Καλύτερο Tex-Mex στο Ώστιν

Ας είμαστε σαφείς γι 'αυτό: δεν είμαστε κακό φαγητό. Μας αρέσει το τυρί, το τυρί gooey, ακόμη και το είδος που μπορεί να φιλοξενήσει μερικά μη αναγνωρίσιμα συστατικά. Το καλύτερο Tex-Mex στο Ώστιν είναι ένα προϊόν από το νόστιμο χωνευτήρι που είναι το Τέξας και ίσως δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τις λεπτομέρειες πάρα πολύ. Ας φάμε!

Ο Μαούντι

Το αγαπημένο μας φαγητό Tex-Mex είναι το enchiladas του Josie. Πρόκειται για ένα ήπιο πικάντικο μείγμα τυριού-παραγεμισμένων enchiladas με τσίλι, κρεμμύδια και περισσότερο τυρί στην κορυφή.

Είναι ακόμα καλύτερο εάν ξοδέψετε το πλεόνασμα τυριού με αλεύρι tortillas. Ναι, έτσι, είπαμε αλεύρι. οι τορτίγες καλαμποκιού είναι νόστιμες, αλλά καταρρέουν όταν έρθουν σε επαφή με τη σάλτσα τυριού. Οι σερβιτόροι μας είναι πάντα έκπληκτοι για το πόσο καθαρό είναι το πιάτο μας όταν τελειώσουμε. Δεν πιστεύουμε στην σπατάλη τυριού. Maudie's Tex-Mex: 1212 Νότια Lamar Boulevard? (512) 440-8088.

Χιού

Το κλασικό Tex-Mex enchiladas στο Chuy's δεν είναι τόσο τυρώδες όσο οι enchiladas της Maudie, αλλά συσκευάζουν μια γροθιά με κρεμμύδι που πάντα μας φέρνει πίσω για περισσότερα. Το εξαιρετικά πικάντικο πράσινο chile burrito είναι ένα δευτερόλεπτο στη λίστα μου με τα αγαπημένα του Chuy. Τρίτη θέση πηγαίνει στο veggie enchiladas, που είναι καλυμμένα με τυρί και συσκευασμένα με τραγανά πιπεριές, κολοκυθάκια, κρεμμύδια και καλαμπόκι. Chuy's Tex-Mex: 1728 Barton Springs Road? (512) 474-4452

Το Trudy's

Για πρωινό, το καλύτερο πιάτο είναι η πλάκα Migas, χωρίς αμφιβολία. Είναι φτιαγμένο από αυγά με σπανάκι σερνό, τρία τυριά, λωρίδες τορτίγιας καλαμποκιού και ντομάτες.

Σχεδιάστε να πάρετε έναν υπνάκο μετά. Στο δείπνο, η ένοχός μας ευχαρίστηση είναι το γεμιστό αβοκάντο. Το αβοκάντο ψιλοκομμένο και κορεσμένο με κοτόπουλο, σάλτσα Suiza και τυρί. Τα αβοκάντο είναι καλά για σας, έτσι; Trudy's: 901-C Little Texas Lane? (512) 326-9899

El Mercado

Το chipotle enchiladas έχει ένα διπλό whammy τυρώδης καλοσύνη και ένα εξαιρετικά πικάνικο λάκτισμα.

Προτιμούμε την έκδοση χοιρινού κρέατος, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε το βόειο κρέας, το κοτόπουλο ή το τυρί enchiladas. Η μεγάλη σούπα τορτίγια με κοτόπουλο, τυρί και αβοκάντο είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Το Backstage είναι ο χώρος ζωντανής μουσικής μεσαίου μεγέθους του εστιατορίου, ο οποίος φιλοξενεί περιφερειακές δράσεις όπως οι Joe Ely και Patricia Vonne. Εστιατόριο El Mercado: 1302 South 1st Street; (512) 447-7445

Το Tacos του Torchy

Οι υπερβολικά χαραγμένες τακτοί πέφτουν συχνά στα χέρια μας, αλλά η ασχήμια δεν διαρκεί πολύ καθώς κατεβάζουμε κάθε τελευταίο ψωμάκι. Το Dirty Sanchez με κρεμώδη σάλτσα poblano είναι απλώς γελοία νόστιμο. Αν θέλετε ακόμα περισσότερο μπαχαρικό, το taco του Brushfire είναι γεμάτο με κοτόπουλο τζαμαϊκανό και φρέσκο ​​jalapenos. Η Νότια 1η θέση κέρδισε εθνική προσοχή τον Μάρτιο του 2016 όταν ο Πρόεδρος Ομπάμα σταμάτησε για μερικά tacos πριν από την ομιλία SXSW του. Για να το κρατήσει διμερή, διέταξε τον Ρεπουμπλικανό, τον Ανεξάρτητο και τον Δημοκρατικό. Θα είχαμε εντυπωσιαστεί αν έφαγε και τα τρία - αυτές οι tacos είναι τεράστιες. Torco's Tacos: 2809 Νότια 1η οδός? (512) 444-0300

Taco Bar Guero

Παρά την άγρια ​​δημοτικότητα του εστιατορίου, η ποιότητα του φαγητού παρέμεινε σταθερή εδώ και χρόνια. Συνήθως παραγγέλλουμε την έκδοση ορεκτικών του παπάγου tacos al. Μπορείτε να πάρετε ένα τεράστιο πιάτο γεμάτο δάγκωμα-μέγεθος tacos σε μια συμφέρουσα τιμή στην ευτυχισμένη ώρα.

Δεν είναι πικάντικο ή τυρί, αλλά το χοιρινό και ο ανανάς χτυπάει πάντα το σημείο. Τα φασόλια Charro είναι επίσης σταθερά φανταστικά. Για να διορθώσετε το τυρί σας, παραγγείλτε το τεμαχισμένο κοτόπουλο enchiladas με κόκκινη σάλτσα. Taco Bar Guero: 1412 Νότια Κογκρέσο Avenue? (512) 447-7688.