Μια βόλτα στην άγρια ​​πλευρά της Νέας Ορλεάνης

Το Μουσείο της Λεπίδας είναι μόνο η αρχή

Η Νέα Ορλεάνη είναι μία από τις πιο άγριες πόλεις της Αμερικής, ανεξάρτητα από το πώς το βλέπεις. Μία γαλλικού τύπου πόλη στο βαθύ νότο, γεμάτη με τουρίστες όπως με τα νεκροταφεία και με τη μαύρη μαγεία όσο και με ένα κομμάτι της πολιτιστικής ταπετσαρίας της ως γλυκά beignets, είναι ένας απίθανος mainstream προορισμός αν υπήρχε ποτέ ένας. Εάν έχετε την εντύπωση ότι το πιο άγριο πράγμα που θα δείτε στη Νέα Ορλεάνη είναι οι μεθυσμένοι άνθρωποι που ρίχνουν χάντρες, είσαι σε ένα μεγάλο κλονισμό όταν συνεχίζεις να διαβάζεις.

Τα στοιχειωμένα ξενοδοχεία της Νέας Ορλεάνης

Πολλά από τα ξενοδοχεία στην καρδιά της γαλλικής συνοικίας της Νέας Ορλεάνης κάθονται μέσα σε ιστορικά κτίρια, όπως είναι γεμάτα με κληρονομιά, όπως και με φανταχτερά αρχιτεκτονικά διακοσμητικά στοιχεία. Όμως, ένας σημαντικός αριθμός από αυτά τα ξενοδοχεία είναι επίσης προφανώς στοιχειωμένα, είτε από στρατιώτες, παιδικούς υπαλλήλους, σκλάβους, είτε από ολόκληρο το χαρέμι ​​του τουρκικού σουλτάνου, στην περίπτωση ενός ξενοδοχείου.

Επειδή τόσοι πολλοί επισκέπτες στη Νέα Ορλεάνη βρίσκουν τα στοιχειωμένα ξενοδοχεία της πόλης, γοητευτικά αντί για ψύξη, είναι απίθανο να πάρετε μια έκπτωση φαντασμάτων στην αίθουσα, αν και τα καλά νέα είναι ότι αν σας στοιχειώνει να σας οδηγήσει να γίνετε φαντασμένος ο ίδιος, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε - μπορείτε απλά να επιπλεύσετε από το δωμάτιό σας!

Νεκροταφεία, εκδρομές Voodoo και φάντασμα - Ω!

Η Νέα Ορλεάνη φιλοξενεί επίσης πολλά νεκροταφεία - τόσοι πολλοί, στην πραγματικότητα, ότι αν δεν είστε τυχεροί στο Big Easy για μια εβδομάδα ή περισσότερο, πιθανότατα θα έχετε μόνο χρόνο να επισκεφτείτε ένα μικρό ποσοστό.

Για παράδειγμα, το νεκροταφείο του Σαιντ Λούις, το οποίο χρονολογείται από τον 18ο και τον 19ο αιώνα, έχει τρία ξεχωριστά τμήματα που καταλαμβάνουν περισσότερες από δώδεκα αστικές μπλοκ σε μια έκταση 4 τετραγωνικών μιλίων. St. Roch είναι ένα άλλο δημοφιλές νεκροταφείο της Νέας Ορλεάνης που κάνει για μια ανατριχιαστική εκτροπή από τις συνήθεις δραστηριότητες σας.

Ομοίως, η Νέα Ορλεάνη είναι ένας κόμβος για το βουντού, το πιο διάσημο από τα voodoo καταστήματα του είναι το Island of Salvation Botanica, το οποίο στην πραγματικότητα διευθύνεται από μια ουκρανική εβραϊκή γυναίκα, παρά το γεγονός ότι είναι κατά κύριο λόγο Αϊτής σε σχέση με τα ανατριχιαστικά αντικείμενα που πωλεί.

Από την άλλη πλευρά, αν είστε περίεργοι για τα φαντάσματα της Νέας Ορλεάνης, αλλά δεν θέλετε πραγματικά να κοιμηθείτε μαζί τους, παραλείψτε το στοιχειωμένο ξενοδοχείο και κλείστε μια περιοδεία με τα French Phantoms Quarter, των οποίων οι οδηγοί θα σας οδηγήσουν σε ανατριχιαστικά μέρη που ποτέ δεν θα φανταζόσασταν όπου βρίσκεται στην πιο πολυσύχναστη περιοχή της Νέας Ορλεάνης.

Επισκεφθείτε το Μουσείο Θανάτου

Βρίσκεται πίσω από μια εμφανή αποκοπή κρανίων στη μέση της γαλλικής συνοικίας, το Μουσείο Θανάτου της Νέας Ορλεάνης μπορεί να φαίνεται θλιβερές από το εξωτερικό, αλλά μέσα από αυτό είναι εντελώς legit. Τα τεχνουργήματα του σπιτιού, όπως οι σάκοι σώματος από τις περιπτώσεις δολοφονίας και τα φέρετρα διάσημων ανθρώπων, καθώς και έγγραφα όπως πορτρέτα σειριακών δολοφόνων και φωτογραφίες σκηνικών με τρομερά εγκλήματα, το μουσείο παρουσιάζει το τέλος της ζωής με τρόπο που είναι περίεργα διασκεδαστικό - ένας από τους ανθρώπους των οποίων ο θάνατος τεκμηριώνεται στο μουσείο.

Πώς το Μουσείο αφιερώνεται στη λέπρα;

Η λέπρα, ωστόσο, δεν είναι θέμα λεηλασίας, ούτε καν να θυμάται το καλό χιούμορ της Νέας Ορλεάνης. Βεβαίως, το Εθνικό Μουσείο Ασθένειας του Χάνσεν παρουσιάζει την έκθεσή του σε λέπρα (που προκαλεί αλλοιώσεις του δέρματος και βλάβες των νεύρων) σε ένα καθοριστικό κλινικό φως, καθιστώντας δύσκολη την εμφάνιση της κατάστασης σε ένα συναισθηματικό φως, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είναι τεχνικά λίγο έξω από τη Νέα Ορλεάνη, κοντά στην πόλη του Κάρβιλ, αλλά επειδή θεραπεύθηκε (ή προσπάθησε να θεραπεύσει) πολλούς ασθενείς με λέπρα από τη Νέα Ορλεάνη, οι οποίοι ίσως να είχαν στοιχειοθετήσει την πόλη ως φαντάσματα, θα έπαιρνε μια θέση σε αυτόν τον κατάλογο.

Και πάλι, θα μπορούσατε να περάσετε τις διακοπές σας στη Νέα Ορλεάνη, τόσο μαύρες μεθυσμένες, που βλέπετε φαντάσματα, ιέρειες ιερείς και υπενθυμίσεις της δικής σας θνησιμότητας. Ανεξάρτητα από την περίσταση, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Το ταξίδι σας στη Νέα Ορλεάνη θα είναι οτιδήποτε άλλο παρά φυσιολογικό!