Το ξενοδοχείο Peninsula Beverly Hills

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Άνοιξε το 1991, η Peninsula Beverly Hills χαρακτηρίζεται με συνέπεια ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στη δυτική ακτή. Λαμβάνουν πέντε διαμάντια από το AAA και πέντε αστέρια από τη Mobil.

Είναι καλύτερα γνωστά για το προσεκτικό, αλλά ξεχωριστό προσωπικό τους, που αποπνέει προσωπική προσοχή στους επισκέπτες, ειδικά εκείνες που γιορτάζουν ειδικές περιστάσεις. Το ξενοδοχείο προσφέρει 196 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 36 σουιτών και 16 ιδιωτικών βιλών, τα περισσότερα από τα οποία ανακαινίστηκαν το 2011.

Η χερσόνησος βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο Beverly Hills σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Rodeo Drive , το Century City και άλλες εμπορικές περιοχές. Παρόλο που το ξενοδοχείο βρίσκεται απέναντι από τη λεωφόρο Santa Monica, η οποία είναι ένας αρκετά πολυσύχναστος δρόμος, τα περισσότερα δωμάτια έχουν θέα στους κήπους ή στους πλαγιάδες.

Δείπνο στη χερσόνησο Beverly Hills

Το τριών διαμαντιών / πέντε αστέρων Belvedere Restaurant θέτει το πρόγευμα του ξενοδοχείου. Το σαλόνι Living Room σερβίρει απογευματινό τσάι καθημερινά και έχει τους κατοίκους πιανίστας τα περισσότερα βράδια. Το Roof Garden προσφέρει υγιεινά σπεσιαλιτέ με σπα σε αλφρέσκο. Το Club Bar έχει ζωντανή ψυχαγωγία το βράδυ. Υπάρχει επίσης 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

Πάνω στην οροφή

Δίπλα στην πισίνα του τελευταίου ορόφου θα βρείτε το γυμναστήριο με προσωπικό γυμναστήριο, το Peninsula Salon και πρόσφατα ανακαινισμένο και πλήρως εξοπλισμένο state-of-the-art Spa.

Εάν θέλετε να περάσετε χρόνο δίπλα στην πισίνα το καλοκαίρι, φροντίστε να κάνετε κράτηση για καμπίνα ή ξαπλώστρα, καθώς η ζήτηση μπορεί να υπερβαίνει τη διαθεσιμότητα.

Άλλα Μπόνους

Σημείωση: Δεν υπάρχουν καθορισμένα δωμάτια χωρίς κατοικίδια, αλλά το ξενοδοχείο ισχυρίζεται ότι κάνει έναν ειδικό καθαρισμό μετά από επισκέψεις σε κατοικίδια για να αφαιρέσει τα αλλεργιογόνα.

Ιατρική Σύμπραξη

Η χερσόνησος Beverly Hills είναι από καιρό ένα δημοφιλές καταφύγιο για τους ανθρώπους που αναρρώνουν από την αισθητική χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στο Beverly Hills και κοντά. Το 2015, η Χερσόνησος συνεργάστηκε με το Beverly Hills Medical Concierge για να διευκολύνει την πρόσβαση και την ανάκτηση των επισκεπτών με μια ελίτ ομάδα χειρούργων και ιατρών στην περιοχή Beverly Hills.

Πλησίον