Ειδικές εκδηλώσεις για την Ημέρα της Μητέρας

Κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, συναντάμε για να γιορτάσουμε τις γυναίκες στη ζωή μας που μεγαλώνουν τα παιδιά μας, φιλώνουν τα boo-boos μας και μας χαροποιούν από το περιθώριο. Ημέρα της Μητέρας είναι η τέλεια στιγμή για να δείξουμε στις μητέρες στην οικογένειά σας πόσο σημαίνουν για εσάς. Φυσικά η μαμά θα εκτιμήσει τις ίδιες παλιές σοκολάτες και κοσμήματα (μακαρόνια) που λαμβάνει κάθε χρόνο, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό που πραγματικά θέλει είναι ο χρόνος που περνάει με τα παιδιά της - ανεξάρτητα από το πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να είναι.

Εάν ζείτε ή πρόκειται να επισκεφθείτε την περιοχή του Χιούστον, εδώ είναι μια λίστα με δραστηριότητες διασκέδασης και εκδηλώσεις που μπορείτε να μοιραστείτε με τη μαμά αυτή την Ημέρα της Μητέρας. Μπόνους: Μερικοί από αυτούς είναι ακόμα δωρεάν!

Ημέρα της Μητέρας στο Ενυδρείο του Downtown

Ενώ κανείς δεν χρειάζεται δικαιολογία για να περάσετε τη μέρα στο Downtown Aquarium, η Ημέρα της Μητέρας είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να απολαύσετε την καθημερινή διασκέδαση που προσφέρει αυτό το μέρος, καθώς και ένα decadent buffet brunch. Την Ημέρα της Μητέρας, καθίστε με την ειδική μητέρα στη ζωή σας για ένα Κυριακάτικο brunch με πάνω από 40 επιλογές. Υπάρχει ακόμη και ένα παιδί μεγέθους μπουφέ εξάπλωση για τα μικρά. Και για να δείξει τις μητέρες ακόμα περισσότερη αγάπη σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα, το Ενυδρείο προσφέρει ένα 50 τοις εκατό off έκπτωση ένα All-Day Adventure Pass. (Η κανονική τιμή είναι $ 20.99.)

Συμβουλή: Πρόκειται για ένα δημοφιλές γεγονός, οπότε φροντίστε να τηλεφωνήσετε μπροστά για να κάνετε κρατήσεις καλώντας το 713-315-5112.

Το Μουσείο Καλών Τεχνών, Χιούστον

Ημέρα της Μητέρας Σαββατοκύριακο στο MFAH είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε τις διακοπές με την οικογένειά σας.

Εκτός από την ανάληψη της τέχνης και των μόνιμων συλλογών, το μουσείο προσφέρει ειδικές δραστηριότητες, ακόμα και εκπτωτικά εισιτήρια για μερικές από τις τοποθεσίες του, συμπεριλαμβανομένης της ελεύθερης εισδοχής στην Bayou Bend Collection and Gardens. Το Bayou Bend στεγάζει την διακόσμηση και τη διακόσμηση του μουσείου και κάθεται μέσα σε πολλούς κήπους που κόβουν την ανάσα, που είναι ιδανικοί για ένα χαλαρωτικό απόγευμα ή ακόμα καλύτερο οικογενειακό στιγμιότυπο.

Το ξενοδοχείο του Χιούστον

Απολαύστε τη μαμά σε ένα φανταχτερό brunch σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του Χιούστον. Το Houstonian προσφέρει μια σειρά επιλογών τιμών, από ένα απλό a la carte γεύμα μέχρι ένα πλήρες brunch buffet. Εκείνοι που θέλουν να πάνε όλοι έξω μπορούν να δειπνήσουν στην αίθουσα χορού Grande, όπου εκτός από ένα πλούσιο μπουφέ, οι οικογένειες παίρνουν δωρεάν σαμπάνια και μιμόζες. Είναι λίγη φιγούρα - οι τιμές είναι περίπου 100 δολάρια για τους ενήλικες και 40 δολάρια για τα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών - αλλά η μαμά αξίζει τον κόπο.

Μετά το μεσημεριανό γεύμα, δώστε της ένα δώρο μασάζ ή περιποίησης προσώπου στο σπα πλήρους εξυπηρέτησης του ξενοδοχείου και αφήστε την να απολαύσει κάποια ποιότητα "μου χρόνο".

Miller Outdoor Θέατρο

Το Miller Outdoor Theatre προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικές συναυλίες και συναυλίες όλο το χρόνο, και το Σαββατοκύριακο της Ημέρας της Μητέρας δεν αποτελεί εξαίρεση. Εάν η μητέρα σας είναι ένας εραστής της τέχνης, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσετε μια επίδειξη που στεγάζεται στην εικονική υπαίθρια σκηνή του Miller. Η είσοδος είναι δωρεάν. Ωστόσο, ένα εισιτήριο απαιτείται για την κάλυψη καθισμάτων. Τα εισιτήρια μπορούν να ληφθούν την ημέρα της παράστασης μεταξύ 10:30 π.μ. και 1 μ.μ. Αυτό είναι ένα από τα πολλά μεγάλα ελεύθερα πράγματα που κάνουν στο Χιούστον .

Hermann Park

Μια άλλη μεγάλη εκδήλωση της Ημέρας της Μητέρας που συμβαίνει στο Hermann Park φιλοξενείται από την Hermann Park Conservancy. Οι μητέρες και τα παιδιά τους μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα νόστιμο πρωινό στο Pinewood Cafe του πάρκου, ακολουθούμενο από τέχνες και βιοτεχνίες, πεντάλ και βόλτα στο τρένο του Hermann Park.

Ποιος καλύτερος τρόπος να γιορτάζεις την ημέρα απ 'ότι με κάποιο ποιοτικό χρόνο στον ήλιο; Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για λεπτομέρειες και κρατήσεις.

Pro tip: Εάν η θερμοκρασία είναι πολύ ζεστή ή τα παιδιά πάρα πολύ άγρυπνα, μπορείτε πάντα να βουτήξετε σε μια από τις βρύσες του πάρκου και τα παπούτσια ή να κρύψετε μακριά μέσα στους πολλούς κλιματιστικούς χώρους του ζωολογικού κήπου του Χιούστον.

Moody Gardens

Αυτό το αξιοθέατο της περιοχής Galveston δεν σταματάει όταν πρόκειται για τη μεγάλη μέρα της μαμάς. Το Moody Gardens προσφέρει μια ποικιλία από εκδηλώσεις που θα σας βοηθήσουν να γιορτάσετε τις μητέρες στην οικογένειά σας, συμπεριλαμβανομένων των μπουφέ με θαλασσινά brunch, τα κολλώδη κουλουράκια και τα πακέτα spa. Όταν περνάτε, επισκεφθείτε τα άλλα αξιοθέατα του Moody Gardens ή ανακαλύψτε την προβλήτα του Pleasure Pier ή το πάρκο νερού του νησιού. Εάν ο καιρός είναι πραγματικά καλός, κούνια από μια από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής για να κυνηγήσετε για κοχύλια ή lounge για τον ήλιο.

Ωστόσο, εσείς επιλέγετε να περάσετε την ημέρα, το σημαντικό είναι να το περάσετε μαζί.

Ο Robyn Correll συνέβαλε σε αυτό το άρθρο.