Πώς να επιλέξετε έναν οικοδόμο πισίνα στην Αριζόνα

Δέκα συμβουλές για να βοηθήσετε να επιλέξετε έναν οικοδόμο πισίνας

Έχετε τελικά αποφασίσει ότι θα πάρετε τη βουτιά (που είναι μια λέσχη πισίνα!) Και να οικοδομήσουμε μια πισίνα στο κατώφλι σας. Τώρα βρίσκεστε πρόσωπο με πρόσωπο με το πιο σκληρό μέρος της διαδικασίας κατασκευής πισίνας. Δηλαδή, πώς μπορείτε να διαλέξετε όλους αυτούς τους οικοδόμους πισίνας και να επιλέξετε το σωστό; Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να οργανωθείτε και ελπίζω ότι θα σας βοηθήσει να γίνετε ευτυχισμένος ιδιοκτήτης πισίνας στο εγγύς μέλλον.

  1. Βρείτε ορισμένους οικοδόμους πισίνας και αναθεωρήστε τους ιστοτόπους τους. Μπορείτε να βρείτε τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πισίνας, με πληροφορίες για τις εταιρείες τους και τους συνδέσμους τους με τους ιστοτόπους τους, εδώ . Ψάξτε για τα στυλ και τα σχέδια που σας απευθύνονται. Επιλέξτε μερικούς οικοδόμους πισίνας και επικοινωνήστε μαζί τους για ένα ραντεβού.
  2. Βεβαιωθείτε ότι ο διανομέας διαθέτει πιστοποιημένο σέρβις CSP για το προσωπικό (η ονομασία δεν μπορεί να αποδοθεί σε μια εταιρεία). Το Εθνικό Ινστιτούτο Σπα και Πισίνας εκπαιδεύει, δοκιμάζει και επανεξετάζει τους τεχνικούς των πιστώσεων πριν να τους πιστοποιήσει ως επαγγελματίες των υπηρεσιών και να τους χαρακτηρίσει ως CSP Certified Service Professionals.
  3. Ρωτήστε τον οικοδόμο πισίνας για μια λίστα αναφορών πελατών. Επικοινωνήστε με αυτούς τους ανθρώπους και τους ρωτήστε πώς ένιωθαν σχετικά με όλη την διαδικασία οικοδόμησης πισίνας πριν και μετά την πώληση.
  4. Εάν ο πωλητής κάνει οποιεσδήποτε υποσχέσεις ή αξιώσεις που επηρεάζουν την αγορά, την κατασκευή ή την εγγύηση της πισίνας, το πάρτε γραπτώς.
  1. Μην βιαστείτε στην απόφασή σας. Κατάστημα σύγκρισης. Αποκτήστε προσφορές από ανταγωνιστικές εταιρείες.
  2. Επισκεφθείτε το γραφείο της πισίνας ή το εκθεσιακό χώρο. Οι εργαζόμενοι φαίνεται να είναι καταρτισμένοι και επαγγελματίες; Πιθανότατα θα ασχοληθείτε με αυτούς τους ανθρώπους και, αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, αυτοί είναι οι άνθρωποι που θα χειριστούν το ζήτημα. Έχετε ένα καλό συναίσθημα από αυτούς;
  1. Διαβάστε όλα τα γραπτά υλικά που σας παρέχονται. Μην υπογράφετε προτάσεις ή συμβάσεις μέχρι να είστε σίγουροι για τη συμφωνία.
  2. Πριν από τη σύναψη σύμβασης με μια εταιρεία πισίνας, ελέγξτε για να δείτε ότι έχουν λάβει άδεια από τον Καταχωρητή Εργοληπτών. Ελέγξτε το αρχείο καταγγελιών τους με αυτήν την υπηρεσία. Ελέγξτε επίσης τον οικοδόμο της πισίνας μέσω του Better Business Bureau. Στο δικτυακό τόπο του BBB αναφέρεται ότι «για να έχει μια« ικανοποιητική εγγραφή »στο γραφείο, μια επιχείρηση πρέπει να ασκεί τις δραστηριότητές της για τουλάχιστον 12 μήνες, να εξετάζει σωστά και ταχέως τα θέματα που της παραπέμπονται από το Προεδρείο και να μην είναι ασυνήθιστο όγκο ή πρότυπο καταγγελιών και μέτρα επιβολής του νόμου που αφορούν τη συμπεριφορά της στην αγορά. "
  3. Σύμφωνα με το γραφείο Better Business, μια σύμβαση που έχει υπογραφεί από τον πελάτη δεν δεσμεύει την εταιρεία pool μέχρι να υπογραφεί από έναν υπάλληλο της επιχείρησης και οι όροι της υπόκεινται σε αλλαγές. Το BBB συμβουλεύει επίσης ότι "οι δυνητικοί πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι εάν υπογράψουν συμβόλαιο στην έδρα των κατασκευαστών αλλά δεν χρηματοδοτήσουν την πισίνα, μπορεί να μην υπάρχει διακοπή ή τριήμερη περίοδος αναμονής. 3 ημέρες αντικατάσταση, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη σύμβαση pool.Therefore, οι πελάτες που επιθυμούν να ακυρώσουν τη σύμβαση μπορεί να πρέπει να καταβάλουν πρόστιμο μέχρι $ 1.500. "
  1. Προσέχετε οποιονδήποτε εργολάβο πισίνας που απαιτεί σημαντική προκαταβολή ή που θέλει υψηλά ποσοστά της σύμβασης που έχει καταβληθεί προτού γίνει πολλή δουλειά. Ο Καταχωρητής Εργοληπτών παρέχει ορισμένα πρότυπα πληρωμής στον ιστότοπό τους.