Ο οδηγός σας για το Southwest Airlines Check In

Επεξεργασμένο από τον Benet Wilson

Η Southwest Airlines κάνει πολύ εύκολη την κράτηση του ταξιδιού σας και το check-in στο διαδίκτυο. Έτσι, εδώ είναι μερικές συμβουλές για να προχωρήσετε ομαλά στη διαδικασία.

Ξεκινήστε με τη μετάβαση στην ενότητα "Πτήσεις" της ιστοσελίδας. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε ζεύγη πόλεων, ημερομηνίες αναχώρησης και άφιξης, αριθμό επιβατών, κωδικούς προσφοράς και να χρησιμοποιήσετε την επιλογή να πληρώσετε σε δολάρια ή σε σημεία ταχείας ανταμοιβής της Southwest Airlines.

Στην επόμενη σελίδα, μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας με μη απευθείας ή απευθείας πτήσεις.

Ο μεταφορέας προσφέρει τρία επίπεδα ναύλων: Wanna Get Away, Anytime και Business Select. Το πρώτο είναι το χαμηλότερο ναύλο που προσφέρεται και δεν είναι αποζημίωση. Το δεύτερο είναι επιστρεπτέο και μεταβλητό. Το τρίτο εισιτήριο επιστρέφεται και μεταβάλλεται και δίνει στους ταξιδιώτες πρόωρη επιβίβαση, επιπλέον βαθμούς Rapid Rewards και κουπόνι για δωρεάν ποτό. Ανάλογα με το αεροδρόμιο, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο Fly By Check-in και τις λωρίδες ασφαλείας του Southwest.

Εάν είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες ταξιδιού σας, το Southwest προσφέρει το ημερολόγιο χαμηλού εισιτηρίου. Αφού τοποθετήσουν τις πόλεις αναχώρησης και άφιξης και επιλέγουν ένα μήνα, οι ταξιδιώτες μπορούν να δουν τους χαμηλότερους ναύλους κάθε μέρα του μήνα για την αναχώρηση και την άφιξη της πόλης. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από τα τρία επίπεδα ναύλων της Southwest.

Μόλις επιλέξετε το εισιτήριό σας, έχετε την επιλογή να πληρώσετε για το EarlyBird Check-In, το οποίο προσφέρει αυτόματο check-in πριν από το 24ωρο check-in της αεροπορικής εταιρείας, το οποίο σας επιτρέπει να επιβιβαστείτε νωρίτερα στην πτήση σας.

Αφού κάνετε check in και έχετε έναν αριθμό επιβεβαίωσης, μπορείτε είτε να εκτυπώσετε μια κάρτα επιβίβασης είτε να την κατεβάσετε στο smartphone σας μέσω της εφαρμογής iOS ή Android 24 ώρες πριν την πτήση σας. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους ταξιδιώτες να βλέπουν την κατάσταση της επερχόμενης πτήσης, τη θέση επιβίβασης και τις πληροφορίες πύλης και να βλέπουν τις ειδοποιήσεις ταξιδιού και καιρού.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα περίπτερα self-check-in στο αεροδρόμιο για να εκτυπώσετε μια κάρτα επιβίβασης, να κάνετε αναβάθμιση σε ένα Business Select Fare, να ελέγξετε τις αποσκευές, να αλλάξετε μια πτήση ή να προσθέσετε τον εαυτό σας σε μια κατάσταση αναμονής. Αν χρειαστεί να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την πτήση σας, η Southwest επιτρέπει αλλαγές στον ιστότοπό της, σε ένα smartphone ή tablet ή καλώντας απευθείας τον μεταφορέα.

Στο αεροδρόμιο, αν έχετε κάρτα επιβίβασης και δεν ελέγχετε σακούλες, μπορείτε να πάτε δεξιά στην πύλη σας. Εάν έχετε τσάντες, μπορείτε να τις ελέγξετε έξω με ένα ουρανό (εάν το αεροδρόμιο σας έχει αυτή την υπηρεσία), ή μπορείτε να πάτε μέσα και να χρησιμοποιήσετε την πτώση της τσάντας του Southwest. Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε Express Drop Drop σε επιλεγμένες πόλεις που εξυπηρετούνται από τον μεταφορέα, μια ξεχωριστή γραμμή για όσους διαθέτουν κάρτα επιβίβασης που τους επιτρέπει να ελέγχουν την τσάντα τους με λιγότερη αναμονή. Ο μεταφορέας επιτρέπει στους ταξιδιώτες να ελέγχουν δωρεάν δύο σακούλες.