Το Bar-BQ του Stubb

Ιστορικός χώρος μουσικής με δύο σκηνές και με αργό καπνιστό κρέας

Ένας σημαντικός χώρος συναυλιών που είναι επίσης ένας αρκετά καλός χώρος μπάρμπεκιου, το Stubb διαθέτει ενδιάμεσες περιηγήσεις που κυμαίνονται από το Dropkick Murphys μέχρι το Blondie. Το κτίριο ασβεστολιθικών κτισμάτων, αρχικά χτισμένο στη δεκαετία του 1850, έχει μια χαλαρή, ρουστίκ αίσθηση. Το υπαίθριο αμφιθέατρο μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 2.000 άτομα, ενώ ο εσωτερικός χώρος επιδόσεων δύο επιπέδων είναι πολύ πιο οικεία. Ονομάστηκε ένα από τα "Τα καλύτερα μεγάλα δωμάτια στην Αμερική" από το περιοδικό Rolling Stone , το Stubb's είναι γνωστό για την άριστη ακουστική και τη λογική εύκολη πρόσβαση σε μπότες και τουαλέτες.

Συμβουλές για να απολαύσετε μια υπαίθρια επίδειξη

Οι άνθρωποι της ασφάλειας στα Stubb έχουν μια φήμη ότι είναι κάπως βαρύς μερικές φορές. Απλά φροντίστε να μην περιπλανηθείτε σε περιορισμένες περιοχές, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν από την εμφάνιση στην εμφάνιση. Θα στέκεστε σε σκονισμένο, χαλικώδες έδαφος, οπότε ίσως να θέλετε να σκεφτείτε δύο φορές πριν φορέσετε ανοιχτά παπούτσια. Για καλή θέα και γρήγορη πρόσβαση σε μπαρ, τοποθετήστε ένα σημείο περίπου στο μέσο μεταξύ της σκηνής και της πίσω πλευράς του χώρου - μια μικρή αύξηση σε υψόμετρο θα σας τοποθετήσει λίγο πάνω από το πλήθος. Το καλοκαίρι, η ζέστη μπορεί να είναι βάρβαρη - ειδικά αν πρόκειται για ένα sold-out show - αλλά ο χώρος παρέχει ανεμιστήρες ελεύθερου νερού και βιομηχανικής αντοχής για να καταστήσει λίγο πιο ανεκτό.

Αγαπημένα πιάτα

Το τράβηγμα χοιρινό σάντουιτς είναι ένα αγαπημένο πλήθος, όπως και τα γενναιόδωρα πλάγια πιάτα, συμπεριλαμβανομένων mac-και-τυρί, τηγανιτές πατάτες τηγανιτές και κολοκυθάκια. Το στήθος είναι σταθερά πιρούνι-τρυφερό, αλλά οι νευρώσεις μπορεί να χτυπήσει ή να χάσει.

Η πιπέρι σάλτσα μπάρμπεκιου είναι ένα must-have, και μπορείτε να αγοράσετε ένα μπουκάλι για να πάει. Στην πραγματικότητα, το εστιατόριο πωλεί μια πλήρη σειρά σάλτσες, τρίβει και μαριναρίσματα με βάση τις αυθεντικές συνταγές του CB Stubblefield.

Κυριακή Ευαγγέλιο Brunch

Ενώ οι καθαροί θα επισημάνω ότι η μουσική δεν είναι πάντα ευαγγέλιο, είναι πάντα ριζοσπαστική, μπλε και εξαιρετική.

Με ένα αιματηρό μπαρ της Μαρίας και έναν μπουφέ που περιλαμβάνει τυρί, μπισκότα και στήθος, ο πειρασμός να ξεγελάσει είναι ισχυρός. Χάρη στη μουσική, όμως, υπάρχει αφθονία συγχώρεσης στον αέρα.

Εναλλακτική λύση του Franklin

Το εξωφρενικά δημοφιλές φρανκφούρνι μπάρμπεκιου είναι μόνο περίπου ένα τέταρτο μίλι μακριά στην ανατολική 11η οδό. Για εκείνους που δεν είναι πρόθυμοι να παραμείνουν στην γραμμή για ώρες για σχεδόν τέλεια στήθος, το Stubb's είναι ένα ισχυρό πλάνο εφεδρείας. Το πολυεπίπεδο κτίριο διαθέτει πολλά καθίσματα, επομένως δεν υπάρχει καθόλου περιμένετε.

Ιστορία

Το αρχικό Stubb's βρέθηκε στο Lubbock και παρουσίασε μουσικές εικόνες όπως ο Stevie Ray Vaughan και ο Joe Ely στη δεκαετία του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του '80. Όταν ο ιδιοκτήτης CB Stubblefield αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα, έκλεισε το εστιατόριο και μετακόμισε στο Austin στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Άνοιξε ένα νέο Stubb στο βόρειο Ώστιν, όπου βρισκόταν μπλουζ και μπάρμπεκιου μέχρι το 1989. Πέθανε το 1995 προτού μπορέσει να φέρει το όραμά του για τον ιστορικό χώρο στην Red River Street, αλλά οι φίλοι, τα μέλη της οικογένειας και οι επενδυτές Η παράδοση του Stubb είναι ζωντανή.

Στάθμευση

Δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης στο χώρο του ξενοδοχείου, αλλά υπάρχουν πολλά καταστήματα αμοιβής σε κοντινή απόσταση.

Το Bar-BQ του Stubb
801 Red River Street, Ώστιν, ΤΧ 78701
(512) 480-8341