Ο έμπορος Joe στο Long Island, Νέα Υόρκη

- Ψώνια στο ειδικευμένο παντοπωλείο στις επαρχίες Nassau και Suffolk

Ο Trader Joe's είναι ένα εξειδικευμένο παντοπωλείο με καταστήματα σε εννέα κράτη και η εταιρεία έχει πολλές τοποθεσίες σε όλο το Long Island, NY. Κάθε κατάστημα έχει μέγεθος σούπερ μάρκετ, αλλά με τη διασκεδαστική προσθήκη προσωπικού που είναι ντυμένος με πουκάμισα της Χαβάης (η εταιρεία λέει ότι τα πουκάμισα δείχνουν ότι είναι "έμποροι στις μαγειρικές θάλασσες", αναζητώντας εξαιρετικά προϊόντα για τους πελάτες τους) οι ταμειακοί αριθμοί που χρονολογούνται σε μίνι-surfboards και στο κατάστημά τους στο Merrick, υπάρχει μια μεγάλη τοιχογραφία έξω με μια απεικόνιση της "Joe's Beach" (μια παιχνιδιάρικη σφαίρα στην παραλία Jones του Long Island).

Η πραγματική κλήρωση για τους περισσότερους πελάτες έρχεται με τη μορφή των μεγάλων τιμών. Εγώ προσωπικά το κατάστημα επειδή πολλά από τα στοιχεία που θα αγοράσω κανονικά σε ένα σούπερ μάρκετ ή άλλο κατάστημα είναι βαθιά μειωμένη στο Trader Joe. Μερικά από τα αγαπημένα μου αντικείμενα είναι ακόμη και τα μισά από τα άλλα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Επιπλέον, τα προϊόντα που πωλούνται με την ετικέτα του Trader Joe είναι απαλλαγμένα από τεχνητά αρώματα, χρώματα και συντηρητικά και MSG (γλουταμινικό νάτριο) και δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά. (Η εταιρεία διαπίστωσε το 2001 ότι οι πελάτες της θα αγόραζαν προϊόντα χωρίς ΓΤΟ, αν τους δόθηκε μια επιλογή).

Τι πωλούν τα καταστήματα του Trader Joe; Η λίστα είναι πολύ μεγάλη για να πάει εδώ, αλλά βασικά, κάθε είδος προϊόντος που θα περιμένατε να δείτε σε ένα καλά εφοδιασμένο σούπερ μάρκετ, αλλά με μερικά εξαιρετικά, μοναδικά προϊόντα επίσης, και όλα σε εξαιρετικές τιμές. Φέρνουν τα προϊόντα, το κρέας, τα ψάρια, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα αυγά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα κατεψυγμένων και συσκευασμένων τροφίμων όπως πίτσα, κατεψυγμένα ενδύματα, λαχανικά και άλλα.

Ο έμπορος Joe έχει επίσης μια σειρά από βιολογικά προϊόντα, καθώς και ορισμένα προϊόντα χωρίς γλουτένη.

Οι Ώρες και οι Τοποθεσίες του Trader Joe στο Long Island

Νομός Nassau

Επαρχία Σάφολκ