Πίσω στην Versus Pull μέσω RV Sites

Ας περάσουμε από ένα σενάριο: αγοράσατε τον πρώτο RV σας και είστε πρόθυμοι να το ξεπεράσετε σε μια καλή διακρατική περιπέτεια. Γνωρίζετε ήδη πού σκοπεύετε να πάτε και έχετε διαβάσει μερικές κριτικές σε ένα υπέροχο κοντινό πάρκο RV. Πηγαίνετε online για να κάνετε κράτηση ενός ιστότοπου και βλέπετε κάποιες επιλογές για τύπους ιστότοπων. Βλέπετε δύο τύπους ιστότοπων: Τραβήξτε μέσω ιστότοπων και πίσω σε τοποθεσίες. Πιθανότατα δεν χρειάζεστε μια τεράστια περιγραφή, θα πρέπει να επιστρέψετε σε μια πλάτη στο site, και οδηγείτε μέσω ενός site-pull.

Υπάρχει μια διαφορά τιμής και αρχίζετε να σκέφτεστε περισσότερο. Ποιο είναι σωστό για μένα; Αυτή η απάντηση θα εξαρτηθεί από μερικά πράγματα. Ας δούμε πίσω σε σχέση με το τράβηγμα μέσω ιστοτόπων. Θα αναθεωρήσουμε κάποιες από τις όχι τόσο προφανείς διαφορές μαζί με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός, οπότε ξέρετε τι είδους να κάνετε κράτηση πριν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε προβλήματα στο πάρκο RV .

Επιστροφή στις περιοχές RV Vs. Τραβήξτε μέσω των τοποθεσιών RV

Αυτό που φαίνεται προφανές σε έμπειρους RVers μπορεί να είναι ξένο προς τους αρχάριους RV. Σε μια πίσω περιοχή, υπάρχει μόνο μία είσοδος / έξοδος, οπότε πρέπει να επιστρέψετε στην τοποθεσία για να είναι τα βοηθητικά προγράμματα στη σωστή πλευρά του RV και έχετε εύκολη σύνδεση. Επιστροφή στις τοποθεσίες είναι μικρότερη, αλλά αυτό θα διαφέρει από τοποθεσία σε ιστότοπο. Υπάρχουν κάποιες πίσω στις τοποθεσίες που μπορούν να φιλοξενήσουν τους κινητήρες ντίζελ, τους πέμπτους τροχούς και άλλους τύπους μεγαλύτερων μοντέλων.

Δεν χρειάζεται πάντα να επιστρέψετε σε μια πλάτη στην περιοχή. Πίσω στο υποδηλώνει ότι πρέπει να επιστρέψετε για να έχετε τα βοηθητικά προγράμματα στην πλευρά του οδηγού του οχήματος όπου οι συνδέσεις είναι πιο κοντά και πιο βολικό.

Αν προτιμάτε να εκτελείτε συνδέσεις κάτω από το RV σας για να μετακινήσετε την εξέδρα σας προς την καλύτερη προβολή , τότε πηγαίνετε για αυτό σε αυτόν τον τύπο ιστότοπου.

Το τράβηγμα μέσα από τους χώρους είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για τον οδηγό επιτρέποντάς σας να οδηγείτε εμπρός μέσα από την είσοδο του χώρου και συνεχίζετε να τραβάτε προς τα εμπρός και προς τα έξω για να βγείτε από την περιοχή.

Όπως και πάλι στους ιστότοπους, τα βοηθητικά προγράμματα θα βρίσκονται στην πλευρά του οδηγού του ιστότοπου.

Πλεονεκτήματα μιας τοποθεσίας πίσω στην περιοχή RV

Επιστροφή στις τοποθεσίες είναι φθηνότερες από τις τοποθεσίες έλξης. Εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο για την εξοικονόμηση χρημάτων και όχι για ευκολία από την οικονομία ενός πίσω στην περιοχή θα πρέπει να σας απευθύνω έκκληση.

Μειονεκτήματα μιας τοποθεσίας πίσω στην περιοχή RV

Μέγεθος: Πίσω στις τοποθεσίες είναι συνήθως μικρότερες από τις αντίστοιχες, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Βεβαιωθείτε ότι συγκρίνετε τις διαστάσεις της πλάτης σας στην περιοχή με τις διαστάσεις του RV σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε μια μύτη κολλήσει κατά μήκος ενός δρόμου υπηρεσίας ή διαδρομή.

Backing In: Εάν έχετε ένα μεγάλο RV ή ένα μεγάλο ρυμουλκό ταξίδι , μπορεί να σας αρέσει η ιδέα να πρέπει να το υποστηρίξετε για να τον συμπιεστεί σε στενό χώρο. Η υποστήριξη είναι πιο υποκειμενική, αν δεν ανησυχείτε για τις ικανότητές σας αντίθετα από ό, τι πίσω στην περιοχή θα πρέπει να είναι εντάξει.

Πλεονεκτήματα της τοποθεσίας RV που μεταφέρει

Ευκολία: Ο λόγος που οι άνθρωποι τείνουν να επιλέγουν ένα site pull είναι εύκολη. Μπορείτε να οδηγήσετε, συνδέστε τα βοηθητικά προγράμματα σας που είναι στη σωστή πλευρά ήδη και drive έξω όταν τελειώσετε. Αυτή είναι μια καλή στρατηγική για μεγαλύτερα μοντέλα που μπορεί να είναι ένα θηρίο για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας.

Μέγεθος: Επειδή έχουν σχεδιαστεί για να φιλοξενήσουν μεγαλύτερα μοντέλα που τραβούν μέσω των χώρων προσφέρουν περισσότερο χώρο από ό, τι backins.

Εάν έχετε ένα μεγάλο RV ή θέλετε πολύ χώρο για την αίθριο σας και άλλες παροχές, εκτός από ένα τράβηγμα μέσω είναι κατάλληλο για σας.

Μειονεκτήματα μιας τοποθεσίας RV που εκπέμπει

Επειδή είναι μεγαλύτερα, τα τράβηγμα μέσω των περιοχών είναι συχνά πιο ακριβά από ό, τι backins. Αν προτιμάτε την ευκολία για την οικονομία, αντί για το τράβηγμα είναι ο χώρος για εσάς.

Ακούγεται προφανές από την αρχή, αλλά παίρνει λίγο πιο περίπλοκο τόσο περισσότερο σκέφτεστε για αυτό. Στο τέλος, επιλέγοντας ένα πίσω σε σχέση με το τράβηγμα μέσω σχεδόν πάντα έρχεται κάτω στην προσωπική προτίμηση και θα έχετε πιθανότατα ακόμα ένα ευχάριστο χρόνο, ανεξάρτητα από το είδος του τόπου που θα επιλέξετε.