Μόντρεαλ Οικογενειακές Εκδηλώσεις, Δραστηριότητες & Αξιοθέατα

Τρέχουσες οικογενειακές εκδηλώσεις, αξιοθέατα και δραστηριότητες της κοινότητας

Οι εκδηλώσεις της οικογένειας του Μόντρεαλ, οι δραστηριότητες, τα αξιοθέατα και τα μουσεία με εκθέματα που απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους δεν είναι δύσκολο να βρεθούν όταν ξέρετε πού να κοιτάξετε. Οι ακόλουθες συστάσεις είναι κατάλληλες τόσο για τις οικογένειες του Μόντρεαλ όσο και για τους επισκέπτες εκτός πόλης.

Μόντρεαλ Οικογενειακές Εκδηλώσεις, Δραστηριότητες & Αξιοθέατα: Αυτός ο Μήνας

Πάρτε ένα ξεκίνημα για το σχεδιασμό της οικογενειακής δραστηριότητας με διαβουλεύσεις αυτό το μήνα με οδηγό μηνών από τα πιο καυτά γεγονότα του Μόντρεαλ .

Περιλαμβάνει κραυγές από κάθε σημαντικό φεστιβάλ και συνδέει μέχρι και μηνιαία γεγονότα και δωρεάν πράγματα για να κάνετε ημερολόγια με δεκάδες προτάσεις.

Μόντρεαλ Οικογενειακές Εκδηλώσεις, Δραστηριότητες & Αξιοθέατα: Αυτό το Σαββατοκύριακο

Ενδιαφέρεστε να επισκεφτείτε συγκεκριμένα γεγονότα και αξιοθέατα που συμβαίνουν το προσεχές Σαββατοκύριακο; Δοκιμάστε αυτόν τον οδηγό γεγονότων Σαββατοκύριακου του Μόντρεαλ

Μόντρεαλ Οικογενειακές Εκδηλώσεις, Δραστηριότητες & Αξιοθέατα: Αυτή τη σεζόν

Φυσικά, οι δραστηριότητες διαφέρουν ανάλογα με την εποχή. Σε ψυχρότερους μήνες, αυτές οι χειμερινές δραστηριότητες του Μόντρεαλ χαροποιούν όλες τις ηλικίες, από μικρά παιδιά μέχρι έφηβους.

Όσο για την άνοιξη, μια αγαπημένη οικογένεια μεταξύ των κορυφαίων δραστηριοτήτων του Άνοιξη του Μόντρεαλ είναι αναμφισβήτητα η εμπειρία της ζαχαροπλαστικής .

Ελάτε καλοκαίρι, αυτά τα καλοκαιρινά γεγονότα του Μόντρεαλ είναι αγαπημένα. Και τι παιδί δεν αγαπάει μια μέρα στην παραλία. Εξετάστε τις παραλίες του Μόντρεαλ για μια ημερήσια εκδρομή φιλική προς την οικογένεια. Ή περάστε την ημέρα ποδηλασία μέσα από αυτούς τους όμορφους προορισμούς του Μόντρεαλ .

Και στα τέλη του καλοκαιριού και του φθινοπώρου, η εποχή της συγκομιδής προτείνει μια χούφτα δραστηριότητες πτώσης του Μόντρεαλ τέλειες για ολόκληρη τη φυλή, από μια μέρα μαζέματος μήλων μέχρι μια πρόωρη παραλαβή φανάρι .

Μόντρεαλ Οικογενειακές Εκδηλώσεις, Δραστηριότητες & Αξιοθέατα: Επιστήμη και Μουσεία

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα μουσείο που θα φέρει τα παιδιά σας σε ένα τραντάγματος. Αποφύγετε αυτή την αγωνία με μια επίσκεψη στο εξαιρετικά διαδραστικό κέντρο επιστήμης του Μόντρεαλ IMAX ή στο Μόντρεαλ της Βιόσφαιρας . Και οι δύο είναι πρακτικά καθορισμένες από την υπεροχή τους από τις πρακτικές δραστηριότητες που απευθύνονται ειδικά στα παιδιά.

Το Montreal Insectarium είναι υπέροχο και για τα παιδιά. Σκέψου το. Ποιος δεν ενδιαφέρθηκε από ανατριχιαστικές crawlies; Ακόμη και οι έφηβοι κινδυνεύουν να ενδιαφέρονται εδώ. Το μεγαλύτερο μουσείο σκουπιδιών της Βόρειας Αμερικής βρίσκεται στο χώρο του Βοτανικού Κήπου του Μόντρεαλ, ο οποίος προσφέρει επίσης οικογενειακή ευγένεια με ετήσια αξιοθέατα όπως οι Κήποι του Φωτός και οι Πεταλούδες Go Free .

Και να κολλήσετε γύρω από τη γειτονιά για να δείτε το Μόντρεαλ Biodome , η απάντηση της πόλης σε ένα ζωολογικό κήπο δημιουργώντας πέντε διαφορετικά οικοσυστήματα για τα ζώα του να ζήσουν, από ένα τροπικό δάσος μέχρι την Ανταρκτική.

Επίσης, κοντά στο Biodome είναι το Πλανητάριο του Μόντρεαλ . Παιδιά και νέοι έφηβοι αγαπούν τις εμβληματικές εκπομπές του Πλανηταρίου στα αστέρια και τις εσωτερικές λειτουργίες του σύμπαντος που προβάλλονται στα δυο θέατρα του με σχήμα θόλου.

Και για να συνεχίσετε στο θέμα των ζωολογικών κήπων, το Μόντρεαλ δεν διαθέτει παραδοσιακούς ζωολογικούς κήπους με λιοντάρια και πιθήκους, αλλά διαθέτει πάρκο άγριας ζωής και ιερό των ζώων. Ονομάζεται Ecomuseum και διαθέτει πάνω από 115 είδη αυτόχθονες στο Κεμπέκ, από φαλακρούς αετούς μέχρι μαύρες αρκούδες. Βρίσκεται στη δυτική άκρη του νησιού του Μόντρεαλ.

Κοντά στο μεγαλύτερο μέρος των εμπορικών κέντρων στο κέντρο του Μόντρεαλ είναι το Μουσείο Redpath , ένα από τα τελευταία ελεύθερα μουσεία στον Καναδά που διαθέτει σχεδόν τρία εκατομμύρια αντικείμενα που διαχειρίζονται τη γκάμα των φυσικών επιστημών, καλύπτοντας παλαιοντολογία, γεωλογία, ζωολογία, εθνολογία και ορυκτολογία.

Με άλλα λόγια, οστά δεινοσαύρων, μούμιες και άλλα δροσερά πράγματα.

Και μην χάσετε την Ημέρα των Μουσείων του Μόντρεαλ . Πάνω από 30 μουσεία ανοίγουν τις πόρτες τους δωρεάν και συμβαίνουν μόνο μία φορά το χρόνο.

Μόντρεαλ Οικογενειακές εκδηλώσεις, δραστηριότητες και αξιοθέατα: Παλιό Μόντρεαλ

Περάστε τη μέρα σας με όλη την οικογένεια για να εξερευνήσετε τα κορυφαία αξιοθέατα του παλιού Μόντρεαλ και του παλιού λιμανιού . Και αν οι κορυφαίες προτάσεις μου στο Παλαιό Μόντρεαλ είναι λίγο ακριβές (είναι δύσκολο να τρώμε σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό στο ιστορικό κέντρο), τότε περπατήστε στην κοντινή Chinatown για νόστιμο φτηνό φαγητό .

Μόντρεαλ Οικογενειακές εκδηλώσεις, δραστηριότητες και αξιοθέατα: Τα πάρκα

Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα frisbee, μερικά σάντουιτς και ένας πανέμορφος πράσινος χώρος για να απολαύσετε μια μέρα με τη φυλή. Με αυτό το μυαλό, τα καλύτερα πάρκα του Μόντρεαλ για την εκδρομή σας περιλαμβάνουν την επεκτατική λόγους του Mount Royal Park .

Το καλοκαίρι, το κύριο αξιοθέατό του είναι το Tam Tams και το χειμώνα, τα μυριάδα χειμερινών σπορ, καθώς και ενοικιάσεις εξοπλισμού.

Το Parc Jean-Drapeau είναι ένας καταπληκτικός προορισμός για οικογένειες στο Μόντρεαλ. Από το χώρο του πάρκου, την παραλία, το υδάτινο συγκρότημα προς τη Βιόσφαιρα , τα φιλικά προς την οικογένεια ετήσια γεγονότα και τα κυλιόμενες σκούπες , διαρκεί πολύ περισσότερο από μια μέρα για να γνωρίσετε όλα τα αξιοθέατα της.

Μόνο η La Ronde θα σας κρατήσει απασχολημένο όλο το Σαββατοκύριακο. Είναι μια ιδιοκτησία Six Flags και διαθέτει καρδιά-stoping βόλτες για ενθουσιασμό εφήβους που αναζητούν, καθώς και tamer τσάι διασκέδαση σε στυλ για τα μικρά παιδιά.

Ωστόσο, άλλες οικογένειες απολαμβάνουν την αστική ηρεμία του Parc La Fontaine στην οροπέδιο του Μόντρεαλ. Είναι επίσης σε βολική τοποθεσία μέσα σε 5 λεπτά από δύο από τις καλύτερες αρθρώσεις του Μόντρεαλ , Poutineville και La Banquise .

Ή πώς για μια μικρή ιστορία με την ημέρα σας στο πάρκο; Εάν σας αρέσει η αγορά του 18ου αιώνα Pointe-a-Callière , τότε θα αγαπήσετε το αυθεντικό μίνι χωριό του 18ου αιώνα , του Pointe-du-Moulin, με ανεμόμυλους, σπιτάκια και κοστούμια. Πολύ προσιτή εισαγωγή. Βρίσκεται λίγο έξω από το νησί του Μόντρεαλ στη Notre-Dame-de-l'Île-Perrot.

Μόντρεαλ Οικογενειακές Εκδηλώσεις, Δραστηριότητες & Αξιοθέατα: Τέχνες και Χειροτεχνία

Το Μουσείο Redpath διαθέτει εργαστήρια ανακάλυψης με φυσική επιστήμη στις περισσότερες Κυριακές κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Ένα μικρό τέλος εισόδου απαιτείται για να καλύψει το κόστος των κινούμενων σχεδίων και των υλικών που χρειάζονται για τα παιδιά να κατασκευάσουν ένα θέμα τέχνης. Απαιτείται εγγραφή. Περιλαμβάνονται ποικίλα θέματα όπως οι μούμιες, τα ηφαίστεια, οι δεινόσαυροι και οι μετεωρίτες.

Οι καλλιτεχνικά κεκλιμένες οικογένειες θα εκτιμήσουν τα Οικογενειακά Σαββατοκύριακα στο Μουσείο Καλών Τεχνών του Μόντρεαλ . Τα Σάββατα και οι Κυριακές περιλαμβάνουν ελεύθερα εργαστήρια τέχνης, όπως κολάζ, ζωγραφική, χειροτεχνία όπως η κατασκευή μασκών και φυλακτών. Εφόσον τα εργαστήρια οικογενειακού Σαββατοκύριακου έρχονται για πρώτη φορά, εξυπηρετούνται για πρώτη φορά, οι γονείς συμβουλεύονται να ελέγξουν το ημερολόγιο για τις λεπτομέρειες δραστηριότητας μπροστά από το χρόνο και να ακολουθήσουν τις οδηγίες για να διασφαλίσουν ότι τα περάσματα θα ληφθούν εγκαίρως.

Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Μόντρεαλ προτείνει επίσης δωρεάν εργαστήρια τέχνης της Κυριακής για παιδιά κάτω των 12 ετών που συνοδεύονται από ενήλικα είτε στις 1:30 μ.μ. είτε στις 2:30 μ.μ. Απλά παρουσιάστε το εισιτήριο εισόδου για να μπείτε. Το προσωπικό προτείνει οικογένειες να φτάνουν νωρίς για να πιάσουν ένα 30- λεπτό γύρο που δόθηκε πριν από το εργαστήριο για έμπνευση.

Και το Musée des Maîtres et Artisans du Québec προσφέρει επίσης εργαστήρια τέχνης Σάββατο και Κυριακή για οικογένειες που συνήθως απευθύνονται σε ηλικίες 5 και άνω. Ένα οικογενειακό επιτόκιο στην κλίμακα $ 15 συνήθως ζητείται να καλύψει τα υλικά και τα έξοδα διδασκαλίας.

Μόντρεαλ Οικογενειακές Εκδηλώσεις, Δραστηριότητες & Αξιοθέατα: Θέατρο

Οι λάτρεις του θεάτρου που ενδιαφέρονται να εισαγάγουν τις οικογένειές τους στην τέχνη της τέχνης θα αγαπήσουν τη σειρά παιδιών του Centaur Theatre. Το πιο γνωστό αγγλικό θέατρο του Μόντρεαλ προτείνει περίπου δύο παιχνίδια το μήνα που απευθύνονται στα παιδιά.


Τέχνη, μουσική και παράσταση τέχνης ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά σε προσιτές τιμές, το Place des Arts προτείνει τις Place des Arts Junior εκδηλώσεις κάθε Κυριακή με τιμές εισαγωγής που συνήθως κυμαίνονται από $ 10 έως $ 20. Οι παραστάσεις είναι στα γαλλικά.

Μια εταιρεία θεάτρου που παράγει γαλλικά παιχνίδια για παιδιά, το La Maison Théâtre προτείνει μια νέα παραγωγή περίπου μία φορά κάθε μήνα.

Και κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για τα παρασκήνια του Geordie Productions. Μόνο ένα ζευγάρι προσφέρεται ένα χρόνο και είναι σταθερά διασκεδαστικό, προσανατολισμένο προς τη νεολαία και τους εφήβους.