουν και πίττα σιταριού, και θα θελήσετε να τα βάλετε στο πρόσωπό σας.

Εστιάστε την κύρια πορεία σας με μια ποικιλία πλαϊνών μικρών πινακίδων, όπως τα ουράνια κομμάτια, μπισκότα με βούτυρο φρούτων ή Hamachi Crudo (hamachi, γκρέιπφρουτ, φασολάκια, πικάντικα λεμόνι, φρυγμένα αμύγδαλα και σκληρό αυγό).

Για το μεγάλο φινάλε, είναι δύσκολο να επιλέξετε ένα αγαπημένο, αλλά οι καλοί παίκτες είναι απίστευτοι. Εάν θέλετε ένα brunch με πρωτεΐνη, πηγαίνετε για το ανοιχτό ζαμπόν σαμίνι Sami (ζαμπόν καπνιστό στο σπίτι, αγγούρι με μπιζέλια, πρωινό, salsa verde και ένα ηλιόλουστο αυγό σε sourdough). Για μια δημιουργική και χορτοφαγική περιστροφή, ο θεατής των σπαραγγιών είναι εξίσου καλοπροαίρετος, με ψητά σπαράγγια, άριστα αυγά και μια γεύση χορτοφαγική ολλανδία σε ένα τσιάμπτα.

Δεν θα έχετε το χώρο ή την ανάγκη για επιδόρπιο - ή, ενδεχομένως, δείπνο.

Μείνετε για λίγο και απολαύστε και αισθανθείτε σαν να έχετε ένα πικ-νικ με μπάρμπεκιου πέντε ωρών στα βουνά του Κολοράντο, ακριβώς στην καρδιά του νότιου Ντένβερ.