Για να ελέγξετε το εστιατόριο County Suffolk, οι επιθεωρήσεις αναζήτησης στο διαδίκτυο

Πώς να αναζητήσετε την έκθεση Suffolk County εστιατόριο επιθεώρησης σε απευθείας σύνδεση

Πείτε ότι επισκέπτεστε το Long Island και θέλετε να μάθετε πόσο ασφαλές και καθαρό είναι ένα συγκεκριμένο εστιατόριο. Ή μόλις μετακινήσατε στην περιοχή και χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε ένα καλό, βολικό εστιατόριο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι σας. Πώς μπορείτε να διαπιστώσετε αν το εστιατόριο που επιλέξατε είναι καθαρό; Γνωρίζετε αν έχει αναφερθεί για παραβιάσεις κώδικα υγείας;

Αυτές είναι μεγάλες ερωτήσεις και μπορείτε να βρείτε την απάντηση σε μια δημόσια προσβάσιμη βάση δεδομένων.

Υπάρχουν περισσότερα από 4.500 καταστήματα παροχής υπηρεσιών εστίασης στο County Suffolk, το μεγαλύτερο, πλουσιότερο και ανατολικότερο νομό στο Long Island της Νέας Υόρκης. Όλες αυτές οι εγκαταστάσεις λειτουργούν με άδεια στο Τμήμα Υπηρεσιών Υγείας του County Suffolk. Το τμήμα αυτό πραγματοποιεί περιοδικές επισκέψεις στα εστιατόρια και τα αποτελέσματα των επιθεωρήσεων τους διατίθενται δωρεάν στο κοινό στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων του τμήματος.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη βάση δεδομένων, συμβουλευτείτε το Τμήμα Υπηρεσιών Υγείας του County Suffolk, πληροφορίες σχετικά με την επιθεώρηση του εστιατορίου.

Μόλις μπείτε στη βάση δεδομένων, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση για να δείτε πληροφορίες σχετικά με την τελευταία επιθεώρηση που πραγματοποιήθηκε σε κάθε κατάστημα τροφίμων που αναγράφεται. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με το όνομα του εστιατορίου. Ή μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με το όνομα μιας πόλης, ενός χωριού ή ενός χωριού για να δείτε πόσο καθαρά και ασφαλή είναι τα εστιατόρια τους.

Αφού πληκτρολογήσετε το όνομα του εστιατορίου, κάντε κλικ στον σύνδεσμο. Στη συνέχεια θα μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με την τελευταία επιθεώρηση για το συγκεκριμένο εστιατόριο ή υπηρεσία παροχής υπηρεσιών εστίασης.

Θα πει είτε "Δεν βρέθηκαν κρίσιμες παραβιάσεις", ή στην περίπτωση παραβιάσεων, οι παραβιάσεις θα δημοσιευθούν. Στην τελευταία περίπτωση, μπορείτε να κάνετε κλικ σε κάθε παραβίαση και να λάβετε τους λόγους δημόσιας υγείας πίσω από την παραβίαση. Αυτό θα σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση του προβλήματος και της επιστήμης πίσω από την ανάγκη του εστιατορίου να συμμορφωθεί.

Ο επίσημος ιστότοπος λέει: "Οι κρίσιμες παραβιάσεις είναι παραβιάσεις που είναι πιθανότερες από άλλες παραβιάσεις που σχετίζονται με τροφικές ασθένειες". Ο ιστότοπος σας ενημερώνει επίσης ότι "ο νόμος της πολιτείας της Νέας Υόρκης απαιτεί όλα τα καταστήματα τροφίμων και ποτών να μην καπνίζουν".