Κέντρο Λας Βέγκας Λας Βέγκας: Λουλούδι Gulch Gulch Strip Club Λας Βέγκας (ΚΛΕΙΣΤΟ)

ΚΛΕΙΣΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Πείτε αντίο στα κορίτσια του Glitter Gulch. Αυτή η θέση έκλεισε στις 27 Ιουνίου 2016.

Το εικονίδιο του Downtown στο Λας Βέγκας δεν είναι πια, αλλά αν θέλετε να επισκεφθείτε ακόμα ένα κλαμπ strip του Λας Βέγκας, υπάρχουν αρκετοί γύρω και οι περισσότεροι προσφέρουν δωρεάν μεταφορά στην μπροστινή πόρτα.

Τα κορίτσια του Glitter Gulch

Τοποθεσία: Τα κορίτσια του Glitter Gulch Las Vegas
20 Ε. Fremont St.
Las Vegas, NV 89101

Πάρε οδηγίες

Επικοινωνήστε με τα κορίτσια του Glitter Gulch Las Vegas: (702) 385-4774

Δείτε την ιστοσελίδα The Girls of Glitter Gulch του Λας Βέγκας

Τα κορίτσια του Glitter Gulch Las Vegas:
Βρίσκεται ακριβώς στην οδό Fremont στο Downtown αυτό το συγκρότημα strip έχει πρόσφατα δοθεί ένα αξιοπρεπές makeover. Δεν είναι μια μεγάλη φανταχτερά κλαμπ strip όπως αυτά που θα βρείτε γύρω από την πόλη, αλλά είναι πολύ βολικό αν μένετε στο κέντρο του Λας Βέγκας. Είναι μικρό, αλλά έχει κάποιες πολύ άνετες καμπίνες και τραπέζια που δανείζουν λίγο στο κέντρο του Λας Βέγκας μαγεία στον τόπο. Συνηθίζω να λένε στους ανθρώπους ότι έπρεπε να δει κανείς τόπο αν περπατούσατε κατά μήκος της οδού Fremont και θα δείτε πολλά ζευγάρια εδώ που περιπλανούνται για να ρίξουν μια ματιά.

Για τις κυρίες στα κορίτσια του Glitter Gulch Las Vegas:
Θα βρείτε πολλά περισσότερα ζευγάρια εδώ καθώς η περιέργειά τους φέρνει τις πόρτες. Ωστόσο, η ανάγκη να αγοραστεί ένα ποτό και το απογευματινό αίσθημα της μοναδικής λέσχης ταινιών τους έχει συνήθως να περάσουν γρήγορα. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη έλξη για τις γυναίκες εδώ, αλλά εμφανίζονται.

Επιστρέψτε στον Οδηγό του Las Vegas Strip Club

Ώρες στα κορίτσια του Glitter Gulch Λας Βέγκας: νωρίς το απόγευμα μέχρι τις 4 π.μ.

Καλύψτε την κάλυψη στα κορίτσια του Glitter Gulch Las Vegas:
Συνήθως μπορείτε να περπατήσετε μόνο δωρεάν και αν καθίσετε θα υπάρχει ένα ελάχιστο 2 ποτών. Ωστόσο, υπάρχει υποτιθέμενη κάλυψη 20 δολαρίων, αλλά δεν το έχω ποτέ πληρώσει.


Κυρίες ελεύθερες.

Κρατήσεις για τα κορίτσια του Glitter Gulch Λας Βέγκας:
Δεν υπάρχουν κρατήσεις, απλά περπατήστε

Κωδικός ντύνονται στα κορίτσια του Glitter Gulch Las Vegas:
Περιστασιακά, ωστόσο, δεν sweatpants, δεν φερμουάρ, δεν κορυφές δεξαμενή, δεν σαγιονάρες / σανδάλια, δεν ανοιχτό παπούτσια.

Προτάσεις για τα κορίτσια του Glitter Gulch Las Vegas:
Αυτό δεν είναι λέσχη ταινιών προορισμού, αλλά είναι απλώς θέμα ευκολίας. Εάν μένετε στο κέντρο της πόλης, απλά περπατάτε και πηγαίνετε μέσα.

Επιλογές πληρωμής στο The Girls of Glitter Gulch Λας Βέγκας:
Πληρώστε με μετρητά και βρείτε ένα ΑΤΜ σε ένα κοντινό καζίνο, το τέλος πιθανότατα θα είναι μικρότερο από ό, τι στο club strip.

Σας αρέσει η νυχτερινή ζωή του Λας Βέγκας; Πού είναι το αγαπημένο σας σημείο; Μοιραστείτε την ιστορία σας στο Λας Βέγκας

Πηγαίνετε πίσω στα νυχτερινά κέντρα

* Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Αν και δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, ο ιστότοπος πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.

Σχεδιάζω ένα ταξίδι? Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια συμφωνία είναι με τον σωστό Οδηγό για το Λας Βέγκας. Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα εισιτήρια, τις κρατήσεις και τους καλύτερους τρόπους για να συγκρίνετε τι θα κοστίσει στο Λας Βέγκας.

Πού πρέπει να πάτε στο Λας Βέγκας;

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas; Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada