Τετάρτη Ιουλίου Παραστάσεις

Βρείτε μια παρέλαση στην περιοχή Albuquerque

Το τέταρτο του Ιουλίου δεν θα ήταν διακοπές χωρίς παρέλαση. Θα βρείτε μια παρέλαση του τέταρτου Ιουλίου που θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο κάπου κοντά στο Albuquerque. Είναι δυνατό να κάνεις ένα πρωινό με παρέλαση και να έχεις αρκετό χρόνο για να δεις μια έκθεση πυροτεχνημάτων.

Εάν είστε σε μια παρέλαση είναι αυτό που θέλετε να κάνετε, είναι πάντα πιθανό να συμμετάσχετε σε μια παρέλαση υπογράφοντας αρκετά νωρίς, και η παρέλαση Ρίο Rancho ενθαρρύνει τις οικογένειες να φέρουν τα διακοσμημένα ποδήλατά τους και να συμμετάσχουν στη διασκέδαση.

Βρείτε περισσότερες εκδηλώσεις του 4ου Ιουλίου.

Ενημερώθηκε για το 2016.

Παρέλες

Corrales Παρέλαση 4ου Ιουλίου
Η παρέλαση αρχίζει στο Target Road στις 10 π.μ. και προχωράει νότια από το κέντρο του Corrales στο πάρκο La Entrada. Η παρέλαση θα επεκταθεί νότια στο Ταχυδρομείο φέτος. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την παρέλαση οπουδήποτε κατά μήκος της διαδρομής, ξεκινώντας από το Δημοτικό Σχολείο Corrales νότια έως το δρόμο Double S. La Entrada Road θα κλείσει στην οδό Corrales Road. Υπάρχει χώρος στάθμευσης στο κέντρο Rec. Μετά την παρέλαση, απολαύστε την Ημέρα της Οικογενειακής Διασκέδασης στο πάρκο La Entrada. Θα υπάρξουν τρόφιμα, τοπικές πληροφορίες και πολλά άλλα. Θα υπάρξει επίσης ένας αγώνας για το νερό μετά την παρέλαση στο Corrales Rec Center. Ο χώρος στάθμευσης στο κέντρο της πόλης είναι περιορισμένος, οπότε φτάνετε νωρίς.
Πότε: Η παρέλαση αρχίζει στις 10 π.μ. 4 Ιουλίου
Πού: Corrales, κατά μήκος του κεντρικού δρόμου

Λας Βέγκας 4η Ιουλίου Fiestas
Το Λας Βέγκας γιορτάζει το 128ο Fiesta φέτος! Η τριήμερη εκδήλωση περιλαμβάνει παρέλαση, μνημείο και μνημείο για βετεράνους.

Η παρέλαση αρχίζει στις 9 π.μ. στις 2 Ιουλίου, ακολουθούμενη από ψυχαγωγία που διαρκεί το βράδυ και το Σαββατοκύριακο, μέχρι τις 4 Ιουλίου.
Πότε: 2 Ιουλίου, στις 9 π.μ.? στις 8:30 π.μ. θα υπάρχει μουσική στο πάρκο
Πού: Η παρέλαση ξεκινά στο 6ο και στο Baca, στο Plaza Park

Παράσταση του Los Lunas
Η παρέλαση του τέταρτου Ιουλίου στο Los Lunas ξεκινά στις 9 π.μ. στο Y Valencia Y (διασταύρωση 47 και Main Street) και τελειώνει στο Δημαρχείο στην Main Street και στο Don Pasqual.

Αυτή η παρέλαση έχει πάντα ένα από τα αγαπημένα μου ζώα, τα άλογά μου και την αφθονία παλιομοδίτικης διασκέδασης. Θα υπάρχουν διακοσμημένα πυροσβεστικά οχήματα, πλωτήρες και τόνοι καραμελών που θα ρίχνονται στα παιδιά.
Πότε: 9 π.μ. ξεκινούν 4 Ιουλίου
Πού: Αρχίζει στην Main Street και στο Lambros Loop (Y) και περνά από το Los Lunas στην Main Street και στο San Pasqual.

Μαδρίτη 4 Ιουλίου Παρέλαση
Θα υπάρχει μια παρέλαση που αρχίζει το μεσημέρι στο νότιο άκρο της πόλης, και τελειώνει στο πάρκο. Υπάρχει μια μακρά παράδοση ενός παιχνιδιού μπέιζμπολ πατρίδα στο Memorial Park Oscar Huber. Το παιχνίδι αρχίζει στις 10 π.μ. Ακούστε ζωντανή μουσική στην ταβέρνα Mine Shaft όλη την ημέρα.
Πότε: Η παρέλαση ξεκινάει το μεσημέρι στις 4 Ιουλίου
Πού: Μαδρίτη, στο Τυρκουάζ Μονοπάτι

Mountainair Παρέλαση του 4ου Ιουλίου
Ο Mountainair γιορτάζει το πνεύμα της Αμερικής στο ετήσιο τελετουργικό του 4ου Ιουλίου. Η διασκέδαση αρχίζει με μια κοινοτική παρέλαση, ακολουθούμενη από το Fun in the Park για παιδιά και πωλητές δρόμων. Όλα τελειώνουν με μια οθόνη πυροτέχνημα και χορό της κοινότητας. Το ετήσιο Jubilee λαμβάνει χώρα στο Πάρκο Memorial Chavez.
Πότε: 4 Ιουλίου
Πού: Memorial Park Mountainair Chavez

Rio Rancho 4 Ιουλίου του Παρέλασης και του Διαγωνισμού Διακόσμησης Ποδηλάτων
Η πόλη του Rio Rancho έχει μια παρέλαση κάθε χρόνο για να γιορτάσει αυτές τις διακοπές. Η παρέλαση ξεκινά από το Country Club Drive και συνεχίζει τη νότια λεωφόρο, καταλήγοντας στην οδό Pinetree κοντά στη βιβλιοθήκη και το πάρκο των βετεράνων.

Βγείτε στην παρέλαση για να δείτε τα κλασικά αυτοκίνητα, τις στρατιωτικές οργανώσεις, αλλά το πιο σημαντικό, την ποδηλατική παρέλαση! Τα παιδιά και οι γονείς τους ενθαρρύνονται να διακοσμήσουν τα ποδήλατά τους και να συμμετάσχουν στην παρέλαση και στο διαγωνισμό για τη διακόσμηση ποδηλάτων. Τα βραβεία για τις καλύτερες διακοσμήσεις ποδηλάτων θα απονεμηθούν σε διαφορετικές κατηγορίες ηλικιών: 5 έως 7, 8 έως 10 και 11 έως 15. Σκεφτείτε ότι έχετε το πιο πατριωτικό ή πιο πρωτότυπο ποδήλατο; Εισάγετε και δείτε. Η εγγραφή του ποδηλάτου ξεκινά στις 9 π.μ. στο πάρκο Bank of America, 3101 Southern Blvd. Μετά την παρέλαση, μια τελετή θα σηματοδοτήσει την υιοθέτηση της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας, στο πάρκο μνημείων Rio Rancho Βετεράνων έξω από την οδό Pinetree Road. Η τελετή θα αρχίσει στις 11 π.μ. και θα έχει διάφορους ομιλητές. Το ετήσιο πρωτάθλημα μπάρμπεκιου και χοιρινού κρέατος πραγματοποιείται επίσης, στις 2-4 Ιουλίου.
Πότε: Η παρέλαση ξεκινά στις 10 π.μ., 4 Ιουλίου
Πού: Από το Country Club Drive στην νότια λεωφόρο, που τελειώνει στο Pinetree στο Veterans Park.