Κάνναθιο χτυπά τη σκηνή σπα στο Κολοράντο

Δοκιμάστε το πρώτο σπα από κάνναβη στον κόσμο για φθηνή κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Spa

Προσθέστε αυτό στη λίστα μόνο στο Κολοράντο - κυριολεκτικά.

Είμαστε κατ 'οίκον στο πρώτο και μοναδικό spa καννάβε στον κόσμο.

Όταν περπατάτε από την πόρτα, το σπα, η Ρίζα της Φύσης, αισθάνεται όπως κάθε κανονικό σπα. Τα κεριά τρεμοπαίζουν, τα προϊόντα τείνουν στους τοίχους, ο θεραπευτής σας προσφέρει ένα φλιτζάνι τσάι. Εκτός από τα πάντα εδώ έχει μια γωνία κάνναβης σε αυτό.

Ναι, μιλάμε για το εργοστάσιο κάνναβης Sativa L. κάνναβης. Αν και τα προϊόντα εδώ δεν θα σας φτάσουν ψηλά, οπότε μην πάρετε τη λανθασμένη ιδέα.

Τα προϊόντα είναι όλα βασισμένα στην κάνναβη και κατασκευάζονται σε κατάσταση. Το τσάι είναι κατασκευασμένο με κάνναβη και το ξύλο στον πάγκο. Ακόμα και τα ρούχα που φορούν οι θεραπευτές προέρχονται από κάνναβη.

Δοκιμάστε αυτό το εντελώς μοναδικό σπα για μια μεγάλη έκπτωση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Spa.

Η Εβδομάδα Spa είναι ένα εθνικό κίνημα αρκετές φορές το χρόνο, όταν μπορείτε να πάρετε θεραπείες spa για ένα μείζον μειωμένο επιτόκιο. Η Εβδομάδα Spa αυτής της άνοιξης πραγματοποιείται στις 11-17 Απριλίου.

Για τους ταξιδιώτες, το Spa Week είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενσωματώσετε κάποια επιπλέον χαλάρωση στο ταξίδι σας και να ζήσετε ειδικές περιποιήσεις τοπίου, όπως μια περιποίηση προσώπου σε ένα σπα κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ειδικής εβδομάδας, μπορείτε να βρείτε θεραπείες στις συμμετέχουσες ιαματικές πηγές σε όλη την πολιτεία για μόλις 50 δολάρια. Αυτές οι θεραπείες είναι συνήθως $ 100 έως $ 500 η κάθε μία.

Περισσότερα για την κάνναβη

Η Root της φύσης έχει τη δική της σειρά προϊόντων, η οποία γίνεται με κάνναβη που καλλιεργείται σε αγρόκτημα της Sterling. Περιέχει λοσιόν σώματος, γυαλιστερό χείλος, τρίβει τα χείλη, τρίβει το πρόσωπο και πολλά άλλα. Χρησιμοποιεί επίσης την τοπική γραμμή ISun, μια κατά το πλείστον vegan, οργανική σειρά φροντίδας δέρματος από την Telluride.

Η φροντίδα του προσώπου και του δέρματος στο Κέντρο ρίζας Spa της Φύσης γύρω από το ISun, αλλά θα έχετε και πολλές εγχύσεις κάνναβης. Μια τυπική περιποίηση προσώπου περιλαμβάνει μασάζ χεριών και ποδιών, καθώς και μασάζ ώμων και λαιμών, με τα προϊόντα Root της φύσης.

Δοκιμάστε ένα αποκαταστατικό προσώπου, το οποίο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακάμψει από τον ξηρό καιρό του Κολοράντο και να ετοιμαστείτε για την άνοιξη.

Αναδιπλώνεται με ορούς και ενυδατικές κρέμες για να ενυδατώσετε το smin σας.

Ή επιλέξτε το προσβεβλημένο από την ηλικία προσώπου, το οποίο περιλαμβάνει απολέπιση 12% φλούδα γαλακτικού οξέος. Το πεπτίδιο και η βιταμίνη C εφαρμόζονται επίσης για την τόνωση του κολλαγόνου.

Αν και η κάνναβη έχει μια αμφιλεγόμενη ιστορία, ως ξάδερφος της κάνναβης, υπάρχουν πολλοί ισχυρισμοί σχετικά με τα οφέλη για την υγεία - μερικά όχι ακριβώς αποδεδειγμένα, αλλά άλλα βάσιμα.

Οι σπόροι κάνναβης δεν περιέχουν υψηλό, αλλά περιέχουν έναν τόνο πρωτεϊνών, ινών και μαγνησίου.

Η Εθνική Βιβλιοθήκη των ΗΠΑ για την Ιατρική αναφέρει ότι οι σπόροι κάνναβης είναι επίσης μια μεγάλη πηγή λιπαρών οξέων ωμέγα-3 και ωμέγα-6.

Η ρίζα της φύσης επισημαίνει επίσης τη ρεσεψιόν της από κάνναβη, η οποία είναι επιβραδυντική της φλόγας, καθώς και όμορφη. Και τα ρούχα κάνναβης, τα οποία φαίνονται και αισθάνονται τόσο μαλακά όσο το βαμβάκι.

Προσθέστε λίγη πολυτέλεια στις διακοπές σας

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλη τη χώρα συμμετέχουν στην Εβδομάδα Spa και εκατοντάδες ιαματικές πηγές και εγκαταστάσεις ευεξίας προσφέρουν εκπτώσεις.

Εκτός από τη Ρίζα της Φύσης, μπορείτε να πάρετε 60 λεπτά μασάζ με ζεστό πέτρωμα, αποτοξινωτικό καθαριστικό σώματος αλατιού ή αναζωογόνηση του προσώπου στο Ange de La Mer Salon & Spa στο Lakewood. μια υπογραφή προσώπου, ανυψωμένο οξυγόνο περιποίηση προσώπου ή microdermabrasion στο πρόσωπο στο Blue Creek στο Ντένβερ? ή μια "εμπειρία χαλάρωσης" (σουηδικό μασάζ με δώρο για μούσκεμα) στο Elements Massage στο Highlands Ranch.

Τα στοιχεία προσφέρουν επίσης ένα μακρύ ωστικό μασάζ ή ένα μασάζ με σημείο ενεργοποίησης ή ένα προγεννητικό μασάζ για έγκυες γυναίκες.

Τα στοιχεία στο Highpoint Denver και στο Littleton συμμετέχουν επίσης και προσφέρουν τις ίδιες τρεις επιλογές για $ 50.

Τέλος, το RonnaSkin στο Westminster θα διαθέτει μια υπογραφή τριών-μασκαρισμένων προσώπων για 70 λεπτά, εξατομικευμένη για τον τύπο δέρματος ή μια ωριαία επαναστατική θεραπευτική αγωγή για την εξευγενιστική δράση του δέρματος Milagro.

Επισκεφθείτε το SpaWeek.com και αναζητήστε ανά περιοχή για να δείτε την πλήρη λίστα των συμμετεχόντων σαλόνια και τις θεραπείες που προσφέρουν. Θα πρέπει να συνδεθείτε με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να τα δείτε.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια δωροκάρτα (χωρίς ημερομηνία λήξης) που να χρησιμοποιείται ανά πάσα στιγμή σε περισσότερες από 8.000 τοποθεσίες σε όλη τη Βόρεια Αμερική και δεκάδες στο Κολοράντο, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων γυμναστικής.