Εταιρεία Ψαριών Ισλαμοράδας

Η κατώτατη γραμμή

Δύο από μας σταμάτησαν στην εταιρεία ψαριών Islamorada στο Mesa Riverview. Είχαμε ένα φλιτζάνι σούπα, έναν δειγματολήπτη ορεκτικό, δύο εισόδους και μοιράσαμε ένα επιδόρπιο. Ο συνολικός λογαριασμός, εξαιρουμένων των ποτών, των φόρων και των συμβουλών, ανήλθε σε περίπου 23 δολάρια ανά άτομο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Islamorada Fish Company

Το Islamorada Fish Company είναι ένα εστιατόριο που συνδέεται με τα Bass Pro Shops. Σε συνδυασμό με την έννοια του μεγάλου καταστήματος κυνηγιού, αλιείας και αθλητικών ειδών, το Islamorada είναι διακοσμημένο με φωτογραφίες από αυτά που δεν απομακρύνθηκαν και πολύχρωμα μοντέλα μεγάλων θαλάσσιων πλασμάτων, καθώς και ένα τεράστιο ενυδρείο που μπορεί να δει από τα περισσότερα τραπέζια στο εστιατόριο.

Το Ισλαμοράδα είναι προφανές μάτι -α-περισσότερο- αχ -δα.

Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε και να μιλήσετε ενώ περιμένετε για ορεκτικά σας για να φτάσετε σε αυτό το στρογγυλό τραπεζαρία με μια ροτόντα πάνω από ένα κεντρικό τζάκι. Σήμερα δοκιμάσαμε ένα φλιτζάνι Clam Chowder ($ 4), το οποίο σκέφτηκα ότι ήταν λίγο αμυλούχο, μαζί με το Sampler της Φλόριντα ($ 12).

Αρκετά μεγάλο για να μοιραστούν τα δύο ή τρία άτομα, η βύθιση Wahoo ήταν δροσερή και φρέσκια (όχι, δεν έχει γεύση σαν τόνο), οι γαρίδες καρύδας ήταν παχουλό και υγρό και ο τηγανισμένος αλλιγάτορας ήταν ψητός και ψημένος. Το δείπνο του Islamorada Portofino ($ 14) ήταν μια ωραία μαυρισμένη τιλάπια, γεμάτη με μεγάλες γαρίδες στη σχάρα σε μια σάλτσα αστακού. Καλή επιλογή. Επιλέξαμε τις σπιτικές τραγανισμένες μάρκες αντί για τις πατάτες με το Fish & Chips ($ 11). Τόσο τα ψάρια όσο και τα ψιλοκομμένα ψιλοκομμένα, παρόλο που ο σύντροφός μου σκέφτηκε ότι τα τσιπ ήταν σκόπιμα τηγανητά μέχρι το σκοτάδι. Τέσσερα ψαροκόκαλα μπορεί να σας αφήσουν πεινασμένα όταν όλα λέγονται και γίνονται, αλλά η γεύση ήταν εκεί. Την επόμενη φορά θα παραλείψω τα ψητά τρόφιμα και θα δοκιμάσω μία από τις επιλογές φρυγανισμένων θαλασσινών που μπορούν να παραγγελθούν είτε μαυρισμένο, μπάρμπεκιου, ψητό σκόρδο ή τεριδάκι.

Το ψωμί της Ισλαμομάδας ($ 5) ήταν μια ωραία έκπληξη, και ασυνήθιστο στο ότι ήταν γεμάτο παγωτό.

Παραδέχομαι, έλαβα το πλήθος των αστεριών για το Islamorada. Αν και τα τηγανητά τρόφιμα δεν ήταν σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα, οι τιμές σε αυτό το εστιατόριο προσφέρουν σε όλους ένα φθηνό, φρέσκο ​​μενού θαλασσινών.

Όλες οι τιμές και προσφορές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. (06/08)

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους