Περιοχή του Τορόντου Τουριστικά αξιοθέατα Κουπόνια

Τα πολλά αξιοθέατα του Τορόντο προσφέρουν αμέτρητες ώρες απόλαυσης και οικογενειακής διασκέδασης τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους κατοίκους, αλλά προσπαθώντας να τα καταφέρετε όλα μπορεί να βάλει σίγουρα ένα βαθούλωμα στον προϋπολογισμό ψυχαγωγίας σας. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα στα καλύτερα πράγματα της πόλης για να δείτε και να κάνετε, το οποίο είναι ένα μεγάλο μπόνους όταν έχετε έναν μακρύ κατάλογο από αξιοθέατα της περιοχής που θέλετε να επισκεφθείτε.

Πριν από την επόμενη βόλτα σας, ελέγξτε αυτές τις πηγές κουπονιών έλξης του Τορόντου για να δείτε αν υπάρχουν τρόποι που μπορείτε να αποθηκεύσετε.

Εκτυπώσιμα κουπόνια έλξης του Τορόντο από αξιοθέατα του Οντάριο

Αξιοθέατα Το Οντάριο είναι μια μη κερδοσκοπική ένωση που είναι εδώ και πάνω από 25 χρόνια, υποστηρίζοντας και προωθώντας τον τομέα έλξης της επαρχίας. Στην ιστοσελίδα, προσφέρουν πολυάριθμα εκτυπώσιμα κουπόνια για τα αξιοθέατα στο Τορόντο και στο Οντάριο. Οι προσφορές περιλαμβάνουν $ 8 από την κανονική είσοδο στο Wonderland του Καναδά, 20% από την γενική είσοδο στο Κέντρο Επιστημών του Οντάριο και 2 για 1 εισδοχή στο Μουσείο Bata Show, μεταξύ πολλών άλλων καλών προσφορών για το Τορόντο και τις γύρω περιοχές. * Τα κουπόνια έχουν ημερομηνία λήξης και αυτό που προσφέρεται ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει, οπότε ελέγξτε συχνά συχνά για να δείτε ποιες εκπτώσεις είναι διαθέσιμες σε εσάς και την οικογένειά σας ανά πάσα στιγμή. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.attractionsontario.ca και κάντε κλικ στο σύνδεσμο "κουπόνια" στη γραμμή μενού για να λάβετε τα κουπόνια σας.

Ρίξτε μια ματιά στο διαβατήριο διασκέδασης του Οντάριο

Το Ontario Fun Pass είναι ένα βιβλίο με κουπόνια που στοχεύουν να βοηθήσουν τους γονείς να εξοικονομήσουν χρήματα σε διάφορα αξιοθέατα του Οντάριο, πολλά από τα οποία βρίσκονται στο Τορόντο.

Το δελτίο επιτρέπει σε ένα παιδί δημοτικού σχολείου να έρχεται δωρεάν με έναν πληρώνοντα ενήλικα ή ανώτερο σε 18 διαφορετικά αξιοθέατα σε ολόκληρο το Οντάριο από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν το Μουσείο του Βασιλικού Οντάριο, την Πινακοθήκη του Οντάριο και το Κέντρο Επιστημών.

Επιλέξτε Minicards σε ξενοδοχεία του Τορόντο και προορισμούς αγορών

Οι Minicards είναι μικρές κάρτες μεγέθους πορτοφολιών που προσφέρουν εξοικονόμηση χρημάτων και πληροφορίες για διάφορα αξιοθέατα στο Τορόντο και σε πολλές άλλες πόλεις της Βόρειας Αμερικής.

Αυτά τα εύχρηστα κουπόνια έλξης του Τορόντου προσφέρουν ευκαιρίες όπως 2 για 1 τακτική είσοδο στο Fort York, 10% έκπτωση στο νησί του Τορόντο ή 20% έκπτωση σε δύο κανονικά εισιτήρια για τη δεύτερη πόλη οποιαδήποτε στιγμή εκτός από το βράδυ του Σαββάτου. καθώς μερικές κάρτες είναι απλά διαφημίσεις και άλλοι προσφέρουν εκπτώσεις στο κατάστημα δώρων, όχι στην είσοδο (όχι ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό!). Διαβάστε το πίσω μέρος των καρτών για τις συνθήκες και για έναν χάρτη και στοιχεία επικοινωνίας για κάθε έλξη.

Ψάξτε για τις περιστρεφόμενες ή τοίχου κρεμαστές οθόνες των Minicards μέσα σε δεκάδες ξενοδοχεία του Τορόντου και σε άλλα σημεία, όπως το Queens Quay Terminal. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.minicardscanada.com για να αναζητήσετε όλες τις τοποθεσίες στο Οντάριο που εμφανίζουν αυτή τη στιγμή αυτές τις μικρές αποταμιευτές χρημάτων.

Μετρητά σε αεροπορικά μίλια για κουπόνια έλξης του Τορόντο

Οι συλλέκτες Air Miles μπορούν να εισπράξουν μερικά από τα μίλια ανταμοιβής τους για δωρεάν είσοδο σε αξιοθέατα του Τορόντο, όπως ο ζωολογικός κήπος του Τορόντου , ο CN Tower, η εθνική έκθεση του Καναδά και πολλά άλλα. Ελέγξτε τις ανταμοιβές που προσφέρονται για να δείτε αν φαίνεται ότι αξίζει να χρησιμοποιείτε μερικά από τα σκληρά κερδισμένα Air Miles σας.

Περισσότερα τρόποι για να σώσετε τα αξιοθέατα του Τορόντο

Αν ψάχνετε για μια αναταραχή της έλξης-επίσκεψης δράση, σκεφτείτε το CityPass που σας επιτρέπει να επισκεφθείτε έως και έξι αξιοθέατα σε εννέα ημέρες, όπως το CN Tower, το Casa Loma, το Royal Ontario Museum, το Ripley's Aquarium του Καναδά και το ζωολογικό κήπο του Τορόντο ή το Ontario Science Κέντρο.

Οι κάτοικοι του Τορόντο θα πρέπει επίσης να εξετάσουν το οικονομικό μουσείο Sun Life και τα περάσματα των τεχνών που προσφέρουν δωρεάν είσοδο σε πολλούς προορισμούς και είναι διαθέσιμα σε όσους διαθέτουν κάρτα δημόσιων βιβλίων του Τορόντο. Το πέρασμα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα της κατοχής κάρτας βιβλιοθήκης και ένας βολικός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα σε ορισμένα από τα καλύτερα αξιοθέατα της πόλης, ειδικά αν έχετε μια οικογένεια.

* Οι προσφορές που αναφέρθηκαν ήταν διαθέσιμες από τον Σεπτέμβριο του 2016, αλλά υπόκεινται σε αλλαγές. Επισκεφθείτε ιστοσελίδες για τρέχουσες προσφορές.

Ενημερώθηκε από την Jessica Padykula