Η Κρατική Έκθεση του Νέου Μεξικού έχει τη δική της μπύρα

Η Κρατική Έκθεση του Νέου Μεξικού έχει βόλτες, φαγητό, παραστάσεις, συναυλίες και πάρα πολλά πράγματα. Το 2015, πρόσθεσε ένα πρώτο του είδους "New Beer State Fair Beer" σε συνεργασία με την Brewers Guild και την La Cumbre Brewing Company . Το Νέο Μεξικό έχει μερικές εξαιρετικές ζυθοποιίες και η La Cumbre είναι μία από τις καλύτερες. Η μπύρα της κρατικής έκθεσης είναι μια κρέμα γάλακτος που έχει βγει στα καταστήματα για τους λάτρεις της μπύρας και φαίνεται ότι είναι μια τέλεια μπύρα που συνδυάζεται με τα τρόφιμα της State Fair όπως τα σκυλιά καλαμποκιού, τα γαλοπούλα και τις γεμιστές σοκοπιλάδες.

Η μπύρα είναι ελαφριά στο σώμα και βαθιά στη γεύση, ένα τέλειο καλοκαιρινό ποτό.

Με τη δημοφιλή ζήτηση, το κρατικό Fair Beer επέστρεψε το 2016. Τραβήξτε ένα ποτήρι.

Το γαλάζιο τυρκουάζ μπορεί να ενσωματώσει ένα σχεδιασμό ρόδες που θυμίζει τις δημοφιλείς βόλτες Midway που βρέθηκαν στην Έκθεση. Το Guild Brewers επέλεξε τη La Cumbre να παράγει την μπύρα. Το συνδικάτο υποστηρίζει την τοπική σκηνή παρασκευής ζυθοποιίας και η κρατική έκθεση παρουσιάζει τη γεωργία, τις βιομηχανίες, τις τέχνες, την επιστήμη και την τεχνολογία του Νέου Μεξικού. Η μπύρα είναι τέλεια, καθώς προβάλλει λυκίσκο που καλλιεργείται στο Νέο Μεξικό. Μπορεί να βρεθεί στους τοπικούς λιανοπωλητές (παίρνουμε το δικό μας από το Trader Joe's) και τοπικά εστιατόρια, που οδηγούν στην Κρατική Έκθεση. Η κρέμα γάλακτος θα είναι η επίσημη μπύρα της Κρατικής Έκθεσης του Νέου Μεξικού, όπου οι εκλεκτοί θα τη βρουν στο χώρο. Φανταστείτε ότι μπορείτε να απολαύσετε μια μπύρα ποιότητας La Cumbre στην Έκθεση.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας La Cumbre Brewing Company καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για την ενσωμάτωση των τοπικών συστατικών.

Η La Cumbre ζυμώνει στο Νέο Μεξικό από το 2010 και έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της. Η ανάπτυξη της μπύρας κρατικής έκθεσης έχει αρχίσει συνομιλίες με το Υπουργείο Γεωργίας του Νέου Μεξικού για την ενίσχυση των γεωργικών ικανοτήτων του κράτους.

Βρείτε την μπύρα στους επόμενους λιανοπωλητές του Albuquerque

Βρείτε την Κρατική Κρέμα Κρατικής Έκθεσης Ανοιχτή στις παρακάτω θέσεις

Η Κρατική Έκθεση του Νέου Μεξικού είναι γνωστή για τα τρόφιμα και τα ποτά της, και η μπύρα βοηθά να τονίσει την αυξανόμενη τοπική βιομηχανία μπύρας. Ολόκληρος ο λυκίσκος φύλλων προέρχεται από την Αβαείο του Χριστού στην Έρημο και από το Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού.