Πότε είναι οι επόμενες δημοτικές εκλογές του Τορόντο;

Πληροφορίες και ημερομηνίες για τις Δημοτικές Εκλογές του Τορόντο

Ερώτηση: Πότε είναι οι επόμενες δημοτικές εκλογές του Τορόντο;

Πολλοί Τορόντων είναι παθιασμένοι με την δημοτική πολιτική με συζητήσεις, συζητήσεις και κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης των εκλογών του Τορόντο που ξεκινούν πολλούς μήνες πριν από την πραγματική ημέρα των εκλογών. Στις δημοτικές εκλογές του Τορόντο ψηφίζετε για τον Δήμαρχο, τον Σύμβουλο και τον Επίτροπο του Σχολικού Συμβουλίου. Η κατοχή του λόγου σας και η ψήφος σας είναι σημαντικές και μπορείτε να διαβάσετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επόμενες εκλογές.

Έτσι, μόλις είναι οι επόμενες Δημοτικές Εκλογές του Τορόντο;

Απάντηση:

Οι πιο πρόσφατες δημοτικές εκλογές του Τορόντο πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014. Οι δημοτικές εκλογές διεξάγονται κάθε τέσσερα χρόνια στο Τορόντο και η ημερομηνία για τις επόμενες εκλογές είναι η Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 .

Αν αναρωτιέστε ποιος μπορεί να ψηφίσει, μπορείτε να ψηφίσετε στις δημοτικές εκλογές του Τορόντο αν είστε καναδός πολίτης. και τουλάχιστον 18 ετών, κάτοικος της Πόλης του Τορόντο (ή μη κάτοικος της Πόλης του Τορόντο, αλλά εσείς ή ο / η σύζυγός σας είστε ιδιοκτήτης ή ενοικιάζετε περιουσία στην πόλη) και δεν απαγορεύεται να ψηφίζετε σύμφωνα με κανένα νόμο. Σημειώστε ότι μπορείτε να ψηφίζετε μόνο μία φορά στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Τορόντο. Όταν ψηφίζετε θα πρέπει να φέρετε την κάρτα ψηφοφόρου σας καθώς και ένα κομμάτι ταυτότητας που να δείχνει το όνομά σας και την κατάλληλη διεύθυνση του Τορόντου. Μπορείτε να ελέγξετε αυτή τη λίστα για να μάθετε τι είδους αναγνώριση γίνεται δεκτός όταν πηγαίνετε για ψηφοφορία.

Εκεί όπου θα ψηφίζετε θα εξαρτάται από το πού ζείτε στο Τορόντο. Τα αποτελέσματα προηγούμενων εκλογών στο Τορόντο μπορούν να βρεθούν εδώ.

Άλλες ημερομηνίες σημείωσης για τις επόμενες εκλογές του Τορόντο:

Το λεπτομερές ημερολόγιο ημερομηνιών για τις επόμενες εκλογές δεν είναι επί του παρόντος διαθέσιμο. Εν τω μεταξύ, οι επόμενες ημερομηνίες από τις εκλογές της 27ης Οκτωβρίου 2014 έχουν παραμείνει ως οδηγός για το τι πρέπει να περιμένετε στις επόμενες εκλογές. Αυτή η σελίδα θα ενημερωθεί με νέες πληροφορίες όταν θα είναι διαθέσιμη.

Ημερομηνίες σημείωσης 2014:

Πηγή και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.toronto.ca/elections.

Επεξεργασμένο από την Jessica Padykula